$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home$hide=mobile

H Λε Πεν ''ισοπέδωσε'' τον Ερντογάν: ''Είμαστε όλοι Έλληνες - Η Τουρκία θέλει να εξισλαμίσει την Ευρώπη''

Η πρόεδρος της γαλλικής αντιπολίτευσης Μαρί Λε Πεν, μιλώντας στη Μασσαλία, στήριξε ξεκάθαρα για άλλη μία φορά την Ελλάδα. Κατά την τε


Η πρόεδρος της γαλλικής αντιπολίτευσης Μαρί Λε Πεν, μιλώντας στη Μασσαλία, στήριξε ξεκάθαρα για άλλη μία φορά την Ελλάδα.

Κατά την τελευταία της προεκλογική εκστρατεία, ζήτησε από τη Γαλλία και την Ευρώπη, να βοηθήσουν την Ελλάδα που αντιμετωπίζει μια τεράστια εισροή μεταναστών, προκειμένου να «αναστραφεί πλήρως η τουρκική μεταναστευτική πολιτική», κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Τουρκίας Τάγιπ Ερντογάν για την επιθυμία του, να «εξισλαμίσει την Ευρώπη».

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

"Η Γαλλία και η Ευρώπη πρέπει να βοηθήσουν την Ελλάδα και να αναστρέψουν πλήρως την τουρκική πολιτική μετανάστευσης", δήλωσε στη Μασσαλία κατά τη διάρκεια του τελευταίου γύρου της προεκλογικής εκστρατείας για τις δημοτικές εκλογές.

"Μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του ανοίγματος των θυρών στους μετανάστες από την Τουρκία στην Ευρώπη , η Γαλλίδα ηγέτης επιτέθηκε σφοδρά στην Τουρκία, η οποία εδώ πολύ καιρό θέλει εξισλαμίσει την Ευρώπη.

"Ευλόγως το παραδέχεται ο ίδιος( Ερντογάν) ότι η Ευρώπη θα είναι μουσουλμανική αν το θέλει ο Αλλάχ”, δήλωσε η ίδια μπροστά σε περίπου 800 ακτιβιστές που συγκεντρώθηκαν στο Palais des Congrès.

"Τα εκατομμύρια αληθινών Ευρωπαίων, πιστεύουμε ότι είμαστε Έλληνες, σε μια εποχή που το λίκνο του πολιτισμού μας, (Ελλάδα) αποτελεί αντικείμενο μεταναστευτικής επίθεσης ηπειρωτικής εμβέλειας", τόνισε η Λε Πεν σε μια καυστική ομιλία της με έντονες ιδιαιτερότητες.

Η ίδια καταδίκασε τους Γάλλους ηγέτες που «ξέχασαν ότι η διεθνής πολιτική είναι πρωτίστως ισορροπία δυνάμεων» όταν «οι κ.κ. Τραμπ και Πούτιν το έχουν καταλάβει προ πολλού».

Ο επικεφαλής του RN επιτέθηκε επίσης στην ΕΕ, η οποία έχει κρυφή ατζέντα, υλοποιώντας "το σχέδιο μιας μεγάλης εξαπάτησης με τις μεταναστευτικές ροές, με την βοήθεια του δισεκατομμυριούχου (George) Soros", επικεφαλής ενός δικτύου ΜΚΟ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ιδίως των μεταναστών.

Πολλοί Ευρωπαίοι ειδικοί από την άλλη πλευρά τώρα, εκτιμούν ότι στο εσωτερικό του, ο Ερντογάν “πούλησε” την τελευταία του στρατιωτική εισβολή στη Συρία, ως μια εκστρατεία για να σταματήσει τη ροή των προσφύγων στην Τουρκία. Αυτό είναι παράλογο, διότι αυτό που επιδιώκει ο ίδιος, είναι μια διεύρυνση του πεδίο του πολέμου για να βοηθήσει στην μετακίνηση των προσφύγων.

Στην πραγματικότητα όμως, ο Ερντογάν δεν ξεκίνησε τη στρατιωτική εκστρατεία κατά του συριακού στρατού στο Idlib για χάρη του εγχώριου ακροατηρίου του, αλλά για χάρη του παγκόσμιου ύποπτου σχεδίου του. Εδώ και 15 χρόνια ο Ερντογάν προωθεί την δημιουργία ενός ανεπίσημου χαλιφάτου του μουσουλμανικού κόσμου, και αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα", δηλώνει ειδικός.

Ο μουσουλμανικός κόσμος είναι κατακερματισμένος πολιτικά και πολιτισμικά, αλλά πάντα υπάρχει μια κάποια αίσθηση μιας παν-μουσουλμανικής αλληλεγγύης, κατά της Ρωσίας, της Κίνας και της Δύσης.

Αυτή η παν-μουσουλμανική ιδέα αναζητά την εμφάνιση ενός ισχυρού ηγέτη των μουσουλμάνων, για να προασπίσει τον μουσουλμανικό σκοπό και να προωθήσει την διαδικασία αυτή περαιτέρω.

Ο Ερντογάν, ο οποίος εξακολουθεί να περιγράφεται ως «νεο-οθωμανός», κατηγορείται ότι προσπαθεί να προσαρτήσει μικρά κομμάτια της Συρίας στην Τουρκία. Αυτή είναι μια παρανόηση της φιλοδοξίας του.

Η φιλοδοξία του είναι ναι μεν «νεο-οθωμανική», αλλά δεν είναι μόνο η εδαφική επέκταση της Τουρκίας την οποία επιδιώκει, αλλά θέλει παράλληλα και την ανάδειξη του ως άτυπου ηγέτη του μουσουλμανικού κόσμου, όπως ήταν κάποτε η τυπική απαίτηση των σουλτάνων στην Κωνσταντινούπολη.

Χωρίς καμία προφανή μουσουλμανική εξουσία, κυριαρχεί πάνω από ολόκληρες χώρες ή εθνότητες.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα η Τουρκία ήταν σταθερά κοσμική και οι παν-μουσουλμανικές ιδέες ήταν το τελευταίο πράγμα στην ιδεολογία που επικρατούσε στην χώρα. Η εκλογή όμως του κόμματος της Μουσουλμανικής-Αδελφότητας του Ερντογάν τα άλλαξε όλα όμως για πάντα.

Το μεγάλο σχέδιο για τον παν-μουσουλμανισμό είναι οι πόλεμοι. Η εισβολή του Ερντογάν στη Συρία δεν ήταν για να σταματήσει την παλίρροια των προσφύγων. Ήταν για να διατηρήσει το τελευταίο κομμάτι της ισλαμιστικής επανάστασης και για να αποτρέψει Ρώσους και Ιρανούς, από το να αναστρέψουν κάθε τελευταίο κομμάτι των κερδών του, καταδεικνύοντάς τον ως ασήμαντο ηγέτη.

Με όλα αυτά όμως που έκανε και συνεχίζει να πράττει Τούρκος πρόεδρος, “ξύπνησε” την ιδέα των “σταυροφοριών” στην Δύση, η οποία εκτιμώντας έστω και αργά το κίνδυνο, θα επέμβει πιθανόν δυναμικά, για να διαλύσει τα σχέδια να ενωθούν όλοι οι μουσουλμάνοι κάτω από ένα ηγέτη και μία χώρα, την Τουρκία, πριν είναι πολύ αργά.

Με πληροφορίες από: pentapostagma.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,122,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,494,ΑΠΟΨΕΙΣ,1502,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,564,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,214,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,529,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,48,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4843,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1605,ΕΛΛΑΔΑ,2704,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,315,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,101,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,140,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2416,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,625,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,660,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1787,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2311,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4021,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1148,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1158,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,630,ΥΓΕΙΑ,2376,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,61,KON-MAR,1,LIFESTYLE,332,UFO,218,VIDEO,2990,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: H Λε Πεν ''ισοπέδωσε'' τον Ερντογάν: ''Είμαστε όλοι Έλληνες - Η Τουρκία θέλει να εξισλαμίσει την Ευρώπη''
H Λε Πεν ''ισοπέδωσε'' τον Ερντογάν: ''Είμαστε όλοι Έλληνες - Η Τουρκία θέλει να εξισλαμίσει την Ευρώπη''
Η πρόεδρος της γαλλικής αντιπολίτευσης Μαρί Λε Πεν, μιλώντας στη Μασσαλία, στήριξε ξεκάθαρα για άλλη μία φορά την Ελλάδα. Κατά την τε
https://1.bp.blogspot.com/-oHDABXbGx1E/XmZ1i78qVsI/AAAAAAAB8Ug/21mb8l3awF4NQzBfrTXT7icZzs3b4jYVgCLcBGAsYHQ/s640/h-le-pen-isopedose-ton-erntogan-eimaste-oloi-ellines-i.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-oHDABXbGx1E/XmZ1i78qVsI/AAAAAAAB8Ug/21mb8l3awF4NQzBfrTXT7icZzs3b4jYVgCLcBGAsYHQ/s72-c/h-le-pen-isopedose-ton-erntogan-eimaste-oloi-ellines-i.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2020/03/h-le-pen-isopedose-ton-erntogan-eimaste-oloi-ellines-i.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2020/03/h-le-pen-isopedose-ton-erntogan-eimaste-oloi-ellines-i.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων