$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home

Αποκαλύψεις - φωτιά Γιώργου Τράγκα: «Έτσι με έδιωξε από το ACTION 24 ο ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη»!

Ο Γιώργος Τράγκας, σε συνέντευξή του, αποκάλυψε με διευθύνσεις και ονόματα την βίαιη διακοπή της εκπομπής του και την απομάκρυνσή του α


Ο Γιώργος Τράγκας, σε συνέντευξή του, αποκάλυψε με διευθύνσεις και ονόματα την βίαιη διακοπή της εκπομπής του και την απομάκρυνσή του από το ACTION24, τη δεύτερη μέσα σε ένα μήνα, αφού είχε προηγηθεί η διακοπή της συνεργασίας του με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, μετά από άνωθεν πολιτική παρέμβαση.

Διαβάστε παρακάτω τις κυριότερες ατάκες του Γιώργου Τράγκα:

- Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, το Μαξίμου επενέβη. Επενέβη ο κος Δημητριάδης, και ζήτησε από το ACTION24 να απομακρυνθώ βιαίως. Ζητήθηκε από το Μαξίμου πιεστικά, εκβιαστικά να απομακρυνθώ από το κανάλι. Ζητήθηκε από την ιδιοκτησία του κου Παναγιωτάκη. Στη συνέχεια θα μεταβώ στον δικηγόρο μου κο Αγαπηνό, ώστε να καταθέσω αγωγή εναντίον του σταθμού και όχι μόνο.

- Υπέστη βλάβες η επαγγελματική μου λειτουργία. Αλλά και ως άνθρωπος εiμαι προσβεβλημένος από τις φασιστικού τύπου παρεμβάσεις από το Μαξίμου και του ανιψιού του Κυριάκου Μητσοτάκη.

- Ζητάει την απομάκρυνσή μου προφανώς γιατί το Μαξίμου δεν ανέχεται την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, την ελεύθερη άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.

- Είναι η δεύτερη φορά σε ελάχιστες εβδομάδες που απομακρύνομαι από ένα μέσο που ήμουν πρώτος. Πρώτος σε ακροαματικότητα στην ραδιοφωνική μου εκπομπή στα Παραπολιτικά, πρώτος και στο ACTION24. Ειδικά ο Ελεύθερος Σκοπευτής ήταν μακράν πρώτος σε τηλεθέαση στις εκπομπές του καναλιού.

- Στο ACTION 24 είχα συμβόλαιο έως την 31η Ιουλίου. Παρενέβη όμως ο κος Δημητριάδης και διεκόπη η συνεργασία βιαίως.

- Δεν έπαιρνα μισθό, αντίθετα έδινα λεφτά στο κανάλι από δικούς μου σπόνσορες. Έδινα από 15.000 έως 20.000 ευρώ μήνα. Επομένως, όπως αντιλαμβάνεστε, δεν ξέρω πώς το Μαξίμου αναπλήρωσε την απώλεια του καναλιού! Εγώ όμως έχω σημαντικές βλάβες. Προσωπικές. Επενέβη ο Δημητριάδης, με απομάκρυνε, προκάλεσε βλάβη σε χορηγούς.

- Την πρώτη φορά η ιδιοκτησία των Παραπολιτικών μου είπε να φύγω εντός ενός μήνα. Όλο αυτό το διάστημα εργαζόμουν αδιάκοπα, μέχρι αργά τη νύχτα. Ο κος Κουρτάκης με ειδοποίησε ότι δεν πάει άλλο, αλλά μου έδωσε την δυνατότητα να συζητήσω την προσγείωσή μου στο ραδιοφωνικό σταθμό.

- Σήμερα όμως πήρα ξαφνικά ένα SMS, που λέει «Γιώργο μου δεν θέλω να κάνεις εκπομπή από σήμερα. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Αλλάζει η φυσιογνωμία του μαγαζιού».

- Μου γράφει επίσης ότι το τηλεφωνικό κέντρο «γέμισε» από παράπονα τηλεθεατών. Πρέπει να σας πω πως στην εκπομπή μου, στον «Ελεύθερο Σκοπευτή» με τους λοιμωξιολόγους είχαμε μεγάλη τηλεθέαση, πέρασαν περίπου 300.000 τηλεθεατές το τρίωρο.

- Μου είπαν λοιπόν ότι δεν θα βγάλουμε εκπομπή.

- Παραδίδω τα άρθρα που μου έστειλε το ACTION24. Στο μήνυμα για να δικαιολογήσει την απομάκρυνση μου Ανάμεσα σε αυτά, άρθρα και σχόλια για τον κ Δημητριάδη. Μου λένε στο SMS ότι τα όσα λέω στο ραδιόφωνο που κάνω αλλά και στα κείμενα που κάνω, είναι απαγορευμένα για το κανάλι.

- Όταν πήγα στο κανάλι, η ιδιοκτησία ρώτησε τον κο Δημητριάδη για το εάν πρέπει να με προσλάβει ή όχι. Ο κος Δημητριάδης είπε: «Καλύτερα να τον έχεις εσύ, παρά άλλοι». Η ιδιοκτησία μου το είπε σε ανύποπτο χρόνο.

- Στη συνέχεια η ιδιοκτησία ενοχλήθηκε αφόρητα γιατί εγώ ανέφερα στο ραδιόφωνο ότι ο κος Δημητριάδης έχει σχέση με τον κο Λαβράνο…. Ο κος Δημητριάδης ζήτησε να μάθει από που πληροφορήθηκα εγώ το όνομα.

- Στη συνέχεια είπα στην ιδιοκτησία εάν πρέπει να φύγω, Όμως μου αρνήθηκαν.

- Έγινε και δεύτερη συζήτηση και ενόχληση. Ο κος Δημητριάδης μετά από αναφορά που έκανα στο ραδιόφωνο για τον κο Λαβράνο, μία σειρά είπα, τότε η ιδιοκτησία μου έστειλε μήνυμα στο κινητό μου …

- Στη συνέχεια άσκησα κριτική για τους λοιμωξιολόγους. Με στοιχεία από την Διαύγεια. Για τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που πήραν. Και δεν βγήκε άχνα. Δεν υπήρξε ούτε μία διάψευση.

- Η παραγωγή μου υπέστη βλάβες. Αποδεικνύεται ότι δεν μπορούμε να έχουμε ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Επομένως, προβαίνουν σε φίμωση του Τύπου.

- Ξέρω ότι ως κοινοί εκβιαστές, πίεσαν το κανάλι σε χαλεπούς καιρούς να με ανταλλάξει!!! Το να διώχνει ένα κανάλι την πρώτη σε τηλεθέαση εκπομπή του, τότε το πράγμα πάει αλλού.

- Στα 54 χρόνια της καριέρας μου έχω γνωρίσει πολλά. Όμως φοβάμαι μήπως βρεθώ όπως ο Τζώρτζης Αθανασιάδης. Ότι έπεσα θύμα ενός κακοποιού. Ή ότι με σκότωσε κάποιος που αγαπούσε πολύ τον κο Τσιόδρα. Έχω ζήσει και τέτοια…

- Στα Παραπολιτικά και στο ACTION24, το ίδιο πρόσωπο. Ο Δημητριάδης. Πολλές συμπτώσεις μαζί, κάνουν μια μεγάλη αλήθεια.

- Απόψε το βράδυ θα είμαι σε εταιρεία δικηγόρων για να υπερασπιστώ και τους χορηγούς μου. Να έχουν πληρώσει το κανάλι, και αυτό να λέει «δεν τα θέλω».

- Και επί REAL Fm συνέβησαν τα ίδια. Εκεί έκανα σάτιρα όπως θυμάστε για τον Μητσοτάκη. Όμως, ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν με έδιωξε. Μπορεί όμως ο Νίκος να γράψει ένα βιβλίο για τις πιέσεις που δέχτηκε για εμένα.

- Η ΕΣΗΕΑ δεν ξέρω τι θα κάνει. Δεν περιμένω κάτι. Το θέμα θα το πάω στην Ευρωπαϊκή Ένωση Δημοσιογράφων στα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Παντού. Σε λίγο θα το μάθει και η Ευρώπη.

- Εάν εγώ σιωπήσω, κάνω την πάπια, αυτό θα τους δυναμώσει. Θα τους κάνει περισσότερο αλαζόνες, παράφρονες, φασίστες του κερατά. Δεν θα τους κάνω τη χάρη.

Το περιεχόμενο του SMS είναι απολύτως διαφωτιστικό ως προς το παρασκήνιο και αυτής της υπόθεσης.Πηγή: crashonline.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,122,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,494,ΑΠΟΨΕΙΣ,1502,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,564,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,214,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,530,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,48,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4844,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1606,ΕΛΛΑΔΑ,2704,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,315,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,101,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,140,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2419,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,625,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,660,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1788,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2313,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4023,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1148,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1159,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,632,ΥΓΕΙΑ,2377,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,61,KON-MAR,1,LIFESTYLE,332,UFO,218,VIDEO,2990,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Αποκαλύψεις - φωτιά Γιώργου Τράγκα: «Έτσι με έδιωξε από το ACTION 24 ο ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη»!
Αποκαλύψεις - φωτιά Γιώργου Τράγκα: «Έτσι με έδιωξε από το ACTION 24 ο ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη»!
Ο Γιώργος Τράγκας, σε συνέντευξή του, αποκάλυψε με διευθύνσεις και ονόματα την βίαιη διακοπή της εκπομπής του και την απομάκρυνσή του α
https://1.bp.blogspot.com/-M5tdOaHPo7w/XuqQhu_i7VI/AAAAAAAB_Y8/RkSp5Qub-vMt8K6B-F7EyNs0embjuZziACLcBGAsYHQ/s640/apokalypseis-fotia-giorgou-tragka-etsi-me-ediokse-compressed.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-M5tdOaHPo7w/XuqQhu_i7VI/AAAAAAAB_Y8/RkSp5Qub-vMt8K6B-F7EyNs0embjuZziACLcBGAsYHQ/s72-c/apokalypseis-fotia-giorgou-tragka-etsi-me-ediokse-compressed.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2020/06/apokalypseis-fotia-giorgou-tragka-etsi-me-ediokse.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2020/06/apokalypseis-fotia-giorgou-tragka-etsi-me-ediokse.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων