$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home$hide=mobile

Ο Τσίπρας έδωσε Μακεδονία και ο Μητσοτάκης δίνει Αιγαίο! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ετοιμαστείτε για τουρκικά φέσια στο Αιγαίο! Προαναγγελία “ρεαλισμού” από Άγγελο Συρίγο Την θυμάστε την συμφωνία των Πρεσπών; Ο πατέρ


Ετοιμαστείτε για τουρκικά φέσια στο Αιγαίο! Προαναγγελία “ρεαλισμού” από Άγγελο Συρίγο

Την θυμάστε την συμφωνία των Πρεσπών; Ο πατέρας έλεγε ότι θα την ξεχάσουμε σε δέκα χρόνια και ο γιος το κατάφερε μόλις μέσα σε έναν χρόνο! Ό,τι δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει ο Μητσοτάκης, φέρνοντας νέο Μνημόνιο, το έκανε ο Τσίπρας. Και ότι δεν θα μπορούσε να κάνει ποτέ ο Τσίπρας, με τα θέματα του Αιγαίου και των λαθρομεταναστών τα κάνει πράξη ο Μητσοτάκης με την ΝΔ, που έδιωξε δήθεν την αριστερά και την ίδια ώρα έχει γεμίσει όλη την χώρα με καταυλισμούς Ασιατών και Αφρικανών. Τι δουλειά αλήθεια είχαν οι Κογκολέζοι και οι Σομαλοί απέναντι από τις Σπέτσες; Την απάντηση ας ζητήσετε να σας την δώσει η Νέα Δημοκρατία και ο κύριος Νότης Μηταράκης.

Για να θυμηθούμε όμως τα της Μακεδονίας και τα της συμφωνίας των Πρεσπών, τότε όταν οι νεοδημοκράτες ωρύοντο αγρεύοντας ψήφους περί προδοσίας, είχε βγει ένας καθηγητής, που μας θυμίζει απολύτως το του Βίσμαρκ “καθηγηταί τρεις και εχάθη η Πατρίς”(Drei Professoren – Vaterland verloren!), καθηγητής παρακαλώ διεθνούς δικαίου με όνομα, που θύμιζε Βυζάντιο και Φραγκοκρατία για να μας πει ότι εάν ο Τσίπρας ψηφίσει την Συμφωνία, δεν μπορεί να την καταργήσει η Νέα Δημοκρατία…

Θα μπορούσε να λεχθεί επομένως κατά το λαϊκώς λεγόμενον ότι υπήρξε “λαγός” του Μητσοτάκη και των όσων δεν θα έκανε σαν πρωθυπουργός! Και αρθρογραφώντας τότε και μιλώντας ατέλειωτες ώρες σε τηλεοπτικά πάνελ έλεγε ότι η συμφωνία δεν μπορεί να καταργηθεί! Απόλυτα σχετικό και το παρακάτω:

Άγγελος Συρίγος, “Καθημερινή”, “Ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών μετά την επικύρωση;”: “Κατά καιρούς αναφέρεται στον δημόσιο λόγο ότι η επόμενη κυβέρνηση μπορεί να αποδεσμευθεί από τη συμφωνία των Πρεσπών με μία απλή καταγγελία … Ως προς το θέμα της καταγγελίας, λύσεως ή τέλος πάντων «απαλλαγής» από τη συμφωνία των Πρεσπών, αφού αυτή κυρωθεί, τα πράγματα είναι (επώδυνα) προβληματικά.”

Άγγελος Συρίγος - Αιγαίο: “…Ή είναι καλύτερο να συμβιβαστούμε διότι τα πράγματα μόνον χειρότερα μπορεί να είναι στο μέλλον;”

Μετά ταύτα δικαίως ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος κέρδισε το “πολιτικό ψωμί” του και έγινε και βουλευτής Α’ Αθηνών και βεβαίως παραμένει πάντα χρήσιμος ως σοφός κατά Καβάφη, που βλέπει αυτά που έρχονται… και έτσι βλέπει ότι πρέπει να μιλήσουμε για τα ελληνοτουρκικά με “ειλικρίνεια” και έγραψε πάλι άρθρο (πάλι τα ίδια, καμία πρωτοτυπία) για να μας πει ότι πρέπει να βρούμε έναν τρόπο επιτέλους να συμβιβαστούμε με την Τουρκία, με την Τουρκία, που ζητάει τα πάντα!

Πριν απ’ αυτόν βεβαίως είχε βγει τόσο ο υπουργός Δένδιας, όσο και ο αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Μητσοτάκη και είχαν μιλήσει ευθέως για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο. Αλλά ας επανέλθουμε στον κ. Συρίγο, ο οποίος έγραψε άρθρο με τίτλο “Να μιλήσουμε με ειλικρίνεια για τα ελληνοτουρκικά”.

Ας δούμε τι εννοεί ειλικρίνεια, ο βουλευτής της ΝΔ, από τον εξής προβληματισμό του, ο οποίος διατυπώνεται με τα λόγια: “Χρειάζεται να δούμε με ειλικρίνεια και τη σχέση μας με το διεθνές δίκαιο. Η επίκλησή του είναι η καραμέλα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. Το εφαρμόζουμε όμως στην πράξη;…”

Απορεί και ερωτά εάν εφαρμόζουμε στην πράξη το Διεθνές Δίκαιο, που σημαίνει ότι μπορεί και να μην το εφαρμόζουμε και να μη φταίει μόνον η Τουρκία! Και για όποιον έχει αμφιβολίες ας διαβάσει και τα εξής: “Οφείλουμε επίσης να παραδεχθούμε με ειλικρίνεια ότι ένα τμήμα της ιθύνουσας τάξεως της χώρας θεωρεί ότι οι ελληνικές διεκδικήσεις σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο είναι υπερβολικές και πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Είναι έτσι; Μόνον βλέποντας τη διεθνή πρακτική θα καταλάβουμε εάν είμαστε αυτιστικά εγκλωβισμένοι στις υπερβολές και στα «δίκαιά» μας ή στον «ρεαλισμό» μας.”

Είμαστε υπερβολικοί, λοιπόν και πρέπει να γίνουμε ρεαλιστές και τι σημαίνει ρεαλισμός κατά τον κ. Άγγελο Συρίγο, που είναι βέβαιον ότι λειτουργεί ως προπομπός για να μη χρησιμοποιήσω την χυδαία λέξη “λαγός” του Μητσοτάκη. Ο ρεαλισμός του κ. καθηγητή μπορεί να γίνει πλήρως κατανοητός από τα παρακάτω: “Καλούμαστε να μιλήσουμε με ειλικρίνεια για το πώς βλέπουμε τη θέση της χώρας μας στην ευρύτερη περιοχή με τη συγκεκριμένη Τουρκία δίπλα μας. Όχι ωραία λόγια και παραμύθια. Γειτονεύουμε με ένα κράτος που θεωρεί ότι είναι η επικυρίαρχος δύναμη στην περιοχή. Θέλουμε να σταθούμε απέναντι; Πολύ περισσότερο, μπορούμε; Ή είναι καλύτερο να συμβιβαστούμε διότι τα πράγματα μόνον χειρότερα μπορεί να είναι για εμάς στο μέλλον; Δεν είναι κακό να το συζητήσουμε…"

Με απλά λόγια: Σφάξε με Αγά μου ν’ αγιάσω ή αλλιώς ο ραγιαδισμός σε όλο του το θλιβερό μεγαλείο…

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Πηγή: xrisiavgi.com

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,122,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,493,ΑΠΟΨΕΙΣ,1500,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,563,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,213,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,527,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,47,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4842,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1605,ΕΛΛΑΔΑ,2703,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,314,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,100,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,138,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2414,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,624,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,659,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1786,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2310,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4018,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1147,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1158,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,629,ΥΓΕΙΑ,2374,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,61,KON-MAR,1,LIFESTYLE,333,UFO,218,VIDEO,2989,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Ο Τσίπρας έδωσε Μακεδονία και ο Μητσοτάκης δίνει Αιγαίο! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Ο Τσίπρας έδωσε Μακεδονία και ο Μητσοτάκης δίνει Αιγαίο! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Ετοιμαστείτε για τουρκικά φέσια στο Αιγαίο! Προαναγγελία “ρεαλισμού” από Άγγελο Συρίγο Την θυμάστε την συμφωνία των Πρεσπών; Ο πατέρ
https://1.bp.blogspot.com/-arHdTNKVY_E/XrBOPO_2LMI/AAAAAAAB99g/fv-ZIF-P4hEhmwNMD7phDxk1nLOAgKnFgCLcBGAsYHQ/s640/o-tsipras-edwse-makedonia-kai-o-mhtsotakhs-dinei-aigaio-arthro-tou.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-arHdTNKVY_E/XrBOPO_2LMI/AAAAAAAB99g/fv-ZIF-P4hEhmwNMD7phDxk1nLOAgKnFgCLcBGAsYHQ/s72-c/o-tsipras-edwse-makedonia-kai-o-mhtsotakhs-dinei-aigaio-arthro-tou.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2020/05/o-tsipras-edwse-makedonia-kai-o-mhtsotakhs-dinei-aigaio-arthro-tou.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2020/05/o-tsipras-edwse-makedonia-kai-o-mhtsotakhs-dinei-aigaio-arthro-tou.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων