$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home$hide=mobile

Αρχαίοι γίγαντες βρέθηκαν στο Εκουαδόρ

Σύμφωνα με μια ερευνητική ομάδα με επικεφαλής τον Βρετανό ανθρωπολόγο, Russell Dement, βρήκαν εντυπωσιακά ψηλούς σκελετούς που αποκαλύ


Σύμφωνα με μια ερευνητική ομάδα με επικεφαλής τον Βρετανό ανθρωπολόγο, Russell Dement, βρήκαν εντυπωσιακά ψηλούς σκελετούς που αποκαλύφθηκαν στην περιοχή του Αμαζονίου, του Ισημερινού και του Περού και υποβάλλονται σε εξέταση στη Γερμανία. Θα αποδείξουν αυτά τα υπολείμματα ότι υπήρχε μια φυλή ψηλών ανθρώπων βαθιά στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου πριν από εκατοντάδες χρόνια;

Μισή ντουζίνα ανθρώπινοι σκελετοί από τις αρχές του 1400 έως τα μέσα του 1500 επιβεβαιώθηκαν ότι ανακαλύφθηκαν, κυμαινόμενοι από 7 πόδια και 8 πόδια (213 έως 243 εκατοστά) σε ύψος.

Ο Dement είπε στην Cuenca Highlife: «Είμαστε μόνο στην αρχή της έρευνά μας και μπορώ μόνο να παράσχω μια γενική επισκόπηση του τι βρήκαμε. Δεν θέλω να κάνω αξιώσεις με βάση εικασίες, καθώς η δουλειά μας βρίσκεται σε εξέλιξη. Λόγω του μεγέθους των σκελετών, αυτό έχει τόσο ανθρωπολογικές όσο και ιατρικές επιπτώσεις."


Στα τέλη του 2013, ο Dement έλαβε ειδοποίηση ότι ένας σκελετός είχε αποκαλυφθεί από έναν ντόπιο Shuar, περίπου 70 μίλια (112 χιλιόμετρα) από το Cuenca, στην επαρχία Loja του Ισημερινού. Ο Dement ταξίδεψε στην περιοχή και ανακάλυψε το θώρακα και το κρανίο μιας γυναίκας που είχε εκτεθεί από πλημμύρες.

Τα οστά πιστεύεται ότι χρονολογούνται πριν από 600 χρόνια. Ο υπόλοιπος σκελετός βρέθηκε και, μόλις συναρμολογήθηκε, φέρεται να έχει ύψος 7 πόδια και 4 ίντσες (223,5 εκατοστά).

Αυτό οδήγησε στη δημιουργία μιας ερευνητικής ομάδας που θα περιλαμβάνει τέσσερις ερευνητές από το Freie Universität στη Γερμανία και τη βοήθεια των ντόπιων του Shuar. Η χρηματοδότηση δόθηκε από το πανεπιστήμιο για ανασκαφή και έρευνα.


Αναγνωρίζοντας ότι είναι ένας αμφιλεγόμενος τομέας έρευνας, ο Dement σημείωσε «Παρόλο που συνεργάζομαι με τον Freie για πολλά χρόνια, ανησυχούσα ότι μπορεί να μην δώσουν επιχορήγηση για κάποιον που αναζητούσε γίγαντες. Για τους ξένους, ειδικά τους επιστήμονες, καταλαβαίνω ότι αυτό ακούγεται λίγο λογικό.

«Λόγω της εντυπωσιακής φύσης αυτού, πρέπει να είμαστε εξαιρετικά επιμελείς στην έρευνά μας, δεδομένου ότι θα αντιμετωπιστεί με μεγάλο σκεπτικισμό», είπε.

Τρεις πλήρεις σκελετοί και δύο μερικοί σκελετοί δεν είχαν παραμόρφωση και ήταν σχετικά υγιείς.

Ο Dement είπε στην Cuenca Highlife: «Οι σκελετοί δεν δείχνουν σημάδια ασθενειών όπως τα προβλήματα ορμονικής ανάπτυξης που είναι κοινά στις περισσότερες περιπτώσεις γιγαντισμού.

Σε όλους τους σκελετούς, οι αρθρώσεις φαίνονταν υγιείς και η κοιλότητα των πνευμόνων φαινόταν μεγάλη. Ένας από τους σκελετούς που χρονολογήσαμε ήταν μια γυναίκα που ήταν περίπου 60 όταν πέθανε, πολύ μεγαλύτερη από τις τυπικές περιπτώσεις γιγαντισμού. "
Οι ταφές ήταν περίτεχνες. Τα πτώματα τυλίχθηκαν σε φύλλα και θάφτηκαν σε πυκνό πηλό. Αυτό σφράγισε τους σκελετούς και προστατεύθηκαν από την εισβολή του νερού, αφήνοντας τα υπολείμματα σε αρκετά καλή κατάσταση.

Οι θρύλοι έρχονται στη ζωή.

Ο Carlos Miguel Vaca Alvarado, της ενορίας της πόλης Changaiminas, Εκουαδόρ, ενδιαφερόταν όλη του τη ζωή για την αρχαιολογία, και αυτό τον ώθησε να ανακαλύψει μια ομάδα πολυάριθμων τεράστιων ανθρώπινων σκελετών.

Τα οστά είχαν ύψος περίπου 7 μέτρων και ανακαλύφθηκαν στα βουνά της περιοχής του Αμαζονίου. Τα επτά θραύσματα του σκελετού αναλύθηκαν προσεκτικά από πολλούς ειδικούς που κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτά τα οστά ήταν μέρος ενός ανθρώπινου σκελετού επτά φορές μεγαλύτερο από έναν σύγχρονο άνθρωπο.


Οι μύθοι λένε ότι αυτή η περιοχή ήταν γνωστή ως το «νεκροταφείο των θεών», η αρχαία εποχή κατοικήθηκε από γίγαντες. Πολλοί ειδικοί επιβεβαιώνουν ότι αυτό το μέρος είναι η χαμένη πόλη των γιγάντων, καθώς πολλές πυραμίδες ανακαλύφθηκαν εκεί, και το μέγεθός τους έφτασε τα 80 μέτρα και το πλάτος των 80 μέτρων.

Επιπλέον, γύρω από αυτές τις πυραμίδες βρέθηκαν πολλά αντικείμενα που βρέθηκαν εκεί που πιθανότατα χρησιμοποιήθηκαν για εξόρυξη. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι αυτό το μέρος ανήκε σε έναν άγνωστο μυστηριώδη πολιτισμό πριν από τους Ίνκα.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ AECHAEOLOGY -WORLD : Corfiatiko.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,122,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,493,ΑΠΟΨΕΙΣ,1500,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,563,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,213,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,528,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,48,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4842,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1605,ΕΛΛΑΔΑ,2704,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,314,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,100,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,140,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2415,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,624,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,659,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1787,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2310,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4019,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1147,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1158,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,629,ΥΓΕΙΑ,2375,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,61,KON-MAR,1,LIFESTYLE,332,UFO,218,VIDEO,2990,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Αρχαίοι γίγαντες βρέθηκαν στο Εκουαδόρ
Αρχαίοι γίγαντες βρέθηκαν στο Εκουαδόρ
Σύμφωνα με μια ερευνητική ομάδα με επικεφαλής τον Βρετανό ανθρωπολόγο, Russell Dement, βρήκαν εντυπωσιακά ψηλούς σκελετούς που αποκαλύ
https://1.bp.blogspot.com/-t0dtQahsDVw/XqoIdptHQ9I/AAAAAAAB90Q/p2FlHm1x9lIHgYFhxldBMokIzzL7gs0egCLcBGAsYHQ/s640/arxaioi-gigantes-bre8hkan-sto-Ekouador.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-t0dtQahsDVw/XqoIdptHQ9I/AAAAAAAB90Q/p2FlHm1x9lIHgYFhxldBMokIzzL7gs0egCLcBGAsYHQ/s72-c/arxaioi-gigantes-bre8hkan-sto-Ekouador.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2020/04/arxaioi-gigantes-bre8hkan-sto-Ekouador.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2020/04/arxaioi-gigantes-bre8hkan-sto-Ekouador.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων