$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home

Οι Αμερικανοί είναι «μηχανογραφημένοι» από την FEMA - Λειτουργία Dragnet: Η παγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

Το Fort Meade, Maryland είναι η πιο στενά φυλασσόμενη εγκατάσταση της κυβέρνησης (φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, τη μυστική Υπηρεσία Εθνικής


Το Fort Meade, Maryland είναι η πιο στενά φυλασσόμενη εγκατάσταση της κυβέρνησης (φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, τη μυστική Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας).

Σε ένα μη γραφικό κτίριο με γραφεία που δεν έχουν παράθυρα, στο έδαφος του Fort Meade, εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανοί υπήκοοι «αυτοματοποιούνται» από τεχνικούς στην υπηρεσία μισθοδοσίας, της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA).

«Διοικητικά, αυτός ο τόπος είναι ισοδύναμος με ένα μη εισηγμένο τηλέφωνο», εξήγησε ένας πρώην ανώτερος υπάλληλος της FEMA που συμφώνησε σε μια συνέντευξη με την προϋπόθεση ότι θα προστατευθεί η ταυτότητά του.

«Δεν έχει επίσημη ύπαρξη. Δεν υπάρχει καταχώριση για αυτό, καμία ιχνηλάτηση ή ονομασία. Αλλά είναι εκεί, ασταθής ρελαντί, όπως μια βόμβα δολοφονίας που περιμένει την ιστορία της ».

Το καθήκον του παραρτήματος ελέγχου μυστικών δεδομένων της FEMA στο Fort Meade είναι να αναπτυχθεί η αποκαλούμενη ΚΓΠ – ο όρος σημαίνει «προγράμματα δράσης για κρίσεις» – που θα εφαρμοστούν σε εθνικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Ο όρος αρχικά χρησιμοποιήθηκε για να υποδηλώσει τα προγράμματα ανακούφισης από καταστροφές στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ετοιμότητας, μόλις ένα τμήμα της Γενικής Υπηρεσίας Υπηρεσιών, τώρα συγχωνεύτηκε με τη FEMA.


Ωστόσο, τα μηχανογραφημένα σχέδια δράσης που εφαρμόστηκαν στο Fort Meade δεν έχουν καμία σχέση με την παροχή βοήθειας σε θύματα τυφώνων ή άλλων φυσικών καταστροφών. Πρόκειται για σχέδια για την ανάληψη της αμερικανικής κυβέρνησης και τη μετατροπή της σε σύστημα διοίκησης στο πλαίσιο της «διαχείρισης έκτακτης ανάγκης» των ομοσπονδιακών γραφειοκρατών.

Ιδιαίτερα, οι ερευνητές του Κογκρέσου, οι αναλυτές των πληροφοριών και οι βετεράνοι ειδήμονες στην Ουάσινγκτον που είναι εξοικειωμένοι με την εσωτερική μηχανή της τεράστιας ομοσπονδιακής γραφειοκρατίας έχουν από καιρό εκφράσει την ανησυχία τους για την FEMA.


Μια «διοίκηση ομπρέλα», που γεννήθηκε το 1978 όταν ο Πρόεδρος Τζίμυ Κάρτερ συνδύασε τις λειτουργίες αντιμετώπισης καταστροφών και έκτακτης ανάγκης σε περίπου δώδεκα διασκορπισμένα ομοσπονδιακά φυλάκια σε μια ενιαία υπηρεσία, η FEMA ήταν πάντα γνωστή σαν «ακτιβιστής» και μυστική αδελφότητα.

Σύμφωνα με τον Louis Giuffrida, διευθυντής της FEMA όταν ήταν πρόεδρος ο Ρόναλντ Ρέιγκαν το 1981, ο οργανισμός ανέπτυξε ένα εξαιρετικά μυστικό σχέδιο για τη σύλληψη δεκάδων χιλιάδων «αλλοδαπών υπόπτων» μαζί με τους ενοχλητικούς κριτικούς και διαφωνούντες που ο Λευκός Οίκος βρέθηκε αρκετά ενοχλημένος για να χαρακτηριστεί » ανατρεπτικός.»

Tagged Operations Rex 84, αυτά τα μη-συνταγματικά σχέδια ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά και αποκαλύφθηκαν από αυτή την λαϊκιστική εφημερίδα (The Spotlight) σε μια σειρά αποκλειστικών ανακριτικών ερευνών στις εκδόσεις 23 Απριλίου και 14 Μαΐου 1984.

«Η έκθεση του Spotlight κατέστρεψε τα σχέδια της FEMA για τη δημιουργία μαζικών κέντρων κράτησης έκτακτης ανάγκης – και το κόστος του Giuffrida σαν διευθυντή – μυστικές προετοιμασίες για» (διασφάλιση) συνέχειας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης «σε κακώς καθορισμένες» καταστάσεις έκτακτης ανάγκης » των ανωτέρων υπαλλήλων της FEMA.

«Αυτές οι λέξεις, που διατυπώθηκαν από τον Πρόεδρο Gerald Ford στην εκτελεστική εντολή 11921, κατανοήθηκαν από τη FEMA για να σημάνουν ότι κάποια μέρα θα ήταν υπεύθυνοι για τη χώρα», εξήγησε ο Δρ Henry Kliemann, πολιτικός επιστήμονας στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.

«Όπως είδαν αυτοί οι γραφειοκράτες, η πραγματική αποστολή της FEMA ήταν να περιμένει, να προετοιμάζει και στη συνέχεια να αναλαμβάνει όταν κάποια κατάσταση φάνηκε αρκετά σοβαρή ώστε να μετατρέψει τις Ηνωμένες Πολιτείες σε αστυνομικό κράτος».

Για να περιγράψει τον συνωμοτικό πυρήνα της FEMA, οι γνώσεις των πηγών πληροφοριών της Ουάσινγκτον ανέφεραν την επίσκεψη του προέδρου Τζωρτζ Μπους στην Καρθαγένα, της Κολομβίας το 1989, για να παραστούν σε μια περιφερειακή διάσκεψη κορυφής για τα ναρκωτικά με τρεις λατινοαμερικανούς προέδρους.


«Υπήρχαν φήμες για μια τρομοκρατική απειλή εναντίον του Μπους από κολομβιανές ομάδες καταστολής ναρκωτικών», αναφέρει ο Monroe H.Brown, «πρώην αξιωματικός της ομοσπονδιακής ασφάλειας με μακροχρόνια υπηρεσία στο Μαϊάμι.

«Οι ομάδες των μυστικών υπηρεσιών, του FBI και των πρακτόρων της CIA κινητοποιήθηκαν για να μάθουν πόσο σοβαρή είναι η απειλή, ενώ πίσω στην Ουάσινγκτον η FEMA πήγε να εργαστεί σε ένα πρόγραμμα έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που το προεδρικό αεροπλάνο χτυπηθεί από έναν πυραύλο Stinger κάπου στην Κολομβία».

Τα μέτρα έκτακτης ανάγκης της FEMA περιελάμβαναν προετοιμασίες για να καταγράψουν περισσότερους από 10.000 Αμερικανούς «φακελωμένους» στους υπολογιστές του οργανισμού σαν «ακτιβιστές, υποστηρικτές ή συμπατριώτες της τρομοκρατίας στις Ηνωμένες Πολιτείες», εξήγησε ο Brown.

Τον Αύγουστο του 1990, όταν το Ιράκ εισέβαλε στο Κουβέιτ, η FEMA ετοιμάστηκε να αντιμετωπίσει τις «τρομοκρατικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης» στις Ηνωμένες Πολιτείες, εκσφενδονίζοντας την ίδια παλιά απαγορευμένη συλλογή υπολογιστών από «υποστηρικτές και συμπονετές τρομοκρατών», προσθέτοντας χιλιάδες ονόματα σε αυτό και προειδοποιώντας τον Αμερικάνικο Στρατό να δημιουργήσει στρατόπεδα κράτησης για να κρατήσει αυτά τα αθώα θύματα της γραφειοκρατικής βιαιότητας του.

Σύμφωνα με την έκθεση της Ουάσινγκτον, κάτι που ονομάζεται λειτουργία dragnet, επιτρέπεται βάσει του τίτλου ΙΙ του νόμου Mc Carran. Σύμφωνα με αυτή την πράξη, ο υποτιθέμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών εξουσιοδοτείται να αναστείλει το νομοσχέδιο με μία μόνο τηλεφωνική κλήση, εάν είτε η εισβολή, η κατάσταση πολέμου ή, πιθανότατα, η «εξέγερση» πιστοποιείται από τον επικεφαλής της σημερινής κυβέρνησης, θα ξεκινήσει η επιχείρηση Dragnet.

Επί του παρόντος, ένας υπολογιστής Univac που βρίσκεται σε μυστικό χώρο κάπου κοντά στην Ουάσινγκτον περιέχει τουλάχιστον 1.000.000 ονόματα και, με το σήμα, ο υπολογιστής θα ξεκινήσει εκτύπωση εντάλματος σύλληψης.

Εκείνοι των οποίων τα ονόματα είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή θα παραληφθούν από το FBI, την πολιτεία και την τοπική αστυνομία. 17 στρατόπεδα φυλακής, γνωστά στο Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο ως «στρατόπεδα συγκέντρωσης» έχουν ήδη κατασκευαστεί για να κρατήσουν τους μαζικούς συλληφθέντες.

Τρία από αυτά τα στρατόπεδα βρίσκονται σε τρέχουσα ετοιμότητα, δύο βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής και τα υπόλοιπα μπορούν να ενεργοποιηθούν γρήγορα. (Αμερικανικό ενημερωτικό δελτίο, 2408 Main St. Boise, ID 83702, Σεπτέμβριος 1993)


«Στρατηγικά τοποθετημένες σε ολόκληρη τη χώρα από το Elmondorf, Αλάσκα στο πάρκο Avon Park της Φλόριντα, τρία από αυτά τα» κέντρα κράτησης «λειτουργούν σήμερα με ένα ελαφρώς διαφορετικό πρόστιμο, άλλα δύο είναι σε κατάσταση αναμονής και τα υπόλοιπα είναι έτοιμα και διαθέσιμα με ελάχιστη προετοιμασία-και όλα αυτά που χρειάζονται για να γεμίσουν αυτά τα στρατόπεδα με χιλιάδες Αμερικανούς είναι για κάποιον να ξεκινήσει το «Operation Dragnet».

https://amg-news.com/americans-computerized-by-fema-operation-dragnet-the-united-nations-pitfall/

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ AMG-NEWS : Corfiatiko.blogspot.com


ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,123,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,495,ΑΠΟΨΕΙΣ,1503,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,565,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,214,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,533,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,49,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4845,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1606,ΕΛΛΑΔΑ,2704,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,315,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,101,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,140,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2422,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,626,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,660,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1791,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2314,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4026,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1148,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1160,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,635,ΥΓΕΙΑ,2377,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,61,KON-MAR,1,LIFESTYLE,332,UFO,218,VIDEO,2990,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Οι Αμερικανοί είναι «μηχανογραφημένοι» από την FEMA - Λειτουργία Dragnet: Η παγίδα των Ηνωμένων Εθνών.
Οι Αμερικανοί είναι «μηχανογραφημένοι» από την FEMA - Λειτουργία Dragnet: Η παγίδα των Ηνωμένων Εθνών.
Το Fort Meade, Maryland είναι η πιο στενά φυλασσόμενη εγκατάσταση της κυβέρνησης (φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, τη μυστική Υπηρεσία Εθνικής
https://1.bp.blogspot.com/-xK0u1GEMIdU/XiiPv_O2dVI/AAAAAAAB65I/pXVK4JH6LlcxNhFDX00TFuyoBTwJcHdHQCLcBGAsYHQ/s640/oi-amerikanoi-einai-mhxanografhmeno-compressed.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-xK0u1GEMIdU/XiiPv_O2dVI/AAAAAAAB65I/pXVK4JH6LlcxNhFDX00TFuyoBTwJcHdHQCLcBGAsYHQ/s72-c/oi-amerikanoi-einai-mhxanografhmeno-compressed.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2020/01/oi-amerikanoi-einai-mhxanografhmeno.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2020/01/oi-amerikanoi-einai-mhxanografhmeno.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων