$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home

Δελτίο τύπου για τους εργαζόμενους στην Leroy Merlin

Συνάδελφοι στα καταστήματα της Leroy Merlin! Η εταιρεία προχώρησε στην αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων της σε όλη την χώρα. Με μια ανακοίνωση που δεν λέει τίποτα για το τι μέλει γενέσθαι με τους μισθούς και τις άδειές μας, ενημερώνει τους εκατοντάδες συναδέλφους ότι από την Δευτέρα 16 Μαρτίου θα κλείσουν τα καταστήματα, ενώ κρατάει ανοιχτά τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και ένα κομμάτι των logistic προκειμένου να λειτουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Στην ίδια ανακοίνωση μιλάει για, επί του παρόντος, χρήση κανονικής άδειας για τους εργαζόμενους στα καταστήματα, ενώ δίνει την δυνατότητα για τηλεργασία στους συναδέλφους στα κεντρικά.

Η στάση της εργοδοσίας πατάει πάνω στις δηλώσεις των υπουργών της Νέας Δημοκρατίας που δεν έχουν βγάλει άχνα για το τί μέτρα θα πάρουν για να μη μείνουν ανασφάλιστοι και απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στις εταιρείες που κλείνουν. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει μεγάλες ευθύνες για την κατάσταση που διαμορφώνεται. Παίρνει μέτρα – καραντίνα που δεν συνοδεύονται από ουσιαστικά μέτρα στήριξης στο σύστημα υγείας το οποίο καταρρέει και την ίδια στιγμή μιλάει γενικά και αόριστα για επιδότηση στους εργαζόμενους, όταν ήδη τα καταστήματα είναι κλειστά. Ενώ γενικά οι επιχειρήσεις γνωρίζουν τις απαλλαγές τους, οι εργαζόμενοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Την ίδια στιγμή οι συνάδελφοι μας στα super market, στις αποθήκες και στα γραφεία αυτών, εργάζονται καθημερινά με αυτοθυσία, χωρίς ρεπό, πέραν του ωραρίου τους και με αίσθημα ευθύνης για να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές και να μην λείψει τίποτα από κανένα λαϊκό σπίτι ενώ οι μεγαλέμποροι βγάζουν τα πιο άγρια ένστικτα τους (αλλαγή ωραρίου και άνοιγμα super market την Κυριακή), για να ματώσουν εργαζόμενους και καταναλωτές.

Το Κλαδικό Σωματείο καλεί την εργοδοσία να βγάλει άμεσα ανακοίνωση και να ενημερώνει τους εργαζόμενους που αυτή την στιγμή αγωνιούν. Δεν μπορούμε να δεχθούμε να γίνει χρήση της κανονικής μας άδειας για το διάστημα που η εταιρεία αποφάσισε να κλείσει. Δεν μπορεί να είναι λύση.

Καλούμε τους εργαζόμενους να μην δεχτούν καμία μείωση μισθών. Απαιτούμε να καλυφθούν όλοι οι εργαζόμενοι για όσο διάστημα χρειαστεί. Μόνο έτσι μπορούν να προστατευτούν επί της ουσίας οι εργαζόμενοι.

Απαιτούμε :

· Να παρθούν τα απαιτούμενα μέτρα πρόληψης και προστασίας για τους συναδέλφους που θα συνεχίσουν να εργάζονται

· Να μην υπάρξει καμία απόλυση συναδέλφου με πρόσχημα την αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων

· Να χορηγηθούν ειδικές άδειες με πλήρεις αποδοχές για όσο διάστημα δεν λειτουργούν τα καταστήματα

· Να μην αφαιρεθεί καμία μέρα από την κανονική μας άδειας

• Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,122,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,495,ΑΠΟΨΕΙΣ,1503,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,564,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,214,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,530,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,48,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4844,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1606,ΕΛΛΑΔΑ,2704,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,315,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,101,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,140,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2419,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,626,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,660,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1788,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2314,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4024,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1148,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1159,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,632,ΥΓΕΙΑ,2377,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,61,KON-MAR,1,LIFESTYLE,332,UFO,218,VIDEO,2990,
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Δελτίο τύπου για τους εργαζόμενους στην Leroy Merlin
Δελτίο τύπου για τους εργαζόμενους στην Leroy Merlin
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων