$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home

Ψηφιακή Ταυτότητα μικροεπεξεργαστές και ανοσοποίηση

Ο Συνεταιρισμός για την Διεθνή Ψηφιακή ταυτότητα, Συμμαχία ID2020 , όπως καλείται, μέσα απο την σελίδα του θεωρεί και διαφημίζει ότι β


Ο Συνεταιρισμός για την Διεθνή Ψηφιακή ταυτότητα, Συμμαχία ID2020, όπως καλείται, μέσα απο την σελίδα του θεωρεί και διαφημίζει ότι βάζοντας μικροεπεξεργαστές (μικροτσίπ) στα εμβόλια και εμβολιάζοντας μικρά παιδιά και ενήλικες υπηρετεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και την Αντζέντα για βιώσιμη ανάπτυξη (2015-2030).

Από τις ιστοσελίδες της..... ΄΄Η ψηφιακή ταυτότητα στοχεύει να εκμεταλλευτεί την ανοσοποίηση (δηλαδή τους εμβολιασμούς) ως μέσο εισαγωγής μικροσκοπικών (μικροεπεξεργαστών) μικροτσίπ στα σώματα των ανθρώπων, σε κάθε παιδί και ενήλικα.΄΄ Οπως στα σκυλιά και τα βοοειδή.

Ηδη εφαρμόζεται σε 35,000 άτομα στο Mae La Camp στην Ταυλάνδη και 6000 στην Ινδονησία.

Το μανιφέστο της Συμμαχίας από την επίσημη σελίδα της  ID2020 είναι η προάσπιση του ΑΡΘΡΟΥ 6 της ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Ένα κοσμικό και καθολικό ανθρώπινο δικαίωμα.

ΑΡΘΡΟ 6

Καθένας, όπου και αν βρίσκεται, έχει δικαίωμα στην αναγνώριση της νομικής του προσωπικότητας του.

Επίσης προασπίζει τον στόχο 16.9 της Αντζέντα (2015-2030) για την Αειφόρο Ανάπτυξη , ο οποίος στόχος ο στοχεύει στην ΄΄παροχή νομικής ταυτότητας σε όλους, συμπεριλαμβανομένης της καταγραφής όλων των γεννήσεων, έως το 2030.΄΄
Ετσι στις 6 Ιουνίου 2019 Η NEC και η Simprints ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Gavi (όλοι συναίτεροι με την ID2020) για να επεκτείνουν την κάλυψη εμβολιασμού με βιομετρικά στοιχεία με μικροτσίπ.

Η NEC είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της βιομετρικής πιστοποίησης και της τεχνολογίας 5G.

Gavi Παγκόσμια Συμμαχία για την Ανοσοποίηση μέσω των  Εμβολιασμών

Simprints Μια παγκόσμια συνομοσπονδία 14 μελών που εργάζονται για την καταπολέμηση της φτώχειας σε 95 χώρες.


Η έρευνα από την Gavi δείχνει ότι περίπου 20 εκατομμύρια παιδιά δεν λαμβάνουν τα βασικά εμβολία παγκοσμίως, παρά την πρόοδο που σημειώθηκε τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Μόνο τα μισά παιδιά ηλικίας κάτω των 5 ετών στην υποσαχάρια Αφρική είναι εγγεγραμμένα κατά τη γέννηση, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί δεν έχουν επίσημη ταυτότητα. Αυτό καθιστά δύσκολο για τους επαγγελματίες υγείας να παραδώσουν το σωστό εμβόλιο την κατάλληλη στιγμή, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

΄΄Συνεργαζόμενοι με την Gavi και την NEC, η Simprints ενθουσιάζεται από αυτή την ευκαιρία να αξιοποιήσει τα βιομετρικά στοιχεία, τα μικροτσίπ για να βοηθήσει να προσελκύσει εκατομμύρια από τα πιο ευάλωτα παιδιά παγκοσμίως με σωστικούς εμβολιασμούς΄΄, λέει ο CEO της Simprints και συνιδρυτής Toby Norman.
Η αποστολή της Simprints είναι να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος καταπολεμά την παγκόσμια φτώχεια, οικοδομώντας τεχνολογία για να αυξήσει δραστικά τη διαφάνεια και την αποτελεσματικότητα της παγκόσμιας ανάπτυξης και να διασφαλίσει ότι κάθε εμβόλιο, κάθε δολάριο, κάθε δημόσιο αγαθό φτάνει στους ανθρώπους που τα χρειάζονται περισσότερο.

Τέλειο μάρκετινγκ.

«Είμαστε στη μέση μιας παγκόσμιας κρίσης ταυτότητας: τώρα υπάρχουν εκατομμύρια παιδιά, κυρίως στην Αφρική, χωρίς καμία μορφή επίσημης εγγραφής, πόσο μάλλον ιατρικό αρχείο«, σχολιάζει ο πρόεδρος της επιτροπής Gavi Ngozi Okonjo-Iweala. «Αυτή η έλλειψη καλών δεδομένων καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την πρόσβαση να δοθεί η απαραίτητη υγειονομική περίθαλψη, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συνεργασία αυτή είναι τόσο συναρπαστική, συνδυάζοντας την τεχνολογία αιχμής και την τεχνογνωσία του Gavi για να βοηθήσουμε στην προστασία των παιδιών στις αναπτυσσόμενες χώρες από ορισμένες από τις πιο θανατηφόρες ασθένειες στον κόσμο ΄΄.Μας συγκίνησε, πόσο φιλάνθρωποι,τον πιστέψαμε.
Ελλειψη ΄΄καλών δεδομένων, δεν έχουν ιατρικά αρχεία, αυτό που δεν αναφέρεται όμως είναι οτι αυτά τα αρχεία χρειάζονται την τεχνολογία 5G για να διαβαστούν, το έξυπνο ιντερνετ. Ψηφιακή ταυτότητα, ID2020, REALID, MY PASS εφαρμόζονται με την τεχνολογία 5G.

Η βιομετρική τεχνολογία δακτυλικών αποτυπωμάτων μικροτσίπ από την Simprints, η ενισχυμένη μηχανή ελέγχου ταυτότητας της NEC και η εμπειρία της ανοσοποίησης, των εμβολιασμών απο την Gavi θα συνδυαστούν από τους οργανισμούς για τη δημιουργία ψηφιακών ταυτοτήτων για παιδιά ηλικίας μεταξύ ενός και πέντε ετών, που συνδέονται με πλήρη και ακριβή ιατρικά αρχεία.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο Μπαγκλαντές και την Τανζανία από τις αρχές του 2020 και εάν είναι επιτυχές, θα προχωρήσει στη σύνδεση των ψηφιακών ταυτοτήτων των παιδιών με τα αρχεία εμβολιασμού τους.

Επίσης το Πρόγραμμα Πρεσβευτών του ID4Africa για την προώθηση της ψηφιακής ταυτότητας, μέσω των μικροτσίπ, έχει φτάσει σε 48 διαφορετικές χώρες σε ολόκληρη την ήπειρο, επιτυγχάνοντας πρακτικά την πλήρη αφοσίωση των κυβερνήσεων της Αφρικής.

Διαθέτει επίσης το μεγαλύτερο αριθμό ανώτερων κυβερνητικών αξιωματούχων, μέχρι το επίπεδο των γενικών διευθυντών και των μόνιμων γραμματέων.

Η εποχή της αρνητικής πολιτικοποίησης, ενώ έχει ακυρὠσει πολλά έργα στο παρελθόν, εξασθενεί, καθώς η αυξανόμενη συνειδητοποίηση δημιουργεί μια λαϊκή προσδοκία για την παροχή ταυτότητας.

Η Simprints κέρδισε πρόσφατα την Mission Billion Challenge του Word Bank ID4D για τις εργασίες της για τη διευκόλυνση της συνειδητής συναίνεσης.

Εφαρμόζουμε μια μελλοντική προσέγγιση της ψηφιακής ταυτότητας που δίνει στα άτομα τη δυνατότητα να ελέγχουν τις προσωπικές τους πληροφορίες, λέει ο Anir Chowdhury, σύμβουλος πολιτικής στο a2i, το πρόγραμμα «Πρόσβαση στην Πληροφορία» της κυβέρνησης του Μπαγκλαντές . «

«Η κυβέρνηση του Μπαγκλαντές αναγνωρίζει ότι ο σχεδιασμός συστημάτων ψηφιακής ταυτότητας έχει εκτεταμένες συνέπειες για την πρόσβαση των ατόμων στις υπηρεσίες και τα μέσα διαβίωσης και είμαστε πρόθυμοι να πρωτοπορήσουμε με αυτή την προσέγγιση», προσθέτει.

Οι μικροεπεξεργαστές ID2020 «εμβολιάζονται» επίσης στο σώμα των άστεγων ανθρώπων στο Ώστιν του Τέξας

Ενώ τα δοκιμαστικά προγράμματα  του προγράμματος ID2020 είναι κατά κύριο λόγο στον Τρίτο Κόσμο, η ομάδα αναφέρει ότι τώρα επίσης συνεργάζεται με τις κυβερνήσεις  στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ξεκινήσει την εισαγωγή μικροτσίπ στους ανθρώπους  μέσω του εμβολιασμού.

Στο Ώστιν, Τέξας, για παράδειγμα, εκμεταλεύονται τον άστεγο πληθυσμό σαν συλλογικό ινδικό χοιρίδιο για το πρόγραμμα εμβολιασμού μικροτσίπ το οποίο ισχυρίζεται η ομάδα ότι θα βοηθήσει να «εξουσιοδοτήσει» τους άστεγους και υποτιθέται να τους δώσουν «έλεγχο» πάνω στα προσωπικά τους δεδομένα ταυτότητας .

«Η πολιτεία του Ώστιν, η συμμαχία για την ψηφιακή ταυτότητα, και πολλοί άλλοι συνεργάτες συνεργάζονται μαζί με τους άστεγους και τους φορείς παροχής υπηρεσιών για να αναπτύξουν μια πλατφόρμα ψηφιακής ταυτότητας με την ονομασία MyPass, για να εξουσιοδοτήσουν τους άστεγους με τα δικά τους δεδομένα ταυτότητας» γράφει ο Chris Burt στο BiometricUpdate.com.

Το ID2020 εφαρμόζεται  επίσης στους πρόσφυγες μεσω των εμβολιασμών με μικροτσίπ μέσω δύο αρχικών πιλοτικών προγραμμάτων που είναι γνωστά ως iRespond και Everest. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το iRespond έχει «βελτιώσει τη συνέχεια της περίθαλψης» για περισσότερους από 3.000 πρόσφυγες που λαμβάνουν φαρμακευτικές θεραπείες για χρόνιες ασθένειες. Από την άλλη πλευρά, το Everest «βοήθησε στην παροχή πρόσβασης σε κρίσιμες ενεργειακές επιδοτήσεις και σε μια σειρά πρόσθετων υπηρεσιών με ασφαλή και ψηφιακή ταυτότητα που βασίζεται στον χρήστη χωρίς να βασίζεται σε ένα smartphone», γράφει ο Burt.

Όλα αυτά προωθούν το κοινό για μια ενδεχόμενη εντολή εμβολιασμών με μικροτσίπ, η οποία θα είναι απαραίτητη για κάθε άτομο προκειμένου να αγοράσει και να πουλήσει προϊόντα. Ο Chowdhury παραδέχτηκε ανοιχτά αυτό το γεγονός λέγοντας ότι τα συστήματα ψηφιακής ταυτότητας θα είναι απαραίτητα για την «πρόσβαση των ατόμων 
σε υπηρεσίες και μέσα διαβίωσης».

Ένα παγκόσμιο σύστημα αναγνώρισης είναι υπ ατμόν που τελικά θα απαιτηθεί για να λειτουργήσουν οι άνθρωποι στην κοινωνία και τελικά να επιβιώσουν. Χωρίς αυτά τα μικροτσίπ στο σώμα τους, οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να δουλεύουν, πόσο μάλλον να τρώνε, και όλα συμβαίνουν ακριβώς μπροστά στα μάτια μας.

Λάβετε υπόψη ότι το ID2020 είναι μέρος του λεγόμενου «REAL ID«, το οποίο σύντομα θα απαιτείται για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν. Το REAL ID θα χρησιμοποιηθεί επίσης ως η κερκόπορτα  για την εφαρμογή υποχρεωτικών πολιτικών εμβολιασμού για ενήλικες.
Μήπως οι ανακοινώσεις του WHO για την αντιμετώπιση της Κίνας στην COVID-19 και για η  συμμετοχή της Κίνας στο ΕVENT 201, στην πρόβα τζενεράλε για την πανδημία απο κορονοιό που έγινε στην Αμερική 2 μήνες πριν να ξεσπάσει η ΄΄επιδημία΄΄ στο Γιουχάν  έχουν κάποια σχέση;

Στην οποία πρόβα συνδιοργανωτές ήταν οι συνέταιροι της ID2020.

Για να δούμε ο WHO τι λέει για τον αιώνιο ανταγωνιστή του.

΄΄Η τολμηρή προσέγγιση της Κίνας για να περιορίσει την ταχεία εξάπλωση αυτού του νέου αναπνευστικού παθογόνου έχει αλλάξει την πορεία μιας ταχέως κλιμακούμενης και θανατηφόρας επιδημίας.

Μπροστά σε έναν προηγουμένως άγνωστο ιό, η Κίνα έχει αναπτύξει ίσως την πιο φιλόδοξη, ευκίνητη και επιθετική προσπάθεια περιορισμού της ασθένειας στην ιστορία. Η ασυμβίβαστη και αυστηρή χρήση μη φαρμακευτικών ΄΄(ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΩΝ)΄’ μέτρων της Κίνας για τη συγκράτηση της μετάδοσης του ιού COVID-19 με πολλαπλά μέτρα παρέχει ζωτικής σημασίας διδάγματα για την παγκόσμια ανταπόκριση.
Αυτή η μάλλον μοναδική (καινούριο μάρκετινγ) και άνευ προηγουμένου ανταπόκριση της δημόσιας υγείας στην Κίνα ανέτρεψε τις κλιμακούμενες περιπτώσεις και στις δύο χώρες του Hubei , όπου υπήρξε εκτεταμένη κοινοτική μετάδοση, και στις επαρχίες εισαγωγής, όπου φαίνεται ότι οι οικογενειακές συστάδες προκάλεσαν την έξαρση .
Μεγάλο μέρος της παγκόσμιας κοινότητας δεν είναι ακόμα έτοιμο να εφαρμόσει τα μέτρα που έχουν χρησιμοποιηθεί για τη συγκράτηση του COVID-19 στην Κίνα.΄΄
Ευτυχώς.Τώρα όμως μετά το ξέσπασμα της  ΄΄επιδημίας΄΄ στην Κίνα και με την ψήφιση των νόμων για υποχρεωτικό εμβολιασμό και υποχρεωτική θεραπεία με το κάθε φάρμακο που θα πούν που θα πάει θα  ετοιμαστούν.

΄΄Αυτά είναι τα μόνα μέτρα που αποδεικνύεται σήμερα ότι διακόπτουν ή ελαχιστοποιούν τις αλυσίδες μετάδοσης στον άνθρωπο. Θεμελιώδης για τα μέτρα αυτά είναι η εξαιρετικά προληπτική παρακολούθηση (βλέπε ψηφιακή ταυτότητα) για την άμεση ανίχνευση περιπτώσεων, η ταχεία διάγνωση και η άμεση απομόνωση των περιπτώσεων, η αυστηρή παρακολούθηση και η καραντίνα στενών επαφών και ο εξαιρετικά ΥΨΗΛΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ και ΑΠΟΔΟΧΗΣ των μέτρων αυτών από τον πληθυσμό .
Και υπάρχουν σήμερα ισχυρές ενδείξεις ότι ΄΄(τα ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΣΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)΄΄οι μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις μπορούν να μειώσουν ή και να διακόψουν τη μετάδοση.΄΄ OBEY
΄΄Παρόλα αυτά, για να μειωθεί η ασθένεια και ο θάνατος από τον COVID-19, ο σχεδιασμός βραχυπρόθεσμης ετοιμότητας πρέπει να συμπεριλάβει την εκτεταμένη εφαρμογή μέτρων υψηλής ποιότητας (ψηφιακή ταυτότητα) και μη φαρμακευτικής δημόσιας υγείας(ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗΣ εννοεί) τα οποία θα πρέπει να ενσωματώνουν πλήρως τον άμεσο εντοπισμό και απομόνωση των περιπτώσεων, αυστηρή στενή παρακολούθηση των επαφών και παρακολούθηση / καραντίνα και άμεση δέσμευση του πληθυσμού / της κοινότητας.΄΄
ID2020    Ψηφιακή ταυτότητα 2020 και οι συνεργάτες της
Rockefeller Foundation προσπαθεί να βελτιώσει την ευημερία της ανθρωπότητας σε όλο τον κόσμο,

Global Alliance Vaccination Immunization (Gavi) η Παγκόσμια Συμμαχία για την Ανοσοποίηση μέσω των  Εμβολιασμών ενώνει τους δημόσιους και ιδιωτικούς τομείς με τον κοινό στόχο της δημιουργίας ισότιμης πρόσβασης σε νέα και επαρκή εμβόλια για τα παιδιά που ζουν στις φτωχότερες χώρες του κόσμου,

Microsoft,

IDEO.org η διεθνής εταιρεία σχεδιασμού και συμβουλευτικής, σχεδιάζει προϊόντα, υπηρεσίες και εμπειρίες για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων σε φτωχές και ευάλωτες κοινότητες,

accenture Μια παγκόσμια συμβουλευτική εταιρεία διαχείρισης και επαγγελματικών υπηρεσιών,

Berkley University of California ο αντίκτυπος των αναδυόμενων τεχνολογιών στην ανάπτυξη,

ICc  Διεθνές Κέντρο Πληροφορικής λειτουργεί στην αιχμή της καινοτομίας στο οικοσύστημα του ΟΗΕ,

FHI360 λειτουργεί για τη βελτίωση των ζωών των ανθρώπων,

Simprints Μια παγκόσμια συνομοσπονδία 14 μελών που εργάζονται για την καταπολέμηση της φτώχειας σε 95 χώρες,

iRespond ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στη χρήση βιομετρικών στοιχείων για τη βελτίωση της ζωής μέσω της ψηφιακής ταυτότητας,

Hyperledger λειτουργεί στα σύνορα της αναδυόμενης τεχνολογίας,

Kiva Μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που επιδιώκει να συνδέσει τους ανθρώπους μέσω δανεισμού για να μετριάσει τη φτώχεια,

Mercy Corps είναι ένας παγκόσμιος μη κυβερνητικός οργανισμός ανθρωπιστικής βοήθειας.

 NEC  παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της βιομετρικής πιστοποίησης και της 5G.
Σε επόμενο άρθρο οι παρενέργειες της εμφύτευσης μικροτσίπ.

Ευαγγέλου Μπλάνα Μαριάννα
Βιοχημικός MSc

Πηγές......

WHO και η έρευνα στην Κίνα για την COVID-19

Vaccines now being used to harvest biometric identities of everyone; Big Brother merges with Big Pharma

The WHO sent 25 international experts to China and here are their main findings after 9 days
Report of the WHO-China Joint Mission

on Coronavirus Disease 2019 (COVID-19)

Με πληροφορίες από: fytro.wordpress.com

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,122,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,494,ΑΠΟΨΕΙΣ,1502,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,564,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,214,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,530,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,48,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4844,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1606,ΕΛΛΑΔΑ,2704,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,315,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,101,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,140,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2418,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,625,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,660,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1788,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2313,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4023,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1148,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1159,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,632,ΥΓΕΙΑ,2376,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,61,KON-MAR,1,LIFESTYLE,332,UFO,218,VIDEO,2990,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Ψηφιακή Ταυτότητα μικροεπεξεργαστές και ανοσοποίηση
Ψηφιακή Ταυτότητα μικροεπεξεργαστές και ανοσοποίηση
Ο Συνεταιρισμός για την Διεθνή Ψηφιακή ταυτότητα, Συμμαχία ID2020 , όπως καλείται, μέσα απο την σελίδα του θεωρεί και διαφημίζει ότι β
https://1.bp.blogspot.com/-Y0QCoa9oPG0/XmlbHe4QIqI/AAAAAAAB8Y8/19nJwUAWSl8vGZTQIAOXfe6wZ2v-OEDNgCLcBGAsYHQ/s640/%25CE%25A8%25CE%25B7%25CF%2586%25CE%25B9%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25AE%2B%25CE%25A4%25CE%25B1%25CF%2585%25CF%2584%25CF%258C%25CF%2584%25CE%25B7%25CF%2584%25CE%25B1%2B%25CE%25BC%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%2581%25CE%25BF%25CE%25B5%25CF%2580%25CE%25B5%25CE%25BE%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B3%25CE%25B1%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25AD%25CF%2582%2B%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B9%2B%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25BF%25CF%2583%25CE%25BF%25CF%2580%25CE%25BF%25CE%25AF%25CE%25B7%25CF%2583%25CE%25B7-compressed.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-Y0QCoa9oPG0/XmlbHe4QIqI/AAAAAAAB8Y8/19nJwUAWSl8vGZTQIAOXfe6wZ2v-OEDNgCLcBGAsYHQ/s72-c/%25CE%25A8%25CE%25B7%25CF%2586%25CE%25B9%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25AE%2B%25CE%25A4%25CE%25B1%25CF%2585%25CF%2584%25CF%258C%25CF%2584%25CE%25B7%25CF%2584%25CE%25B1%2B%25CE%25BC%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%2581%25CE%25BF%25CE%25B5%25CF%2580%25CE%25B5%25CE%25BE%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B3%25CE%25B1%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25AD%25CF%2582%2B%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B9%2B%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25BF%25CF%2583%25CE%25BF%25CF%2580%25CE%25BF%25CE%25AF%25CE%25B7%25CF%2583%25CE%25B7-compressed.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2020/03/Pshfiakh-Tautothta-mikroepeksergastes-kai-anosopoihsh.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2020/03/Pshfiakh-Tautothta-mikroepeksergastes-kai-anosopoihsh.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων