$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home$hide=mobile

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ &; ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ: (SEEBRIG), ΛΑΘΡΟ, ΣΟΡΟΣ, &; ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ. Τα Νησιά του Αιγαίου ευρίσκονται υπό Σ


ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ &; ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ: (SEEBRIG), ΛΑΘΡΟ, ΣΟΡΟΣ, &; ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ.

Τα Νησιά του Αιγαίου ευρίσκονται υπό Σιωνιστική Νατοϊκή κατοχή, των Κοσμοκρατόρων, της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι δυνάμεις που ευρίσκονται στα νησιά και στον Έβρο, είναι,

1.- (SEEBRIG) , Νατοϊκή Ταξιαρχία του Τυρνάβου, (κάθε καρυδιάς καρύδι), μισθοφόροι του ΝΑΤΟ του ΣΟΡΟΣ, (Σιωνιστική Νατοϊκή βάση), που οι εφιάλτες και προδότες πολιτικοί εγκατέστησαν επί Ελληνικού εδάφους, για να πολεμήσουν τον Ελληνικό Στρατό.
Φορούσαν στολές της ΕΛ.ΑΣ. Μιλούσαν σπασμένα Ελληνικά. (Εφημερίδες). Είναι πράκτορες των Τούρκων.

2.- Λαθρομετανάστες: Αυτοί είναι πανσπερμία.
Αφγανοί, Ιρακινοί, Πακιστανοί, Αφρικανοί, Αλγερινοί, Μαροκινοί, Τούρκοι, κ.λ.π.
Οι Λαθρό είναι εισβολείς, και φιλό-Τουρκοι…………….
Οι Σύριοι, είναι πραγματικοί ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, και δικαιούνται προστασίας (ΑΣΥΛΟ).
Οι Λαθρομετανάστες είναι νεαροί πολεμιστές, για να πολεμήσουν τον Ελληνικό Στρατό, και να καταλάβουν την Ελλάδα. Το είδαμε στα γεγονότα στον Έβρο!!!
Οι λαθρό εδήλωσαν: Ο Ερντογάν μας βάζει σε λεωφορεία για να έλθουμε στην Ελλάδα. Οι λαθρό εισβάλλουν κολυμπώντας, βοηθούμενοι από τις ΜΚΟ του ΣΟΡΟΣ.
Επίθεση αλλοδαπών-λαθρο, σε Ελληνικό έδαφος.
Τους λαθρό τους εξοπλίζουν οι Τούρκοι.
Πολλοί φιλότουρκοι τζιχαντιστές από Συριακό Βορρά, πέταξαν τις στολές, και κατευθύνονται ως «πρόσφυγες» στην Ελλάδα, να πολεμήσουν τους Έλληνες.
Τεθωρακισμένα του Ε.Σ. προωθούνται στον Έβρο, απέναντι στους λαθρό, και στους Τούρκους.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΘΥΜΙΖΩ ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΟΥ ΟΖΑΛ…………..
«Αρκεί να τους στείλουμε χιλιάδες λαθρομετανάστες»….
Η Τουρκία επιχειρεί «ΥΒΡΙΔΙΚΌ ΠΟΛΕΜΟ» κατά της Ελλάδος.
Η Τουρκία επιχειρεί «ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ» κατά της Ελλάδος.

Η Αγία ημών Εκκλησία μας ψάλλει,
«ΔΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΝ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ»…………

3.- Ο ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ είναι επιδημία, και Βιολογικό όπλο, εναντίον της ανθρωπότητας, από τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π.
Είναι επινόησης της Σιωνιστικής Παγκοσμίου Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Τα γεγονότα είναι γνωστά, από τα ΜΜΕ.

4.- ΔΙΩΞΤΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ.
Ο ΣΟΡΟΣ με τις ΜΚΟ, είναι ο διακινητής των Τούρκων, λαθρομεταναστών μαχαιροφόρων, οπλοφόρων, εναντίον των στρατιωτών μας.
Με σκοπό να σφάξουν τους Έλληνες…………………

5.-Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Όλα αυτά συνέβησαν επί των Ελλήνων κατοίκων των νήσων του Ανατολικού Αιγαίου, και της ενδοχώρας.

Εδώ και πολύ χρόνο, έγραφα στο Πρωθυπουργό, στον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, και στους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων.

«ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ»,
ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.
Αλλά κανείς δεν με άκουγε……………………….
«Φωνή βοώντος εν τη ερήμω».
«Κάλιο αργά παρά ποτέ».

Υπάκουσαν και εκτέλεσαν στις εντολές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ &; ΣΟΡΟΣ, της Παγκοσμίου Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Ως υπηρέτες του ΣΟΡΟΣ…………………

Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ &; ΣΟΡΟΣ είναι αλληλέγγυο με την Τουρκία.
Το ΝΑΤΟ, Φοβάται μη χάσει, σαν «πιστή» σύμμαχο.

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ πολέμησε στις Θερμοπύλες,
Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ πολέμησε στον Μαραθώνα, τους εισβολείς.
Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ στη Σαλαμίνα, τους εισβολείς.
Και οι τρείς Πολέμησαν τους εισβολείς!!!!
Έτσι έμεινε η Ελλάδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!

ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ
ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!
Τώρα είναι ευκαιρία, που η Τουρκία έχει πόλεμο με τη ΣΥΡΙΑ &; ΛΙΒΥΗ………….

Υ.Γ. Ερμηνεία

1.-Υβριδικός Πόλεμος

Mε τον ορισμό υβριδικός πόλεμος ονομάζουμε τη στρατιωτική στρατηγική, η οποία συνδυάζει στοιχεία συμβατικών επιχειρήσεων, μη συμβατικού πολέμου.
Περιλαμβάνει τον εκφοβισμό πολιτών, την παραπληροφόρηση, την προπαγάνδα, τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων για την διαμόρφωσης της κοινής γνώμης.

2.-Ασύμμετρη Απειλή

Είναι ο σύγχρονος στρατιωτικός όρος που καθιερώθηκε κυρίως από στρατιωτικούς αναλυτές
μόλις στις τελευταίες δύο δεκαετίες.
Ο όρος αυτός περιέχεται στα σενάρια Νατοϊκών και Εθνικών ασκήσεων, καθώς και σε περιορισμένες κατά τόπους δραστηριότητες αμυντικής ανάπτυξης.
Σήμερα λαμβάνεται σοβαρά υπόψη σε ανάπτυξη ειδικών μέτρων ασφαλείας.
Γενικά, ασύμμετρος θεωρείται ο πόλεμος που διενεργείται από οργανωμένες μη-συμβατικές ομάδες, βασίζεται στην αναίρεση των κανόνων του δικαίου του πολέμου, ενώ χρησιμοποιεί κυρίως χαμηλού κόστους όπλα, για επιχειρησιακή δράση, που όμως προκαλεί δυσανάλογα μεγάλου κόστους αποτελέσματα, στον υπέρτερο αντίπαλο, τόσο σε ανθρώπινες ζωές και υλικό, όσο σε ψυχολογικό κόστος.

Πηγή: Wikipedeia

Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ-ΝΗΣΙΑ, ΛΕΓΕΤΑΙ «ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ» ΚΑΙ «ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟΙ ΥΠΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Ομάδα Διεθνών Σχέσεων &; Γεωπολιτικής


ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,122,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,494,ΑΠΟΨΕΙΣ,1502,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,564,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,214,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,530,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,48,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4843,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1606,ΕΛΛΑΔΑ,2704,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,315,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,101,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,140,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2416,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,625,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,660,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1787,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2312,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4022,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1148,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1159,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,631,ΥΓΕΙΑ,2376,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,61,KON-MAR,1,LIFESTYLE,332,UFO,218,VIDEO,2990,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ &; ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ: (SEEBRIG), ΛΑΘΡΟ, ΣΟΡΟΣ, &; ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ. Τα Νησιά του Αιγαίου ευρίσκονται υπό Σ
https://1.bp.blogspot.com/-NvSlMjdI-yA/XmOekIl-8NI/AAAAAAAB8RI/IStuyaO0xnUYIFuaweoPy4T2bJtEw1VsgCLcBGAsYHQ/s640/antwnhs-grypaios-epithesh-ths-n-t-p-kat.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-NvSlMjdI-yA/XmOekIl-8NI/AAAAAAAB8RI/IStuyaO0xnUYIFuaweoPy4T2bJtEw1VsgCLcBGAsYHQ/s72-c/antwnhs-grypaios-epithesh-ths-n-t-p-kat.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2020/03/antwnhs-grypaios-epithesh-ths-n-t-p-kat.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2020/03/antwnhs-grypaios-epithesh-ths-n-t-p-kat.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων