$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home$hide=mobile

Προκλητική η υποψήφια ΠτΔ Αικατερίνη Σακκελαροπούλου σε δίκη για την Προδοσία των Πρεσπών

Διαβάστε για την κυρία ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΚΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ! ΦΡΙΞΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!


Διαβάστε για την κυρία ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΚΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ!
ΦΡΙΞΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!

Αυτά είπε κατά την εκδίκαση της αίτησης ακύρωσης της συμφωνίας για την Μακεδονία στις 7/12/2018 η εξωνημενη αυτή που της δίνουν αντίδωρο την θέση του πτδ για την νομιμοποίηση της προδοσίας της Μακεδονίας μας!
Αρχικα μας ζήτησε να ολοκληρώσουμε την συζήτηση σε 20 λεπτά 3 δικηγόροι.
Οι δυο παριστάμεθα για την αίτηση ακύρωσης των Παμμακεδονικών και της ομοσπονδίας πολιτιστικών σωματείων Μακεδόνων και ο άλλος δικηγόρος για αυτοτελή δική του αίτηση ακύρωσης κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

Οι άλλοι δυο άρρενες δικηγόροι της ζήτησαν ευγενέστατα να μας επιτρέψει τουλάχιστον μισή ώρα ανα δικηγόρο δεδομένης της σπουδαιότητας της υπόθεσης και των δυο ξεχωριστών αιτήσεως ακύρωσης.

Ήταν αγενέστατα ανένδοτη φωνάζοντας στους δυο δικηγόρους ότι δεν ακούει κουβέντα γιατί όλες οι υποθέσεις είναι σημαντικές και πολλές και δεν μπορούν ν ασχοληθούν οι κύριοι δικαστές περισσότερο με μια υπόθεση.

Επιτακτικά είπε δεν "ακούω τίποτα μοιραστείτε 20'".

Τότε φανερά εκνευρισμένη της είπα "δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Δεν θα συζητήσουμε σε 10 λεπτά τον διαμελισμό της Ελλάδας".

Εκείνη μου απάντησε "δεν πάμε καλά"....

Φράση του συρμού από πρόεδρο ανώτατου δικαστηρίου δεν έχει ξανακουστεί....

Και "είναι απλό το θέμα. Τι θα μας πείτε; η πράξη αφορά τις εξωτερικές σχέσεις της χώρας".....

Τελικά πράγματι επέτρεψε περισσότερο χρόνο στις αγορεύσεις με συστηματική παρενόχληση εμου.
Μάλιστα σε κάποια στιγμή που μιλούσα για ΙΔΡΥΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ που θα σημάνει την αρχή του διαμελισμού της πατριδας μας μου απάντησε:
"Είναι ελεύθεροι να κάνουν ο,τι θέλουν" !!!!!!!!!!
οι αυτονομιστές (για τους οποιους μιλούσα), στον χώρο της Μακεδονίας μας!!!!!!!

Για να της απαντήσω " Ε όχι! Οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ".
Τότε οι Μακεδόνες που είχαν κατακλύσει την αίθουσα της ολομέλειας του στε ξέσπασαν σε γιουχαίσματα στα λόγια της και σε χειροκροτήματα στα δικά μου λόγια.

Τρομοκρατημένη από την ζωντάνια του κόσμου η κυρία αυτή αποχώρησε μαζι με τους δικαστες της κι έντρομη μου ζητούσε διαβεβαιώσεις μέσω του φρουρού της ότι ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΟΡΜΗΞΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ που είχαν πράγματι δικαίως αγριέψει, ώστε να ξαναβγεί και να συνεχίσει την διαδικασία.

ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΙΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΑΓΩΓΗ ΚΑΚΟΔΙΚΙΑΣ, όπως τους πρότεινα.

Τουλάχιστον δεν θα μας την φόραγαν ως πρόεδρο της δημοκρατίας με αγωγή κακοδικίας στον φάκελο της η οποία θα ευσταθούσε τουλάχιστον ως προς το ότι η απόφαση ΕΙΧΕ ΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΩΝ γι αυτό και δημοσιεύθηκε 20 ώρες μετά την κατάθεση τους (Πέμπτη στις 3 κατατέθηκαν οι Φάκελοι Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι είχε δοθεί στην δημοσιότητα η απόφαση της).......

Η τότε δημοσίευση μου. https://aridaia-gegonota.blogspot.com/…/12/blog-post_346.ht…

ΑΥΤΟ ! Επέτρεψαν οι σύμβουλοι του συμβουλίου της επικρατείας που απέρριψαν την αίτηση μας στις 14/12 μια μόλις ημέρα μετά την κατάθεση των υπομνημάτων, λιγότερες από 20 ώρες....
Η κυρία Σακελλαρόπουλου, πρόεδρος του συμβουλίου της επικράτειας, στις 7 Δεκέμβρη με διέκοψε τουλάχιστον 4 φορές για να τελειώνω τα μόλις 18 λεπτά αγόρευσης μου, για να ακυρώσουν την κατάπτυστη.

Όταν τους είπα τελικά ότι 3ο αυτονομιστικό σωματείο ξεφύτρωσε στην αριδαια με τίτλο "μακεδονική κίνηση για την διδασκαλία της ντόπιας γλώσσας κιρτσε μαικο" κι ότι αυτό το έκανε η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ που δήθεν δεν ισχύει κι ότι αυτό πρέπει να ακυρώσουν, η κυρία αυτη, αντίδικονομικά (γιατί δεν κάνουμε διάλογο την ώρα της αγορευσης), μου απάντησε:
"Είναι ελεύθεροι να κάνουν ο,τι θέλουν...."

Η κυρία αυτή διορίστηκε στα τέλη Οκτώβρη ως πρόεδρος του Στε. Είναι πανθομολογουμενως η νεότερη, και η λιγότερο εμβριθής περί τα νομικα....
Η κυρία αυτη και οι υπόλοιποι σύμβουλοι πλην ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΤΑΜΙΑ, έχουν συνεργήσει στην επιβουλή εδαφικής ακεραιότητας της πατριδας μας.
Βοήθησαν τον διαμελισμό της Ελλάδας.
Άμεσα θα δοθεί στην δημοσιότητα η κατάπτυστη απόφαση τους.
Για να γνωριζόμαστε.....

Maroupa Eirini

Με πληροφορίες από: krasodad.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,122,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,494,ΑΠΟΨΕΙΣ,1502,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,564,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,214,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,529,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,48,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4843,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1605,ΕΛΛΑΔΑ,2704,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,315,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,101,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,140,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2416,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,625,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,660,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1787,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2311,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4021,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1148,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1158,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,630,ΥΓΕΙΑ,2376,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,61,KON-MAR,1,LIFESTYLE,332,UFO,218,VIDEO,2990,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Προκλητική η υποψήφια ΠτΔ Αικατερίνη Σακκελαροπούλου σε δίκη για την Προδοσία των Πρεσπών
Προκλητική η υποψήφια ΠτΔ Αικατερίνη Σακκελαροπούλου σε δίκη για την Προδοσία των Πρεσπών
Διαβάστε για την κυρία ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΚΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ! ΦΡΙΞΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!
https://1.bp.blogspot.com/-o7D_C1-5uuo/Xh-4ju8GLGI/AAAAAAAB6q8/fiKX4rU8Kn8_9LuksMUJsMQH0qrcRyi_ACLcBGAsYHQ/s640/proklhtikh-h-ypopshfia-ptd-aikaterinh-sakkelaropoulou-se-dikh.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-o7D_C1-5uuo/Xh-4ju8GLGI/AAAAAAAB6q8/fiKX4rU8Kn8_9LuksMUJsMQH0qrcRyi_ACLcBGAsYHQ/s72-c/proklhtikh-h-ypopshfia-ptd-aikaterinh-sakkelaropoulou-se-dikh.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2020/01/proklhtikh-h-ypopshfia-ptd-aikaterinh-sakkelaropoulou-se-dikh.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2020/01/proklhtikh-h-ypopshfia-ptd-aikaterinh-sakkelaropoulou-se-dikh.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων