$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home$hide=mobile

Ας έχει το νου του ο Κυριάκος…

Του Strange Attractor Τον περασμένο Ιούλιο ο μελανιασμένος λαός, κουρασμένος και απαυδισμένος από τις αλλεπάλληλες σαχλαμάρες και κωλ


Του Strange Attractor

Τον περασμένο Ιούλιο ο μελανιασμένος λαός, κουρασμένος και απαυδισμένος από τις αλλεπάλληλες σαχλαμάρες και κωλοτούμπες του γελαστού παιδιού και της τρελοπαρέας του, αποφάσισε και έστειλε στο Μαξίμου τον Κυριάκο.

Και ενώ στην αρχή όλα έδειχναν πως θα πάνε πρίμα, αφού μετά από τη λαίλαπα Σύριζα όποιος και να κυβερνούσε θα φάνταζε τουλάχιστον… Κένεντι, άρχισε να δημιουργείται μια «κοιλιά», μια στασιμότητα, μια αδράνεια, διανθισμένη με πολλές κούφιες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, και με διάφορους ψηφοφόρους που άλλα περίμεναν και άλλα βλέπανε, να δηλώνουν μέχρι και κοψοχέρηδες…

Η οικονομία δεν έδειχνε σημάδια σοβαρής βελτίωσης, η εγκληματικότητα αντί να μειώνεται αυξάνονταν, οι ροές των «ικετών» συνεχίζονταν ακάθεκτες (υπό την ευλογία των πάμπολλων ΜΚΟ, που ακόμη… καταγράφονται), οι Τούρκοι γείτονες ξεσάλωναν, οι φυλακές συνέχιζαν να αδειάζουν χάρη στο Νόμο Παρασκευόπουλου, και το χειρότερο, πίσω από τις κουΐντες, στο παρασκήνιο, οι διάφοροι (αναπόφευκτοι) φυτευτοί, «βολεμένοι», σύμβουλοι, πολιτικάντηδες, κ.ά. της «γαλάζιας γλίτσας» πραγματοποιούσαν κρυφίως τα δικά τους, δευτερεύοντα μεν σοβαρότατων συνεπειών δε, υπόγεια σχέδια, όπως π.χ. την κατάργηση κρατικών ελέγχων στα παραχωρημένα στους Γερμανούς φίλους μας αεροδρόμια, εξυπηρετώντας προφανώς ιδιοτελή και επιχειρηματικά συμφέροντα.

Και άλλα τέτοια πολλά ων ουκ έστιν αριθμός.

Με κερασάκι στη τούρτα την επιλογή για ΠτΔ μιας άχρωμης, άοσμης… «συριζαίας».

Μια από τα ίδια δηλαδή, αφού ό,τι και να γίνει στην Ελλάδα ζούμε, αυτή είναι η περίφημη κανονικότητα, και περίπου γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας.

Μέχρι που έσκασε η φάση στις Καστανιές, και ο Κυριάκος θέλοντας και μη αντέδρασε ως γνήσιος Έλληνας πατριώτης, με τον στρατό, την αστυνομία και τους ντόπιους να αποδεικνύουν ότι όταν η χώρα θέλει τότε μπορεί.

Και αυτή η σθεναρή αντίδραση ήταν που γύρισε το πράγμα, και ξαφνικά ο Κυριάκος από κει που φαίνονταν να πελαγοδρομεί αναδείχτηκε ένας νέος «Κολοκοτρώνης»! Μη γελάτε, το άκουσα και αυτό.

Και σαν να μην έφταναν οι Καστανιές, σκάει και ο κορωναϊός, με τον Κυριάκο και το επιτελείο του να αντιδρούν όχι μόνο έγκαιρα αλλά και έγκυρα, με αποτέλεσμα να ληφθούν μεν σκληρά μέτρα απομόνωσης, περιορισμού κυκλοφορίας κλπ., αλλά με άκρως ικανοποιητικά αποτελέσματα μιας και η χώρα μας για πρώτη ίσως φορά τις τελευταίες δεκαετίες απολαμβάνει εύσημα από τους «κακοί κσαίνοι» για τον τρόπο με τον οποίον αντέδρασε στην επέλαση του φονικού ιού.

Σήμερα λοιπόν, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο Κυριάκος καβαλάει το κύμα της απόλυτης επιδοκιμασίας, αν κρίνω τόσο από απόρρητες και μη δημοσκοπήσεις καναλιών, εφημερίδων (και πρεσβειών, που θα έλεγε κι ο Τράγκας), και φαντάζει πλέον ως ένας αδιαμφισβήτητος ηγέτης.

Τόσο αδιαμφισβήτητος που ήδη πολλοί έγκυροι και μη διαμορφωτές της κοινής γνώμης του ζητούν να πάει σε εκλογές όσο το δυνατόν νωρίτερα, προκειμένου να δρέψει τους καρπούς της συγκυριακής δημοφιλίας του.

Ναι, αλλά πλην των μεγάλων επιτυχιών που λέγαμε, τα δευτερεύοντα συνεχίζουν να τρώνε τον σαθρό κορμό της Ελλάδας.

Οι ικέτες συνεχίζουν να καταφτάνουν, οι Τούρκοι συνεχίζουν να προκαλούν, τα άνομα σχέδια των «γαλάζιων» σαμποτέρ συνεχίζουν να πραγματοποιούνται και η οικονομία συνεχίζει να πνέει τα λοίσθια.

Αν λοιπόν εξαιρέσουμε τα συμβατικά ΜΜΕ, που πήραν το δωράκι τους και που στο πρόσωπο του Κυριάκου βλέπουν έναν συνδυασμό Καποδίστρια, Ελευθέριου Βενιζέλου, και… Ιησού… υπάρχουν διάφορες φωνές που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, αντιλαμβανόμενες ότι τα πράγματα δεν πάνε τόσο πρίμα όσο θέλει ο Στραβελάκης και η Κοσιώνη, και πως ο ενδοτισμός μας αναφορικά με τα «ευρωομόλογα», η συνεχιζόμενη δραστηριότητα των ΜΚΟ, η συνεχιζόμενη εισβολή ικετών στα νησιά, η αλαζονεία του Νικ Χάρντ… η οικονομική και ψυχολογική κόπωση από την «απομόνωση», και όλα εκείνα που δεν διορθώνονται με υποσχέσεις, με «τηλεκαταρτίσεις» και με επιδόματα ψίχουλα… θα οδηγήσουν το καπάκι της κατσαρόλας στο να εκτιναχτεί, και όποιον πάρουν τα σκάγια.

Ο νεοέλληνας έχει κοντή μνήμη.

Όσα καλά (λέμε τώρα) και να του κάνεις, όταν είναι να σε κρίνει θα σε κρίνει από μηδενική βάση.

Και δεν πα να έσωσες τη χώρα από πολλαπλάσιους θανάτους λόγω κορωναϊού… δεν πα να κράτησες τις Καστανιές ελληνικές… όταν θα έρθει η ώρα της κάλπης εκείνο που θα μετρήσει θα είναι το προσωπικό συμφέρον, ή αλλιώς το στομάχι.

Έτσι έχει η κατάσταση, και καλά θα κάνει ο Κυριάκος, τώρα που απολαμβάνει όλη αυτή τη δημοτικότητα, να καταρτίσει σοβαρό πλάνο για την επομένη της κρίσης, και κυρίως να βάλει φρένο στους διάφορους (υπουργούς και μη) που λέγαμε, οι οποίοι την ώρα που αυτός συντονίζει τα κρίσιμα μεγάλα ζητήματα που έσκασαν στη βάρδια του, εκείνοι συνεχίζουν (σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα). Μακριά από τα φώτα της κατευθυνόμενης δημοσιότητας, να πριονίζουν με τις ιδιοτελείς τους επιθυμίες το κλαδί της πολυπόθητης κανονικότητας που όλοι προσδοκούμε.

Με πληροφορίες από: antinews.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,122,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,494,ΑΠΟΨΕΙΣ,1501,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,563,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,213,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,529,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,48,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4842,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1605,ΕΛΛΑΔΑ,2704,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,315,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,100,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,140,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2415,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,625,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,659,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1787,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2311,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4020,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1147,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1158,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,630,ΥΓΕΙΑ,2376,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,61,KON-MAR,1,LIFESTYLE,332,UFO,218,VIDEO,2990,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Ας έχει το νου του ο Κυριάκος…
Ας έχει το νου του ο Κυριάκος…
Του Strange Attractor Τον περασμένο Ιούλιο ο μελανιασμένος λαός, κουρασμένος και απαυδισμένος από τις αλλεπάλληλες σαχλαμάρες και κωλ
https://1.bp.blogspot.com/-PH3tNRHIdPI/XpbU9eHYk7I/AAAAAAAB9ZU/d5McQQ9LxSQd5Q2JgdjJlCOhwZ_wLr_ywCLcBGAsYHQ/s640/as-exei-to-nou-tou-o-kuriakos-compressed.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-PH3tNRHIdPI/XpbU9eHYk7I/AAAAAAAB9ZU/d5McQQ9LxSQd5Q2JgdjJlCOhwZ_wLr_ywCLcBGAsYHQ/s72-c/as-exei-to-nou-tou-o-kuriakos-compressed.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2020/04/as-exei-to-nou-tou-o-kuriakos.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2020/04/as-exei-to-nou-tou-o-kuriakos.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων