$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home$hide=mobile

Απόρρητος Φάκελος Τουρκία Το Αόρατο Όπλο Της Τουρκίας Έτοιμο Να Χτυπήσει Ελληνικό Νησί Προειδοποιήσει Ρωσίας Αυτό Είναι Το Όπλο Που Θα Σας Σώσει!

Μελετώντας τις Στρατιωτικές κινήσεις της Τουρκίας στα Πολεμικά μέτωπα στην Συρία και στην Λιβύη, το Priftis News σας αποκαλύπτει το Από


Μελετώντας τις Στρατιωτικές κινήσεις της Τουρκίας στα Πολεμικά μέτωπα στην Συρία και στην Λιβύη, το Priftis News σας αποκαλύπτει το Απόρρητο σχέδιο των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, για το πώς θα επιτεθούν σε ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, μετά από ένα εσχεμένο θερμό επεισόδιο, αιφνιδιάζοντας τον Ελληνικό Στρατό, χωρίς να κινήσει υποψίες (στην ΕΥΠ ), αφού δέν θα χρειάζεται να μεταφέρουν μεγάλες δυνάμεις στον στόχο που θα επιλέξουν να χτυπήσουν!

Η προειδοποιήσεις για την Ελλάδα έρχονται από την Ρωσία, αλλά η Ελλάδα κωφαίνει προκλητικά,και ασχολείται μόνο με τον Κορονοϊό! Τα σημάδια πυκνώνουν και μας έρχονται από την Λιβύη, αλλά εμείς δεν τα βλέπουμε!

Αναλυτικά: Δύο Σοβιετικά συστήματα αεροπορικής άμυνας "Cube"(τις Δυνάμεις του Χαφτάρ) καταστράφηκαν από επίθεση Τουρκικού UAV ταυτόχρονα, στην περιοχή της αεροπορικής βάσης Al-Vatiy, κανένα από τα ραντάρ δεν μπόρεσε να εντοπίσει το Τουρκικό drone, με αποτέλεσμα να καταστραφούν από την εκτοξεύσεις δύο Τουρκικών πυραύλων αέρος επιφάνεια.

Σύμφωνα με Ρώσους ειδικούς, οι Τουρκία χρησιμοποίησε αναβαθμισμένα drone με ηλεκτρονικά μέσα καταστολής ραντάρ, γι αυτό εκτάκτως ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης έλαβε από την Ρωσία τα συστήματα αεροπορικής άμυνας Pantsir-S1E, τα οποία κατέρριψαν τον συντριπτικό αριθμό των Τουρκικών αεροσκαφών UAV-drone σε αυτήν τη Χώρα.


Πριν κατηγορηθούμε ότι προωθούμε τα Ρωσικά Pantsir-S1E, ώστε η Ελλάδα να τα αποκτήσει, χτυπάμε καμπανάκι προειδοποίησης, διότι δεν έχει γίνει τίποτα εκ μέρους της Ελλάδας ως προετοιμασία για την αντιμετώπισή των Τουρκικών UAV-drone, με αποτέλεσμα να είμαι πεπεισμένος γράφοντας αυτό το άρθρο, ότι μια Τουρκική επίθεση θα έρθει ύπουλα και αθόρυβα σε ένα νησί μας, όπου θα μετρήσιμου αρκετές απώλειες, και μηδενικές οι Τούρκοι!

Η ''Ασπίδα'' και πολυδιαφημισμένη Απροσπέλαστη αντιαεροπορική ''ομπρέλα'' μας είναι: 2 πυροβολαρχίες S-300 PMU-1 με 12 εκτοξευτές, 96 βλήματα και μέγιστη ακτίνα εμπλοκής 150 km. καλύπτουν έως και τα Δωδεκάνησα, ενώ τα ραντάρ τους λαμβάνουν εικόνα έως και τα παράλια της Μικράς Ασίας, και φυσικά μπορούν να μεταφερθούν σε οποιοδήποτε σημείο της Ελληνικής Επικράτειας, αλλά χρειάζονται επειγόντως αναβάθμιση σε S-300PMU-2.

Τα Αμερικανικά Patriot που διαθέτουμε με μέγιστο βεληνεκές του συστήματος να είναι 160 χλμ. εναντίον αεροσκαφών, και 20 χλμ. εναντίον βαλλιστικών πυραύλων, πρόσφατα γελοιοποιήθηκαν στην Σαουδική Αραβία από Ιρανικά χαμηλού κόστους και τεχνολογίας UAV-drone, που επιτέθηκαν σε εγκαταστάσεις πετρελαιοπηγών που προστατεύονται από τα Patriot, καταστρέφοντας τις εγκαταστάσεις!

Ο ΕΣ διαθέτει 38 αυτοκινούμενα συστήματα κατευθυνόμενων βλημάτων OSA-AK/AKM, μέγιστου βεληνεκούς 10-12 χιλιομέτρων, καλά, αλλά παλιά, χρήζουν και αυτά αναβάθμιση. Από τα αξιόλογα του ΕΣ είναι τα Ρωσικά TOR-M1, διαθέτουμε 25 αυτοκινούμενα συστήματα κατευθυνόμενων βλημάτων TOR-M1, μέγιστου βεληνεκούς 12 χιλιομέτρων, και το σύστημα CROTALE NG/GR Γαλλικής κατασκευής, που εντάχθηκε στην ΠΑ το 2003, με εμβέλεια 20 χλμ, και εκτοξευτή με δύο φορείς των (4) τεσσάρων βλημάτων έκαστος.

Δυστυχώς κανένα από αυτά τα αντιαεροπορικά συστήματα δέν είναι δοκιμασμένα σε ένα ασύμμετρο Πόλεμο με εκτεταμένη χρήση UAV-drone, όπως είναι στην Συρία και στην Λιβύη, με αποτέλεσμα να είναι επιτακτική ανάγκη από των ΕΣ η απόκτηση των δοκιμασμένων- επιτυχημένων Pantsir-S1E στα πεδία των Μαχών, με ένα μεγάλο αγκάθι για την Ελλάδα να είναι, Άν μας αφήσουν οι ΗΠΑ να τα αποκτήσουμε, χλωμό!

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τα κατεστραμμένα συστήματα αεροπορικής άμυνας "Cube" απο το Τουρκικό drone.


Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email:spyros.priftis76@yahoo.gr

Πηγή: PRIFTIS NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,121,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,490,ΑΠΟΨΕΙΣ,1498,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,563,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,213,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,525,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,47,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4839,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1605,ΕΛΛΑΔΑ,2702,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,314,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,100,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,138,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2408,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,624,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,659,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1782,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,274,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1253,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2305,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4014,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1147,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1157,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,627,ΥΓΕΙΑ,2371,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,60,KON-MAR,1,LIFESTYLE,333,UFO,218,VIDEO,2989,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Απόρρητος Φάκελος Τουρκία Το Αόρατο Όπλο Της Τουρκίας Έτοιμο Να Χτυπήσει Ελληνικό Νησί Προειδοποιήσει Ρωσίας Αυτό Είναι Το Όπλο Που Θα Σας Σώσει!
Απόρρητος Φάκελος Τουρκία Το Αόρατο Όπλο Της Τουρκίας Έτοιμο Να Χτυπήσει Ελληνικό Νησί Προειδοποιήσει Ρωσίας Αυτό Είναι Το Όπλο Που Θα Σας Σώσει!
Μελετώντας τις Στρατιωτικές κινήσεις της Τουρκίας στα Πολεμικά μέτωπα στην Συρία και στην Λιβύη, το Priftis News σας αποκαλύπτει το Από
https://1.bp.blogspot.com/-AdouVDi5OyA/Xr4_SnUnmPI/AAAAAAAB-L4/WoJziQYCnJkBOFBDMi_xloaNIVPs1yfAQCLcBGAsYHQ/s640/Aporrhtos-Fakelos-Tourkia-To-Aorato-Oplo-Ths-compressed.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-AdouVDi5OyA/Xr4_SnUnmPI/AAAAAAAB-L4/WoJziQYCnJkBOFBDMi_xloaNIVPs1yfAQCLcBGAsYHQ/s72-c/Aporrhtos-Fakelos-Tourkia-To-Aorato-Oplo-Ths-compressed.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2020/05/Aporrhtos-Fakelos-Tourkia-To-Aorato-Oplo-Ths.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2020/05/Aporrhtos-Fakelos-Tourkia-To-Aorato-Oplo-Ths.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων