$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home$hide=mobile

Στοχοποίηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου από τη Θύρα 7

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στοχοποιήθηκαν 4 δημοσιογράφοι που δεν ανήκουν στις δημοσιογραφικές γραφίδες της ομάδας του Ολυμπιακού κ


Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στοχοποιήθηκαν 4 δημοσιογράφοι που δεν ανήκουν στις δημοσιογραφικές γραφίδες της ομάδας του Ολυμπιακού και στους μηχανισμούς που ελέγχονται από τη Διοίκηση και Διεύθυνσή του, καθώς και από τον ιδιοκτήτη του. Η στοχοποίηση έγινε ανωνύμως μέσω αφισών που τοιχοκολλήθηκαν σε διάφορα σημεία του Πειραιά, τα οποία παραπέμπουν στην ομάδα.

Απόψε,14 του μηνός Μαΐου, με ανακοίνωση της Θύρας 7, δηλαδή των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού και οπαδικό πυρήνα του οργανωμένου χουλιγκανισμού, στοχοποιείται ευθέως ένας άλλος δημοσιογράφος, ο εκδότης της ηλεκτρονικής εφημερίδας zougla.gr, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος .

Στοχοποιείται δε,για το περιεχόμενο και την αρθρογραφία της ηλεκτρονικής εφημερίδας. Πρόκειται δηλαδή για ευθεία επίθεση και στόχευση.

Τέτοιες ενέργειες δεν εξηγούνται απλοϊκά με αναφορές σε δήθεν… συμπτώσεις και…συγκυρίες. Είναι πολύ σοβαρά ζητήματα για να αφεθούν σε εξηγήσεις που επιστρατεύουν τη Μεταφυσική.

Αν με την υπόθεση της αφίσας επικηρύχθηκαν 4 δημοσιογράφοι από αγνώστους, διότι δεν υφίσταται κάποια υπογραφή, αυτή τη φορά με την στοχοποίηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου έχουμε και υπογραφή και διεύθυνση. Πρόκειται για τους οργανωμένους οπαδούς της Ομάδας του Ολυμπιακού οι οποίοι είναι γνωστοί και με ονοματεπώνυμο. Κανένα στέλεχος της Αστυνομίας, κανένα δικαστικός λειτουργός δεν μπορεί να προφασιστεί πως έχει να κάνει έτσι γενικά και αόριστα με … ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ.

Από τη δολοφονική απόπειρα κατά του διαιτητή Τζήλου και εντεύθεν, έχουμε περάσει -από το καθεστώς των αψιμαχιών και των λογομαχιών- στη λογική των Κολομβιανών καρτέλ. Ας μη γελιόμαστε. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Ο θεσμικός υπόκοσμος από συγκυρίαρχος, εξελίσσεται σε κυρίαρχη δύναμη στο ελληνικό κατεστημένο.

Θα συμβουλεύαμε τους αρμόδιους περί τη Δημόσια Τάξη να αντιμετωπίσουν στα σοβαρά την υπό εξέλιξη αθλιότητα, όπου μηχανισμοί υπαρκτοί και με ονοματεπώνυμο απειλούν ως Καρτέλ και στοχοποιούν ως συμμορίες δημοσιογράφους που δεν συμφωνούν με τα αφεντικά του θεσμικού υποκόσμου. Μέχρι τώρα το παιγνίδι αυτό πιθανόν να ήταν και διασκεδαστικό. Τείνει να εξελιχθεί σε εφιαλτικό.

Οι αρχές, αν λειτουργούν και αν δεν είναι διακοσμητικές, οφείλουν να κινητοποιηθούν. Φέρουν την απόλυτη ευθύνη για ό,τι μέλλει γενέσθαι. Τέρμα οι φλυαρίες περί Νόμου και Τάξης, και τέλος με τις κούφιες κουβέντες περί δικαιώματος του κάθε πολίτη στην ασφάλεια.

Και κάτι ακόμη... Υποθέτουμε πώς η Ομάδα του Ολυμπιακού και ο ιδιοκτήτης της κ. Μαρινάκης, έχουν τη δυνατότητα να προσλάβουν κάποιον ταλαντούχο λογογράφο ή κάποιον ικανό δημοσιογράφο για να επιμελείται των κειμένων που δημοσιεύονται. Βγάζει μάτι η αμορφωσιά.

Διαβάστε όλη την ανάρτηση της θύρας 7:

Για πολλοστή φορά δεχόμαστε μία άθλια και συκοφαντική επίθεση από συγκεκριμένο site και δημοσιογράφο.

Εμείς θα απαντήσουμε με ένα ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ!

Τίτλος του: Ο Εκβιαστής συκοφάντης Κυπατζής,ένας ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!

Μια φορά κι έναν καιρό στην δημοσιογραφική ζούγκλα ,ζούσε ένας δημοσιογράφος!

Σε αυτήν λοιπόν την πραγματική ζούγκλα της κοινωνίας μας ,εκείνος είχε ένα φίλο,συνεργάτη και κουμπάρο.

Ξαφνικά σταμάτησε η συνεργασία τους και ο άνθρωπος αυτός ανοίξε το δικό του site! Φοβούμενος λοιπόν ο βασιλιάς της ζούγκλας, ότι θα γίνουν αποκαλύψεις για τα βρώμικα παιχνίδια που έπαιζε για χρόνια στην δημοσιογραφία και λόγω του ότι το site του πρωήν φίλου του αρχίζε να βρισκεται στην κορυφή, έβαλε στόχο να τον βγάλει απο την μέση.

Τότε ξεκίνησε επαφές με τον κόσμο των ποινικών και της τρομοκρατίας.

Άρχισε λοιπόν τις συχνές επισκέψεις στον Κορυδαλλό με συγχωρεμένους και μη και έστησε την τέλεια πλεκτανη ,ότι τον πρώην συνεργάτη του, θα τον σκοτώσει μία τρομοκρατική οργάνωση !

Πώς θα γινόταν αυτό όμως από την μια στιγμή στην άλλη;;

Τότε ο ύπουλος και βρώμικος δημοσιογράφος, έβαλε τα τσιράκια του να στοχοποιούν καθημερινά τον πρώην συνεργάτη του!
Ξαφνικά,ένα βράδυ, μία τρομοκρατική οργάνωση δολοφόνησε τον πρώην συνεργάτη του.

Όλως τυχαίως αυτή η οργάνωση μετά από πολύ μικρό χρονικό διάστημα ΣΙΓΗΣΕ!

Τότε ο κλοιός άρχισε να στενεύει γύρω του!

Στις καταθέσεις ο σιχαμένος βασιλιάς κατηγορούσε τον έναν και τον άλλον με κυπατζίδικα κόλπα,το βασίλειο του στη ζούγκλα κλονίστηκε.
Με τα τόσα ψέματα του, δημιουργήθηκε ένα casus belli προς το πρόσωπο του στη δημοσιογραφία,με αποτέλεσμα να μην τον προσλαμβάνει κανείς.

Απο το 2013 ξεκίνησε να παρακαλάει να πάρει κάπου εκπομπή αλλά κανείς δεν τον προσελάμβανε, για τον απλούστατο λόγο οτι θα χρεωνόταν τις ψεύτικες καταθέσεις και γενικότερα αμαρτίες του!

Ο βασιλιάς αρχίσε να τα χάνει γιατί και ο νέος, στενός του συνεργάτης με τον οποίο έκανε μπάνιο μαζί, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία, με ονόματα και αποδείξεις ότι υπάρχει συμβόλαιο εναντίον του.

Αναγκάστηκε λοιπόν, να πάρει την οικογένεια του και να την στείλει στην Ελβετία ώστε να μην έχει την τύχη του προηγούμενου συνεργάτη.
Στην συνέχεια από το άγχος του αρρώστησε και μέσα σε πέντε χρόνια πέθανε από καρκίνο.

Κύριε βασιλιά της ζούγκλας ,το βασίλειο σου πλέον βρωμάει από εκβιασμούς ρουφιανιές και θανάτους!
Είσαι το πιο σιχαμερό άτομο που υπάρχει στην Ελλάδα!

Εμείς μπορεί καμιά φορά στα χιλιάδες πανό που φτιάχνουμε,να κάνουμε και ένα λάθος εκ παραδρομής!
Εσύ όμως τα κάνεις όλα με ΣΧΕΔΙΟ !

Τέλος αυτή η ανεδαφική προπαγάνδα σου, περί ναζισμού δεν μπορεί να σταθεί ούτε ΣΑΝ ΑΣΤΕΙΟ.

Διότι η Θύρα 7, δεν είναι μια κλειστή κοινωνία όπως η ζούγκλα σου.

Οπότε όλοι ξέρουν ότι ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ η μόνη ιδεολογία της Θύρας 7 είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Όσον αφορά σε αυτή την καραμέλα με το πανό για τον αείμνηστο Παύλο φύσσα.

Είσαι ο τελευταίος που μπορεί να τον πιάσει στο στόμα του και να τον κάνει σημαία!

Εσύ ο ψευδοαριστερός από την Εκάλη με τους πέντε αστυνομικούς για συνοδεία.

Επειδή είσαι κολλητός με τον Καμμένο- που όλη η Ελλάδα γνωρίζει το ποιόν του- και έχετε κόμπλεξ με τον ΠΡΟΕΔΡΟ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συκοφαντείτε και λασπολογείτε όποιον είναι δίπλα του και ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.

Τον πρόεδρο του Ολυμπιακού που δεν έπεσε θύμα ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΣΑΣ.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως Η ΑΛΗΘΕΙΑ πάντα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ και ευχόμαστε

ΕΣΥ κάποια στιγμή να πληρώσεις για όλα αυτά που έχεις κάνει!

Να καταλήξεις στην ΦΥΛΑΚΗ για να δικαιωθούν οι ψυχές των ανθρώπων που δολοφόνησες είτε άμεσα είτε έμμεσα.

Εις το επανιδείν…

ΘΥΡΑ7


Πηγή: zougla.gr


ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,122,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,491,ΑΠΟΨΕΙΣ,1498,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,563,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,213,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,525,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,47,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4839,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1605,ΕΛΛΑΔΑ,2702,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,314,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,100,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,138,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2411,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,624,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,659,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1782,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2307,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4015,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1147,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1157,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,627,ΥΓΕΙΑ,2372,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,60,KON-MAR,1,LIFESTYLE,333,UFO,218,VIDEO,2989,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Στοχοποίηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου από τη Θύρα 7
Στοχοποίηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου από τη Θύρα 7
Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στοχοποιήθηκαν 4 δημοσιογράφοι που δεν ανήκουν στις δημοσιογραφικές γραφίδες της ομάδας του Ολυμπιακού κ
https://1.bp.blogspot.com/-2xwimuFXbXM/Xr2VMdfHrhI/AAAAAAAB-Kg/t3da2JVNmpQs2Z2yatV97r8z_si2nJnNACLcBGAsYHQ/s640/stoxopisi-tou-maki-triantafilopoulou-apo-ti-8ira-7.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-2xwimuFXbXM/Xr2VMdfHrhI/AAAAAAAB-Kg/t3da2JVNmpQs2Z2yatV97r8z_si2nJnNACLcBGAsYHQ/s72-c/stoxopisi-tou-maki-triantafilopoulou-apo-ti-8ira-7.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2020/05/stoxopisi-tou-maki-triantafilopoulou-apo-ti-8ira-7.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2020/05/stoxopisi-tou-maki-triantafilopoulou-apo-ti-8ira-7.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων