$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home

Το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου..

Του Anaconda Η Ελληνική Δημοκρατία, παρά τον υπονομευτικό ρόλο της πολιτικής κάστας και τον βρώμικο ρόλο της εγχώριας ολιγαρχίας, έχε


Του Anaconda

Η Ελληνική Δημοκρατία, παρά τον υπονομευτικό ρόλο της πολιτικής κάστας και τον βρώμικο ρόλο της εγχώριας ολιγαρχίας, έχει τη δυνατότητα να τελειώσει μια για πάντα το νεοΟθωμανικό καθεστώς της Τουρκίας. Δεν το έχει πράξει μέχρι σήμερα λόγω του πέπλου προστασίας της Τουρκίας από το τρίγωνο «χρησιμότητα Τουρκίας για το ΝΑΤΟ / πολιτικοί / ολιγάρχες». Αυτό έχει δημιουργήσει τη ψευδαίσθηση ότι το φαινόμενο των Ιμίων μπορεί να επαναληφθεί. Δεν πρόκειται.

Με πλήθος αρθρογραφίας εδώ και δεκαετίες, έχουμε ενημερώσει έγκυρα και έγκαιρα για όσα υπονομευτικά της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας, συγκεκριμένα της ΑΟΖ και των νήσων που την καθορίζουν, σχεδίασε και υλοποίησε η Τουρκία μετά τα Ίμια. Το παρόν άρθρο εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο, ως κατακλείδα.

Η Τουρκία ΤΡΕΜΕΙ το ενδεχόμενο πολέμου με την Ελλάδα και ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ για το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου.

Όπως ήδη έχουμε γράψει, η Γερμανία (συνάντηση Μέρκελ-Νταβούτογλου) έχει συμφωνήσει με την Τουρκία στη δημιουργία των εξής τετελεσμένων στο Αιγαίο:

Μοίρασμα των εσόδων εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας (50%-50%).

Όλα τα έσοδα της Ελλάδας αυτοματοποιημένα θα αποπληρώνουν το αέναο χρέος της προς τη Γερμανία. Τα πλεονάσματα που θα προκύψουν από τους προϋπολογισμούς (λόγω απελευθέρωσης πόρων από αποπληρωμή χρεών) θα χρησιμοποιηθούν από το ρυπαρό πολιτικό προσωπικό για νέο γύρο πλιάτσικου τύπου «Τσοβόλα δώστα όλα» για να κλείσουν τα στόματα του sheeple.

Τα μισά έσοδα της Τουρκίας θα δοθούν στη Γερμανία (ο τρόπος αποτελεί, επί του παρόντος, αντικείμενο απορρήτου).

Όλοι οι υδρογονάνθρακες θα αποτιμώνται σε ευρώ, προκαλώντας κατάρρευση του δολαρίου (από παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα).

Αναγκαία συνθήκη για όλα αυτά είναι να μην γίνει πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας, αλλά να διασωθεί η Τουρκία με κοινά ελεγχόμενο θερμό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα να μην εφαρμόσει στρατηγική 1:7, όπως αναλύθηκε σε προηγούμενο άρθρο, αλλά να ακολουθήσει στρατηγική 1:1 (πλοίο έναντι πλοίου, αεροσκάφος για αεροσκάφος, μάχες με γενικά ίσης ισχύος απώλειες εκατέρωθεν) ώστε ο μοχλός παραγωγής εσωτερικής αστάθειας «λαθρομετανάστες» να την οδηγήσει σε εσωστρέφεια και απώλεια 3-4 νησιών. Έτσι θα καταρρεύσει κάθε έννοια ανακήρυξης ΑΟΖ και η διαπραγμάτευση θα γίνει, όχι με βάση το διεθνές δίκαιο και το status quo ante, αλλά με βάση τη διαμορφωμένη μετά το θερμό επεισόδιο κατάσταση.

Το (ελεγχόμενο) θερμό επεισόδιο εξυπηρετεί τη Γερμανία, την Τουρκία, το εγχώριο πολιτικό προσωπικό και τους ντόπιους ολιγάρχες, οι οποίοι, για να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα, απαγόρευσαν στο πολιτικό προσωπικό να ανακηρύξει ΑΟΖ. Και προφανώς στρέφεται εις βάρος του ελληνικού έθνους και των ΗΠΑ.

Γι’ αυτό είμαστε κάθετα αντίθετοι σε ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου.

Τονίζουμε στους «διαπραγματευτές» εντός Ελλάδας ότι, εάν το τολμήσουν, ας μην ελπίζουν ότι θα επιτραπεί σε κάποιον νέο πρόθυμο να τους διασφαλίσει επόμενη μέρα σε χώρο διακοπών εκτός Ελλάδας, έως ότου να τους ξεπλύνει κάποιος χρήσιμος ηλίθιος, ούτε ότι θα βρεθεί κάποιος να ξεπλύνει για τους δικούς τους απογόνους τα κλεμμένα, όπως του Καντάφι. Οι αστακομακαρονάδες θα κοπούν μαχαίρι για όλους τους εμπλεκόμενους τη στιγμή της απώλειας μιας πιθαμής ελληνικής κυριαρχίας.

Αν δεν είναι έτοιμοι να κάνουν πράξη τον χάρτη του υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ, ας αφήσουν άλλους να διαχειριστούν το όποιο ζήτημα βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

Με πληροφορίες από: antinews.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,123,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,495,ΑΠΟΨΕΙΣ,1503,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,565,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,214,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,533,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,49,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4845,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1606,ΕΛΛΑΔΑ,2704,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,315,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,101,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,140,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2422,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,626,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,660,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1791,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2314,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4026,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1148,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1160,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,635,ΥΓΕΙΑ,2377,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,61,KON-MAR,1,LIFESTYLE,332,UFO,218,VIDEO,2990,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου..
Το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου..
Του Anaconda Η Ελληνική Δημοκρατία, παρά τον υπονομευτικό ρόλο της πολιτικής κάστας και τον βρώμικο ρόλο της εγχώριας ολιγαρχίας, έχε
https://1.bp.blogspot.com/-v1dpFVjFQiw/XkslQ0LJxhI/AAAAAAAB7us/mp6jZ6hIE-Ura3kxaYPstUNXXaWX_gx0QCLcBGAsYHQ/s640/to-endexomeno-thermou-epeisodiou-compressed.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-v1dpFVjFQiw/XkslQ0LJxhI/AAAAAAAB7us/mp6jZ6hIE-Ura3kxaYPstUNXXaWX_gx0QCLcBGAsYHQ/s72-c/to-endexomeno-thermou-epeisodiou-compressed.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2020/02/to-endexomeno-thermou-epeisodiou.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2020/02/to-endexomeno-thermou-epeisodiou.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων