$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home$hide=mobile

ΗΠΑ: Ο κυβερνήτης του Ιλλινόις λέει ότι οι εκκλησίες ενδέχεται να μην ανοίξουν ξανά για ένα χρόνο. Ρουμάνοι χριστιανοί του απαντούν «τα ζήσαμε επί κομμουνισμού, εμείς θα ανοίξουμε»

Ο Δημοκρατικός κυβερνήτης του Ιλλινόις J.B. Pritzker είπε σε δημοσιογράφους την Τετάρτη ότι οι εκκλησίες στην πολιτεία του ενδέχεται να


Ο Δημοκρατικός κυβερνήτης του Ιλλινόις J.B. Pritzker είπε σε δημοσιογράφους την Τετάρτη ότι οι εκκλησίες στην πολιτεία του ενδέχεται να μην ανοίξουν ξανά για ένα χρόνο.

Ήδη μια εκκλησία του Ιλλινόις υπέβαλε προσφυγή εναντίον του Pritzker τον Απρίλιο για παραβίαση της πρώτης τροποποίησης του συντάγματος και του νόμου για την αποκατάσταση της θρησκευτικής ελευθερίας της πολιτείας.

Η προσφυγή, που κατατέθηκε από την Thomas More Society για λογαριασμό της Beloved Church στη Λένα, αναφέρει ότι ο κυβερνήτης έχει «εχθρότητα» έναντι της θρησκευτικής πίστης.

Ο πάστορας Steve Cassell ζητάει να ανασταλεί προσωρινά η εντολή προκειμένου να μην συλληφθεί εάν κάνει λειτουργία στις αρχές Μαΐου.

Η Washington Examiner ανέφερε:

Θα μπορούσε να περάσει περισσότερο από ένα χρόνο προτού επιτραπεί στις εκκλησίες να συνεχίσουν τις συγκεντρώσεις τους, σύμφωνα με τον δημοκρατικό κυβερνήτη του Ιλινόις J.B. Pritzker.

Ο Pritzker ανακοίνωσε ένα σχέδιο πέντε φάσεων για να ανοίξει εκ νέου το Ιλλινόις, το οποίο παρέχει καθοδήγηση σε σχολεία, επιχειρήσεις, εκκλησίες και άλλα θρησκευτικά κέντρα σχετικά με το πότε θα τους επιτραπεί να ανοίξουν ξανά. Στην τρίτη φάση, επιτρέπονται συγκεντρώσεις έως 10 ατόμων. Στη φάση τέσσερα, επιτρέπονται συγκεντρώσεις έως 50 ατόμων. Δεν επιτρέπονται συγκεντρώσεις άνω των 50 ατόμων μέχρι την πέμπτη φάση.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Τετάρτη, ο Pritzker επιβεβαίωσε ότι δεν θα επιτρέπεται στις εκκλησίες να λειτουργήσουν με περισσότερα από 50 άτομα έως τη φάση πέντε, ακόμα κι αν χρειαστεί περισσότερο από ένας χρόνος για να φτάσουν σε αυτήν τη θέση.

Την ίδια ώρα Ρουμάνοι χριστιανοί που εγκατέλειψαν τον κομμουνισμό λένε ότι θα ανοίξουν τις εκκλησίες τους.

Την πρόθεσή τους να ανοίξουν τις εκκλησίες τους για λειτουργίες στις 10 Μαΐου εξέφρασαν με δήλωσή τους μια ομάδα ποιμένων του Ιλλινόις.

Αν και οι εκκλησίες σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν κατάλληλες και εκτεταμένες προφυλάξεις κοινωνικής απόστασης και ασφάλειας κατά το άνοιγμα, οι ποιμένες τους είναι εξοικειωμένοι με την κυβερνητική καταστολή της θρησκευτικής ελευθερίας και γνωρίζουν για τους κινδύνους της.

Όπως αναφέρουν στην δήλωσή τους κάποτε «ζούσαν κάτω από το βαρύ χέρι ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος στην Κομμουνιστική Ρουμανία» και «είναι εξοικειωμένοι οδυνηρά» με τη «φυλάκιση ποιμένων και χριστιανών ως εγκληματιών επειδή απλώς ακολουθούσαν τις θρησκευτικές τους διδασκαλίες για να συναντήσουν και να κηρύξουν το ευαγγέλιο».Λένε στην επιστολή τους;

Στις εκκλησίες μας βρίσκονται πολλοί που ήρθαν στο Σικάγο για να αποφύγουν την κομμουνιστική καταπίεση που είχε βάλει στόχο θρησκευτικές συγκεντρώσεις, οίκους λατρείας και κοινοτική άσκηση της πίστης τους.

Βρήκαμε μια πατρίδα στο Ιλλινόις, όπου η υπόσχεση της ελευθερίας έχει επιτευχθεί με συνέπεια και πιστότητα, έως ότου ήρθε η Διάταξή σας που απαιτούσε παράνομα οι εκκλησίες μας να κλείσουν τις πόρτες τους στους πιστούς μας, ανεξάρτητα από τυχόν κοινωνικές αποστάσεις και προφυλάξεις υγείας που είμαστε πρόθυμοι και σε θέση να εφαρμόσουμε, ενώ επιτρέπει σε πολλές άλλες μη θρησκευτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς να παραμείνουν ανοιχτές.

Υπό το πρίσμα της κοινής μας εμπειρίας όταν ζούσαμε πίσω από το Σιδηρούν Παραπέτασμα – όπου οι διακρίσεις εναντίον των Εκκλησιών από αυταρχικές κυβερνήσεις ήταν ο κανόνας – είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι η αγαπημένη μας χώρα και το Κράτος μας θα παραμείνουν οι φάροι της ελευθερίας που μας έφεραν εδώ.

Έχετε επιτρέψει σε σούπερ μάρκετ, κάβες, καταστήματα υλικού, κλινικές αμβλώσεων και μια σειρά από άλλες επιχειρήσεις που θεωρούνται «απαραίτητες» να λειτουργούν χωρίς τους ίδιους περιορισμούς. Έχετε ξεχωρίσει τις εκκλησίες ως μη απαραίτητες και έχετε κλείσει τις πόρτες μας παρόλο που είμαστε πρόθυμοι και ικανοί να εφαρμόσουμε τα ίδια μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονται από εκείνα που παραμένουν ανοιχτά. Πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών και των ελευθεριών που έχουμε διακινδυνεύσει τη ζωή μας για να μπορέσουμε να απολαύσουμε σε αυτό το κάποτε ελεύθερο Έθνος.

Σας ενημερώνουμε ότι, από τις 10 Μαΐου 2020, οι εκκλησίες μας θα ξαναρχίσουν προσωπικές εκκλησιαστικές συγκεντρώσεις και δεν θα τηρούμε πλέον το όριο των 10 ατόμων ή τους άλλους αντισυνταγματικούς περιορισμούς που περιλαμβάνονται στις παραγγελίες σας. . . .

Εν τω μεταξύ, και μέχρι να αντιστρέψετε την πορεία σας, εξουσιοδοτήσαμε τον νομικό μας σύμβουλο να αμφισβητήσει αμέσως τις αντισυνταγματικές εντολές σας στο ομοσπονδιακό δικαστήριο.

Και, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό χρειάζεστε εσείς ή τα Δικαστήρια για να δικαιώσετε τα αναφαίρετα και μη διαπραγματεύσιμα δικαιώματά μας και για να επιστρέψουμε το Σύνταγμα από την εξορία στο Κράτος μας, η απόφασή μας είναι τελειωτική: θα ανοίξουμε ξανά τις εκκλησίες μας στις 10 Μαΐου 2020.


ΚΟ : Ο κυβερνήτης του Ιλλινόις Jay Robert “J. B.” Pritzker (Τζέι Ρόμπερτ Πρίτσκερ) είναι ιδιοκτήτης ιδιωτικής επιχείρησης με έδρα το Σικάγο και συνεργάτης και συνιδρυτής του ομίλου Pritzker και μέλος της οικογένειας Pritzker που κατέχει την αλυσίδα ξενοδοχείων Hyatt. Έχει εκτιμώμενη προσωπική περιουσία 3,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η οικογένεια Pritzker είναι μία από τις πλουσιότερες οικογένειες στις Ηνωμένες Πολιτείες (βρίσκεται πάντοτε μέσα στην λίστα των 10 πλουσιότερων οικογενειών του περιοδικού Forbes, από τότε που το περιοδικό άρχισε αυτές τις λίστες το 1982). Οι προπάτορες της οικογένειας ήταν Εβραίοι που ζούσαν στο Κίεβο.

ΚΟ / από εδώ

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,122,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,493,ΑΠΟΨΕΙΣ,1500,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,563,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,213,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,527,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,47,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4842,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1605,ΕΛΛΑΔΑ,2703,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,314,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,100,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,138,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2414,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,624,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,659,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1786,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2310,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4018,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1147,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1158,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,629,ΥΓΕΙΑ,2374,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,61,KON-MAR,1,LIFESTYLE,333,UFO,218,VIDEO,2989,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: ΗΠΑ: Ο κυβερνήτης του Ιλλινόις λέει ότι οι εκκλησίες ενδέχεται να μην ανοίξουν ξανά για ένα χρόνο. Ρουμάνοι χριστιανοί του απαντούν «τα ζήσαμε επί κομμουνισμού, εμείς θα ανοίξουμε»
ΗΠΑ: Ο κυβερνήτης του Ιλλινόις λέει ότι οι εκκλησίες ενδέχεται να μην ανοίξουν ξανά για ένα χρόνο. Ρουμάνοι χριστιανοί του απαντούν «τα ζήσαμε επί κομμουνισμού, εμείς θα ανοίξουμε»
Ο Δημοκρατικός κυβερνήτης του Ιλλινόις J.B. Pritzker είπε σε δημοσιογράφους την Τετάρτη ότι οι εκκλησίες στην πολιτεία του ενδέχεται να
https://1.bp.blogspot.com/-YHO4XKscOWM/XrW-N8CXJ6I/AAAAAAAB-DU/x0GJop0Z26wE4vIOXQ2L7BBji4xdoQ3ZgCLcBGAsYHQ/s640/ipa-o-kyvernitis-tou-illinois-leei-oti-oi-ekklisies.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-YHO4XKscOWM/XrW-N8CXJ6I/AAAAAAAB-DU/x0GJop0Z26wE4vIOXQ2L7BBji4xdoQ3ZgCLcBGAsYHQ/s72-c/ipa-o-kyvernitis-tou-illinois-leei-oti-oi-ekklisies.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2020/05/ipa-o-kyvernitis-tou-illinois-leei-oti-oi-ekklisies.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2020/05/ipa-o-kyvernitis-tou-illinois-leei-oti-oi-ekklisies.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων