$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home$hide=mobile

ΚΩΡΟΝΑΪΟΣ: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ!

Γράφει ο Δημήτριος Μαντές Οι πληροφορίες έρχονται με μεγάλη ταχύτητα πλέον φίλοι μου. Αυτός ο Πόλεμος που όπως σας είπα μαίνεται με.


Γράφει ο Δημήτριος Μαντές

Οι πληροφορίες έρχονται με μεγάλη ταχύτητα πλέον φίλοι μου.


Αυτός ο Πόλεμος που όπως σας είπα μαίνεται μεταξύ κακού και καλού, οι Δυνάμεις του σκότους που κυβερνούν τόσα χρόνια, με τις Δυνάμεις του Καλού, η μαύρη αδελφότητα, εναντίον της Λευκής, βρίσκεται σε σημείο έξαρσης και αποκορύφωσης.

Όλοι κρέμονται από το αίσιο πέρας των επιχειρήσεων του Τραμπ εναντίον της Καμπάλα, επιχείρηση που αφ΄ενός έχει σκοπό τη σύλληψη και τον εγκλεισμό των “κεφαλών” και απο την άλλη αυτές τις ώρες, να στεφθεί με επιτυχία η διάσωση των χιλιάδων παιδιών που βρίσκονται στα πολυόροφα υπόγεια και στα τούνελ των Μεγάλων πόλεων της Αμερικής.

Τα τούνελ αυτά ξεκινούν από τις χιλιάδες Ιδρύματα και ΜΚΟ που έχουν οι”κεφαλές” των στελεχών της Καμπάλα.

Ενδεικτικά αναφέρω τον υπάνθρωπο και ανθέλληνα με τις περισσότερες ΜΚΟ στην κατοχή του, που είναι ο Χένρυ Κίσινγκερ, γεννηθείς το 1923, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανθέλληνες όλων των εποχών και του οποίου το πραγματικό ονοματεπώνυμο είναι Αβραάμ Μπεν Ελαζάρ.

Ο Κίσινγκερ έχει στην κατοχή του 117 ΜΚΟ.

Τα μέλη της οικογενείας Ρότσιλντ έχουν στην κατοχή τους 58 ΜΚΟ και τα μέλη της οικογενείας Ροκφέλερ έχουν 81 ΜΚΟ. Οι Ρότσιλντ είναι αρμόδιοι για όλο το χρήμα στον πλανήτη, οι δε Ροκφέλερ είναι αρμόδιοι για τον πλούτο στον πλανήτη, όπως π.χ. πετρέλαιο, πολύτιμα μέταλλα, πολύτιμοι λίθοι, βιομηχανίες, κλπ. Η οικογένεια Φόρμπς, γνωστή περισσότερο λόγω του περιοδικού “Forbes”, έχει στην κατοχή της 19 ΜΚΟ.

Υπάρχουν χιλιάδες ΜΚΟ για να μη σας κουράζω, με τα παρακλάδια τους και στην Ελλάδα που φέρνουν με τις καραβιές τους λαθρομετανάστες και αυτές ανήκουν όλες στον υπεύθυνο μετανάστευσης ανά τον πλανήτη Τζώρτζ Σόρος, «Σβάρτς» είναι το κανονικό του όνομα και σημαίνει «Μαύρος», γεννήθηκε το 1930 και έχει 61 ΜΚΟ.

Αυτό το σκουπίδι που γέμισε την Ελλάδα μας ισλαμιστές και αφρικανικά αποβράσματα, έχει περισσότερες ΜΚΟ και από τον Μπίλ Γκέιτς, που έχει 22 ΜΚΟ, η οικογένεια Αϊεζενχάουερ με τόσα εκλεκτά μέλη στην Πολιτική (Πρόεδρος των ΗΠΑ), στρατιωτική και διπλωματική Ιστορία των ΗΠΑ, έχει 21 ΜΚΟ.

Σε όλες τις χώρες, από την Αμερική, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Αραβικά Εμιράτα, μέχρι και τη Ρωσία διαφεντεύουν αυτές οι ΜΚΟ απλά να ειπωθεί ότι οι πρώην μεγαλο-αξιωματούχοι και πανίσχυροι του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβιετικής Ενώσεως είναι τώρα μεγαλο-αξιωματούχοι και πανίσχυροι της καπιταλιστικής Ρωσίας. Οι ιδεολογίες είναι για μας. Από 20 ΜΚΟ έχουν ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Μιχαήλ Γκορμπατσώφ.

16 ΜΚΟ έχει ο Ανατόλι Τσουμπαί ο οποίος υπήρξε πρώτος αναπληρωτής πρωθυπουργός επί Γιέλτσιν και τώρα ασχολείται με τον τομέα της νανοτεχνολογίας. Και, 13 ΜΚΟ έχει ο επίσης πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας Γιεβγένι Πριμακώφ. Επί Γιέλτσιν κι αυτός.

Στην Ελλάδα τώρα, πολλές ΜΚΟ έχει η Εκκλησία της Ελλάδος Α.Ε, η οικογένεια Μητσοτάκη, (μέχρι και η μικρή κόρη φτιάχνει ΜΚΟ κατά μίμηση των γονέων και παππούδων της), γνωστοί οι Μητσοτάκηδες για τις σχέσεις τους με την οικογένεια Μπους και των μεγαλοερπετών της Ελιτ και της Καμπάλα.

Έτσι όπως έχει ξεκινήσει το ντόμινο των συλλήψεων των μεγαλοκεφαλών της Ελίτ (Πάπας της Ρώμης, Μέλη Βασιλικών Οικογενειών, Διάσημοι και επώνυμοι, πρώην Αξιωματούχοι του Κογκρέσου, πρώην Πρόεδροι και Υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ), όλα αυτά θα έχουν άμεσο αντίκτυπο και στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Μια σκηνή τσίρκου, που όπως είπαμε σε εννέα μόλις μήνες διακυβέρνησης ο Μητσοτάκης ΔΙΕΛΥΣΕ την Ελληνική Οικονομία (με την βοήθεια του ανύπαρκτου κοροϊδοϊου), φυλάκισε τους Έλληνες πολίτες κατά παράβαση Άρθρου 5 του Συντάγματος παράγραφος 4, έστησε 28 Ισλαμικές πόλεις ανά την Επικράτεια μεταφέροντας νύχτα χιλιάδες λαθρομετανάστες, άφησε νηστικούς ευπαθείς ομάδες επαγγελματιών που κατέστρεψε με τον εγκλεισμό των Ελλήνων σε κατ΄οίκον περιορισμό, απεναντίας τα τελευταία αποθέματα μοιράζει ως επιδόματα σε “λαθρο” όσο οι Έλληνες λιμοκτονούν, έκλεισε τις Εκκλησίες, το τελευταίο αποκούμπι των απελπισμένων χριστιανών και κάνει ό,τι μπορεί να εφαρμόσει τις εντολές της Ελίτ, της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που ελπίζει ΚΑΙ ΕΎΧΕΤΑΙ ότι θα έρθουν στα πράγματα για να δικαιωθεί και να διασώσει το γόητρό του και τη δυστυχισμένη πολιτική του υπόσταση, τόσο τη δική του, όσο και της αξιοθρήνητης μάνας του Ντόρας, που γαβγίζει στα κανάλια υπέρ του Ερντογάν και της Ισλαμοποίησης της Κρήτης.

Με αυτό το αποκαλυπτικό προφίλ του, μας πληροφορεί απροκάλυπτα πλέον από που προέρχεται και ποιους κόπρους υπηρετεί.

Τι θα συμβεί στη συνέχεια;

Αυτό είναι ένα πολιτικό ζητούμενο που απασχολεί τους Έλληνες, των οποίων το ηθικό βρίσκεται και δικαίως, κάτω του μηδενός, με τόση μαυρίλα, με τόση αδικία, με τόσο ερασιτεχνικό τσίρκο σαλτιμπάγκων.

Μαθαίνω άσχημα σχέδια και σενάρια του τσίρκου.

Θα αναγκαστούν σύντομα να βγάλουν τον κόσμο έξω, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να ξαναβάλουν στον τροχό την οικονομία που ήδη κατέστρεψαν, τον τουρισμό που ήδη διέλυσαν και την παραγωγική διαδικασία που έπαψαν οριστικά;

Θα μπαίνουν μέσα στα σπίτια με το έτσι θέλω και θα συλλαμβάνουν τους “ύποπτους” για κοροναϊό;
Θα κάνουν με το ζόρι δειγματοληψίες στους πολίτες;

Θα επισπεύσουν διαδικασίες τσιπαρίσματος, να προλάβουν να μας δηλώσουν λάτρεις του Αντίχριστου, με διαδικασίες εξπρές; (Δεν θα προλάβουν οι άθλιοι).

Θα μας κρατήσουν επ΄ άπειρον κλεισμένους στα σπίτια μας μέχρι να νεκρώσει εντελώς η Χώρα;

Ότι και να σχεδιάζουν, καλό δεν είναι πάντως!

Πώς χτυπιέται το φίδι, που ενώ του ΄χεις σπάσει το κεφάλι, αυτό ακόμη προσπαθεί να δαγκώσει ή να επιτεθεί!!

Τρία πράγματα θα συμβούν!

1. Θα τους πάρει ο κόσμος με τις πέτρες αφού θα βγούμε όλοι στους δρόμους, όπως οι Μεσσολογγίτες στην Έξοδο των πολιορκημένων.

2. Μόλις τελειώσει η εκκαθάριση της επιχείρησης “ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ”, ειδικά το SAVE THE CHILDREN FIRST, αφού διασωθούν τα παιδιά από τις στοές, θα πέσουν τα πρώτα κεφάλια της Ελίτ και τα αρχίσει το SHOW TIME!!! (Τα βρακιά κάποιων ήδη λερώνονται στην Ελλάδα). Όλα τα νεοταξίτικα ΜΜΕ θα κλείσουν, μαζί και τα Ελληνικά, όσα τάιζαν σανό τόσα χρόνια.

3. Όλες οι Κυβερνήσεις που αποδεδειγμένα εκτέλεσαν και εκτελούν Νεοταξίτικα Σχέδια της Ελίτ, θα πέσουν και θα καταρρεύσουν σαν χάρτινοι πύργοι, ενώ οι “κεφαλές” τους θα συλληφθούν, μη εξαιρουμένων και των προηγούμενων, Γιωργάκης, Άλεξ και λοιποί άθλιοι υπηρέτες των Στοών και της Καμπάλα. Μαζί και το Τραπεζικό Σύστημα των Ρόθτσιλντ και των διορισμένων Τραπεζιτών της Στοάς της Ρώμης. (Γιαννάκη το ακούς; Σκάψε λαγούμι).

Αυτό θα γίνει σύντομα.
Ας μην έχει κανείς καμία αυταπάτη!
Οι μέρες και οι ώρες της Ντροπής και του Αίσχους είναι μετρημένες στο μεροδείχτη του Θεού της Ελλάδας μας!
Σας λέγω να έχετε Πίστη στο Θεό!
Ελπίδα στις Δυνάμεις που καθαρίζουν την Ανθρωπότητα!!
Να διώξετε κάθε φόβο από τις καρδιές σας Έλληνες!!!

Μην τους ταΐζετε άλλο φόβο και πανικό!!!

Το χαμόγελο θα ανθίσει ξανά στα χείλη των παιδιών μας.

Με πληροφορίες από: sfagi.gr, nikosxeiladakis.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,122,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,493,ΑΠΟΨΕΙΣ,1500,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,563,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,213,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,527,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,47,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4842,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1605,ΕΛΛΑΔΑ,2703,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,314,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,100,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,138,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2414,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,624,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,659,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1786,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2310,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4018,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1147,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1158,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,629,ΥΓΕΙΑ,2374,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,61,KON-MAR,1,LIFESTYLE,333,UFO,218,VIDEO,2989,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: ΚΩΡΟΝΑΪΟΣ: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ!
ΚΩΡΟΝΑΪΟΣ: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ!
Γράφει ο Δημήτριος Μαντές Οι πληροφορίες έρχονται με μεγάλη ταχύτητα πλέον φίλοι μου. Αυτός ο Πόλεμος που όπως σας είπα μαίνεται με.
https://1.bp.blogspot.com/-NENqkh4SqkY/XpIoxuDwtgI/AAAAAAAB9RU/IzEOUbKlvecOLxEDK17SEVzdrsUmYoygwCLcBGAsYHQ/s640/kwronaios-to-systhma-ths-elit-kshlwnet.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-NENqkh4SqkY/XpIoxuDwtgI/AAAAAAAB9RU/IzEOUbKlvecOLxEDK17SEVzdrsUmYoygwCLcBGAsYHQ/s72-c/kwronaios-to-systhma-ths-elit-kshlwnet.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2020/04/kwronaios-to-systhma-ths-elit-kshlwnet.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2020/04/kwronaios-to-systhma-ths-elit-kshlwnet.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων