$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ..... Οι τουρκοι παρέδωσαν όπλισμό και πυρομαχικά στην Χαμάς για να χτυπήσει το Ισραήλ...!!!

Σε μια πολύ επικίνδυνη φάση έχει εισέλθει η αντιπαράθεση Τουρκίας-Ισραήλ με θέμα το σχέδιο Νετανιάχου για την ενσωμάτωση των περιοχών Ιουδ
Σε μια πολύ επικίνδυνη φάση έχει εισέλθει η αντιπαράθεση Τουρκίας-Ισραήλ με θέμα το σχέδιο Νετανιάχου για την ενσωμάτωση των περιοχών Ιουδαίας και Σαμάρειας στο ισραηλινό κράτος.

Η ταξιαρχία Izzeddin al-Kassam, που αποτελεί την στρατιωτική πτέρυγα της Χαμάς με προτροπή της Τουρκίας, επικαλούμενη μέρος του σχεδίου «προσάρτησης» από το Ισραήλ δύο περιοχών της “Δυτικής Όχθης”, τόνισε ότι θα την θεωρήσει ως "κήρυξη πολέμου στον παλαιστινιακό λαό".
"Η παλαιστινιακή αντίσταση βλέπει το σχέδιο προσάρτησης ορισμένων περιοχών της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης ως κήρυξη πολέμου στον παλαιστινιακό λαό", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Χαμάς Qassam Abu Ubeyde.

"Σε αυτόν τον πόλεμο, η αντίσταση θα είναι ένας αξιόπιστος προστάτης για την υπεράσπιση της γης και των ιερών του λαού μας", δήλωσε ο Αμπού Ουμπέιντε.

Ο Αμπού Ουμπέιντε τόνισε ότι, "Υπάρχουν πολλές επιλογές στα χέρια μας για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Αυτό θα κοστίσει στον εχθρό μια τιμή που δεν θα έχει δει σε προηγούμενες συγκρούσεις”.

"Η τρομοκρατική οργάνωση της Χαμάς προειδοποίησε την Πέμπτη ότι το σχέδιο του Ισραήλ να κηρύξει την κυριαρχία σε τμήματα της Ιουδαίας και της Σαμάρειας θα είναι μια «κήρυξη πολέμου» ,αναφέρει σύσσωμος και ο ισραηλινός τύπος.

Το σχέδιο του Ισραήλ να εφαρμόσει την κυριαρχία του σε τμήματα της Ιουδαίας και της Σαμάρειας έχει προκαλέσει αναταραχή στην Παλαιστινιακή Αρχή και στον αραβικό κόσμο γενικά, ενώ στο θέμα υπάρχουν και κρυφές πτυχές που εμπλέκουν και την Τουρκία.

Σε προχθεσινή γραπτή ανακοίνωση του λιβανέζικου στρατού αναφέρθηκε ότι η Τουρκία παρέδωσε μια μεγάλη παρτίδα πυρομαχικών διαφορετικού διαμετρήματος.

Σημειώθηκε ότι η παράδοση έγινε στο λιμάνι της Βηρυτού, ενώ για αυτήν την παράδοση δεν περιλαμβάνονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τουρκική στρατιωτική βοήθεια.

Οι Τούρκοι έδωσαν στρατιωτική βοήθεια στους Λιβανέζους, με μέρος της παρτίδας πιθανόν να αφορά τον εμπειροπόλεμο (λόγω συμμετοχής στον πόλεμο στη Συρία) στρατό της Χεζμπολάχ ή και της Χαμάς, με τις οποίες ο Ερντογάν πάντως διατηρεί άριστες σχέσεις.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν στις 21 Μαΐου 2020, είχε προειδοποιήσει το Ισραήλ για τις συνέπειες της προσάρτησης των εδαφών της Ιουδαίας και της Σαμάρειας, τονίζοντας ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει την υφαρπαγή «παλαιστινιακής γης» από κανέναν.

Το πώς ακριβώς θα το πράξει η Τουρκία μπορεί να μην το ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος, αλλά νομίζουμε ότι θα πράξει με έναν proxy war κατά του Ισραήλ. Ο ίδιος είχε τονίσει ότι στα μάτια της Τουρκίας, η πόλη Αλ-Κουντ (Ιερουσαλήμ) είναι μια κόκκινη γραμμή για τους μουσουλμάνους παγκοσμίως.

Σύμφωνα με έκθεση του Κέντρου Δημόσιων Υποθέσεων και Κρατών της Ιερουσαλήμ, η Τουρκία αυξάνει συνεχώς την παρουσία της στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, όπως φαίνεται και από την εμφάνιση των τουρκικών σημαιών που αναρτώνται εκεί. Η επιρροή της φαίνεται επίσης σε εστιατόρια και τοπικά καταστήματα ρούχων αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνική και εμπορική ζωή.

Η έκθεση σημειώνει επίσης ότι η τουρκική υποστήριξη προς τη Χαμάς στη Γάζα εξηγεί επίσης την εμφάνιση των τουρκικών σημαιών μεταξύ Παλαιστινίων Αράβων διαδηλωτών στα σύνορα της Γάζας, ενώ τονίζει ότι η Τουρκία χρησιμοποιεί το πρόσχημα του μουσουλμανικού «τουρισμού» για να κερδίσει μια περίοπτη θέση στο Όρος του Ναού και σε άλλους ιερούς χώρους (χριστιανικούς), πιθανώς με στόχο να τους αναλάβει κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ως εκεί και ακόμα παραπέρα ετοιμάζει να επεκταθεί η τουρκική επιρροή κατά τον Ερντογάν και το επιτελείο του, εποφθαλμιώντας την Α.Ιερουσαλήμ ως κομμάτι στην νεο-Οθωμανική αυτοκρατορία του ,όσο και να ακούγεται ως ακραίο.

Τα τουρκικά όπλα, τα οποία πιθανότατα να έχουν μεταφερθεί στην Χαμάς δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς αφορούσαν, αλλά εφόσον αποδειχθεί θα επρόκειτο μόνο για την πρώτη παρτίδα, διότι αν ξεσπάσει επίθεση από την Χαμάς τότε η τουρκική αμυντική βιομηχανία θα δουλέψει “διπλοβάρδιες”, για την υλοποιήσει του τουρκικού σχεδίου κατά του Ισραήλ.ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,122,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,495,ΑΠΟΨΕΙΣ,1503,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,564,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,214,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,530,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,48,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4844,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1606,ΕΛΛΑΔΑ,2704,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,315,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,101,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,140,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2420,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,626,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,660,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1789,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2314,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4024,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1148,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1159,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,633,ΥΓΕΙΑ,2377,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,61,KON-MAR,1,LIFESTYLE,332,UFO,218,VIDEO,2990,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ..... Οι τουρκοι παρέδωσαν όπλισμό και πυρομαχικά στην Χαμάς για να χτυπήσει το Ισραήλ...!!!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ..... Οι τουρκοι παρέδωσαν όπλισμό και πυρομαχικά στην Χαμάς για να χτυπήσει το Ισραήλ...!!!
Σε μια πολύ επικίνδυνη φάση έχει εισέλθει η αντιπαράθεση Τουρκίας-Ισραήλ με θέμα το σχέδιο Νετανιάχου για την ενσωμάτωση των περιοχών Ιουδ
https://1.bp.blogspot.com/-gUVGq1Lbd-k/XveL46u0SpI/AAAAAAACALM/OLPYfFHEpEw0phbXiGrowfHyNy6m-s-KQCK4BGAsYHg/w640-h384/oi-tourkoi-pare-dwsan-oplismo-kai-pyromaxika-sth-Xamas-compressed.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-gUVGq1Lbd-k/XveL46u0SpI/AAAAAAACALM/OLPYfFHEpEw0phbXiGrowfHyNy6m-s-KQCK4BGAsYHg/s72-w640-c-h384/oi-tourkoi-pare-dwsan-oplismo-kai-pyromaxika-sth-Xamas-compressed.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2020/06/blog-post_35.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2020/06/blog-post_35.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων