$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home$hide=mobile

Μήπως Είμαστε Για Τα Καλά στα Εσχατα των Εσχάτων

Ο Θεός δεν κάνει τίποτα γνωστό εκ των υστέρων, αλλ’ όλα γίνονται κατά την τέλεια προαιώνια πρόγνωση και πάνσοφη πρόνοια Του. Ο Θεός ΠΡΟ


Ο Θεός δεν κάνει τίποτα γνωστό εκ των υστέρων, αλλ’ όλα γίνονται κατά την τέλεια προαιώνια πρόγνωση και πάνσοφη πρόνοια Του. Ο Θεός ΠΡΟΛΕΓΕΙ τα προεγνωσμένα σ’ Αυτόν έργα, τα οποία στη συνέχεια γίνονται το καθένα σύμφωνα με την τάξη και το χρόνο του.

Ο δε διάβολος και τα όργανά του με το να αντιδρούν στα σχέδια της πάνσοφης και προαιώνιας βουλής του Θεού, ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ. Διότι, όχι μόνο δε ματαιώνουν το σωτήριο έργο του Θεού, αλλά και συντελούν, χωρίς να το αντιλαμβάνονται, στην πραγματοποίησή του!

Το όνομα του Αντίχριστου κεντρίζει περισσότερο το ενδιαφέρον και την περιέργεια στην Αποκάλυψη…

Ο άγιος Ειρηναίος μας συμβουλεύει: Είναι «ασφαλέστερον και ακινδυνότερον» να περιμένουμε «την έκβασιν της προφητείας» από το να στοχαζόμαστε κάνοντας υποθέσεις και να προμαντεύουμε σχετικά με το όνομα, τυχόντα ονόματα. Εμείς λοιπόν, συνεχίζει, δεν ριψοκινδυνεύουμε για το όνομα του Αντιχρίστου αποφαινόμενοι με βεβαιότητα.

Διότι, αν έπρεπε στον τωρινό καιρό να κηρυχθεί φανερά το όνομα του,ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΤΑΝ από εκείνον που είδε και τα οράματα της Αποκαλύψεως.

Διότι την Αποκάλυψη δεν την είδε «προ πολλού χρόνου, αλλά σχεδόν επί της ημετέρας γενεάς» προς το τέλος της βασιλείας του Δομετιανού. Άλλωστε ο ίδιος εκκλησιαστικός Πατέρας γράφει:ΚΑΘΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ πριν από την έκβαση της ΕΙΝΑΙ ΑΙΝΙΓΜΑ και ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΤΙΛΟΓΙΑ μεταξύ των ανθρώπων.

Όταν όμως έρθει ο καιρός και πραγματοποιηθεί αυτό που έχει προφητευθεί, ΤΟΤΕ θα δοθεί η ακριβέστατη εξήγησή της . Οι γνώμες του αγίου Ειρηναίου έχουν ιδιαίτερη ΒΑΡΥΤΗΤΑ. Διότι αυτός εγνώρισε ως νέος τον γέροντα επίσκοπο Πολύκαρπο Σμύρνης, ο οποίος είχε γνωρίσει προσωπικά τον ευαγγελιστή Ιωάννη, συγγραφέα της Αποκαλύψεως.

Κι αν το όνομα του Αντίχριστου παραμένει μέχρι σήμερα άγνωστο,υπάρχουν χωρία στην Αποκάλυψη, κατά τον Κατά Μακαριστό Πατήρ Αθανάσιο Μυτιλιναίο που ίσως είναι σήμερα περισσότερο κατανοητά για τους πιστούς από άλλες εποχές..

9-3 Και από τον καπνό βγήκαν ακρίδες στη γη, και τους δόθηκε εξουσία σαν αυτήν που έχουν οι σκορπιοί της γης.

9-4 Και τους ειπώθηκε να μη βλάψουν το χορτάρι της γης, ούτε κανένα φυτό κανένα δέντρο, παρά μόνο τους ανθρώπους που δεν έχουν τη σφραγίδα του Θεού πάνω στα μέτωπά τους.

9-5 Και τους δόθηκε εντολή να μην τους σκοτώσουν, αλλά να βασανιστούν πέντε μήνες· και ο βασανισμός τους είναι σαν βασανισμός σκορπιού όταν πληγώσει άνθρωπο.

9-6 Και κατά τις ημέρες εκείνες θα ζητήσουν οι άνθρωποι το θάνατο, αλλά δεν θα τον βρουν, και θα επιθυμήσουν να πεθάνουν (για να γλυτώσουν), αλλά θα φεύγει ο θάνατος από αυτούς.

9-7 Και τα ομοιώματα των ακρίδων είναι όμοια με ίππους που είναι έτοιμοι για πόλεμο, και πάνω στα κεφάλια τους είναι σαν στέφανοι όμοιοι με χρυσό, και τα πρόσωπά τους σαν πρόσωπα ανθρώπων.

9-8 Και είχαν τρίχες σαν τρίχες γυναικών, και τα δόντια τους ήταν σαν των λιονταριών.

9-9 Και είχαν θώρακες (προστατευτική κάλυψη) σαν θώρακες σιδερένιους, και ο θόρυβος των πτερύγων τους σαν θόρυβος αρμάτων με ίππους πολλούς που τρέχουν σε πόλεμο.

9-10 Και έχουν ουρές όμοιες με σκορπιούς και κεντριά, και με τις ουρές τους έχουν τη δύναμη να βλάψουν τους ανθρώπους πέντε μήνες.

9-11 Έχουν πάνω τους βασιλιά τον άγγελο της αβύσσου· το όνομά του Εβραϊκά είναι Αβαδδών, στην δε Ελληνική έχει όνομα Απολλύων.

Αρχίζει ο Ευαγγελιστής να περιγράφει ακρίδες που δεν βλάπτουν όπως οι συνηθισμένες τα σπαρτά αλλά σαν σκορπιοί τους άνθρωπους.Θα προκαλούν βάσανο σε αυτούς που προσκύνησαν τον Αντίχριστο για 5 μήνες.Θα υποφέρουν και θα ζητούν να πεθάνουν αλλά οι ακρίδες δεν θα τους σκοτώνουν..

Η ανθρώπινη φαντασία ως γνωστόν καλπάζει .Οι επόμενες λέξεις μας προσγειώνουν στην πραγματικότητα.Δεν είναι ακρίδες αλλά ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ ΑΚΡΙΔΩΝ.

Μοιάζουν σαν Ακρίδες ,πετάνε κάνουν θόρυβο, βλέπουν όπως τα ανθρώπινα πρόσωπα και είναι ικανά να βλάψουν ΜΟΝΟ τους ανθρώπους. Κάτι τελευταίο έχουν και κάποιο ‘’θηλυκό’’ στοιχείο..

Ορισμένοι σύγχρονοι ερμηνευτές της Αποκάλυψης θεώρησαν ότι πιθανόν να πρόκειται για πολεμικά αεροπλάνα η ελικόπτερα…

Από ότι έχει βγάλει ο άνθρωπος για να προκαλέσει κακό τι είναι εκείνο που ομοιάζει οπτικά περισσότερο με είδος ακρίδας;

Iδιαίτερα με τριζόνια για την ακρίβεια:

DRONE, Δρόνος ελληνικά φυσικά..

Στην καθομιλουμένη στα αγγλικά, η λέξη drone, σημαίνει «κηφήνας», όπως και τον μονότονο ήχο, ακόμα και τη μονότονη φωνή, φαίνεται πως η λέξη δόθηκε στο ιπτάμενο όχημα ακριβώς επειδή τα παλιά στρατιωτικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη έβγαζαν ΕΝΑΝ ΔΥΝΑΤΟ και ΜΟΝΟΤΟΝΟ ΗΧΟ από τους κινητήρες τους.

Ο κηφήνας είναι η αρσενική μέλισσα. Στους κόλπους των στρατιωτικών σήμερα ,το ΑΚΡΩΝΥΜΙΟ για τα drones με μεγάλη εμβέλεια δράσης είναι ‘’ΜΑLE’’.

Κι αν Αποκάλυψη περιγράφει κάποιο drone που έχει η θα έχει το ακρωνύμιο FEMALE;

Μήπως Είμαστε Για Τα Καλά στα Εσχατα των Εσχάτων:

ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ

Με πληροφορίες από: katohika.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,121,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,490,ΑΠΟΨΕΙΣ,1498,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,563,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,213,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,525,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,47,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4839,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1605,ΕΛΛΑΔΑ,2702,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,314,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,100,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,138,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2408,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,624,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,659,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1782,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,274,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1253,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2305,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4014,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1147,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1157,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,627,ΥΓΕΙΑ,2371,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,60,KON-MAR,1,LIFESTYLE,333,UFO,218,VIDEO,2989,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Μήπως Είμαστε Για Τα Καλά στα Εσχατα των Εσχάτων
Μήπως Είμαστε Για Τα Καλά στα Εσχατα των Εσχάτων
Ο Θεός δεν κάνει τίποτα γνωστό εκ των υστέρων, αλλ’ όλα γίνονται κατά την τέλεια προαιώνια πρόγνωση και πάνσοφη πρόνοια Του. Ο Θεός ΠΡΟ
https://1.bp.blogspot.com/-uVQ_sqqawtc/XkQ4SRqYzoI/AAAAAAAB7gY/aNIFWkEJ2qckw2XDwRJOtO8nLaCJEhbPACLcBGAsYHQ/s640/mipos-eimaste-gia-ta-kala-sta-eschata-ton-eschaton-compressed.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-uVQ_sqqawtc/XkQ4SRqYzoI/AAAAAAAB7gY/aNIFWkEJ2qckw2XDwRJOtO8nLaCJEhbPACLcBGAsYHQ/s72-c/mipos-eimaste-gia-ta-kala-sta-eschata-ton-eschaton-compressed.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2020/02/mipos-eimaste-gia-ta-kala-sta-eschata-ton-eschaton.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2020/02/mipos-eimaste-gia-ta-kala-sta-eschata-ton-eschaton.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων