$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home

Γ. Τράγκας: Lockdown και μετά 5ο μνημόνιο Βαριά σκιά διαφθοράς- 4 υπό παραίτηση στον ΕΟΤ για απευθείας αναθέσεις σε φίλους του Μητσοτάκη

Επιβεβαιώνομαι δυστυχώς για μία ακόμη φορά. Ο ιός της φοβίας διαχύθηκε από μεγαλύτερη δολιότητα παρά από επικινδυνότητα, μέσα στα σπ


Επιβεβαιώνομαι δυστυχώς για μία ακόμη φορά.

Ο ιός της φοβίας διαχύθηκε από μεγαλύτερη δολιότητα παρά από επικινδυνότητα, μέσα στα σπίτια όλων των Ελλήνων.

Το lockdown επιλέχθηκε ως σενάριο καταστρέφοντας την οικονομία και απορρυθμίζοντας πλήρως την αγορά, προκειμένου να οδηγηθεί εύκολα και χωρίς μαζικές αντιδράσεις η πατρίδα μας σε 5ο μνημόνιο.

Η γερμανική αποικία, η πατρίδα μας βγαίνει ολόκληρη στο σφυρί. Το έργο έχει αναλάβει ο πλέον γερμανόφιλος πρωθυπουργός του μνημονίου, ο πλέον δοσμένος ψυχή τε και σώματι στο Βερολίνο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όσα έλεγαν τις τελευταίες ημέρες για ενίσχυση των πολιτών και των επιχειρήσεων ήταν καθρεφτάκια και μπιχλιμπίδια που επεδείκνυαν στους αυτόχθονες ιθαγενείς.

Όλα αυτά τα δισεκατομμύρια που θα παίρναμε ως δώρο ή ενίσχυση ή χορηγία για την αντιμετώπιση του ιού από την Ευρώπη, ήταν ψέματα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης που κατέστρεψε την εθνική οικονομία και οδήγησε το λαό σε βαθύτατη ύφεση.

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, ο κος Ντομπρόβσκις σε συνέντευξή του στην γερμανική Die Welt διέψευσε τους ισχυρισμούς του Μαξίμου και του υπουργού Ανάπτυξης, ότι όλα αυτά τα δισεκατομμύρια θα δοθούν χωρίς προϋποθέσεις και χωρίς όρους. Ο κος Ντομπρόβσκις δήλωσε στη μεγάλη γερμανική εφημερίδα, ότι όχι μόνο θα υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις για την εκταμίευση αυτών των χρημάτων αλλά θα απαιτηθούν και μεταρρυθμίσεις, πράγμα που σημαίνει στη γλώσσα της Eυρωπαϊκής Ένωσης ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Ο πρωθυπουργός ενέπαιξε τους Έλληνες, κατέστρεψε την οικονομία και τώρα θα υπογράψει μνημόνιο αυστηρότερων όρων από τα προηγούμενα, ενώ το χρέος της κεντρικής διοίκησης είναι 361 δισεκατομμύρια και βάλε!

Ο κος Ντομπρόβσκις δήλωσε, ότι θα υπάρξει αυξημένη εποπτεία και ότι αν δεν υπάρξουν μεταρρυθμίσεις δεν θα δοθούν χρήματα.

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν υπογράμμισε ότι τα κεφάλαια αυτά, δεν θα έρθουν μεμιάς και από τον ουρανό. Θα δίνονται σε δόσεις, αφού επιτευχθούν ορισμένοι στόχοι, όπως ακριβώς γίνεται στα μνημόνια.

Και θα υπάρχουν και αξιολογήσεις.

Οι κυβερνήσεις, τα κράτη – μέλη που επιθυμούν να λάβουν κεφάλαια από το ταμείο ανάκαμψης, πρέπει να παρουσιάσουν σχέδια που θα εκθέτουν ποιες μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις θέλουν να κάνουν, για να ενισχύσουν την ανάπτυξη και να καταστήσουν τις οικονομίες τους ανθεκτικές στις κρίσεις.

«Εάν οι χώρες δεν προωθήσουν μεταρρυθμιστικά σχέδια και δεν υπογράψουν μνημόνια και όρους, δεν μπορούμε», είπε, «να χρηματοδοτήσουμε αυτά τα έργα από τον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Στην πράξη, είπε ο κος Ντομπρόβσκις, τα κεφάλαια διανέμονται σε δόσεις και θα εισρέουν μόνο, όταν έχουν επιτευχθεί, ορισμένοι μεταρρυθμιστικοί στόχοι ή έχουν ολοκληρωθεί οι επενδυτικές φάσεις.

Πρέπει να διασφαλίσουν, ότι οι κυβερνήσεις θα ξεκινήσουν πραγματικά τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις. Όπως αντιλαμβάνεστε, ο κος Μητσοτάκης φέρνει το χειρότερο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Και λέω χειρότερο, γιατί έρχεται σε μία εποχή μεγάλης ανεργίας, χιλιάδων λουκέτων, απογοήτευσης, ανασφάλειας και φόβου.

Όλα αυτά τα χρήματα, δεν πρόκειται να δοθούν για την ενίσχυση του ελληνικού λαού. Αυτή είναι η επώδυνη αλήθεια. Ήδη ο κος Βρούτσης ανακοίνωσε ότι : «επιτρέπονται πλέον οι καθολικές απολύσεις». Ο σημερινός πρωθυπουργός, είναι ένας άκρατος νεοφιλελεύθερος της σχολής του Σικάγου.

Πιόνι της γερμανικής καγκελαρίας και συνδεδεμένος απόλυτα με τα ιδρύματα Σόρος και Γκέιτς, μετά το lockdown, το οποίο επέλεξε δόλια και όχι για να μας σώσει από τον covid-19, φέρνει τώρα μνημόνιο για το λαό και προώθηση όλου του σχεδίου ξεπουλήματος της αποικίας για λογαριασμό των Γερμανών και της ελληνικής ελίτ.

Αυτή την ώρα, στα παρασκήνια προωθούνται το 5ο μνημόνιο, τα οικονομικά σχέδια της γνωστής ελίτ των Αθηνών και οι Πρέσπες 2 που αφορούν το Αιγαίο, τις ελληνοτουρκικές διαφορές και πιθανότατα τον Κόφι Ανάν 2 για την Κύπρο.

Η πλήρης απορρύθμιση της αγοράς προωθεί την άκρατη και καρκινώδη οικονομική πολιτική της Σχολής του Σικάγου. Οι ανισότητες θα διευρυνθούν.

Εκατοντάδες χιλιάδες θα προστεθούν στις λίστες των ανέργων. Όλα τα μέτρα για την καραντίνα, όλα τα μέτρα που κρατούν δέσμια την εθνική οικονομία και αποστερούν το ψωμί και το εισόδημα εκατομμυρίων Ελλήνων είναι δόλια.

Δεν έχουν να κάνουν ούτε με νεκρούς από την ασθένεια, ούτε με την προφύλαξη των μεγάλων ηλικιών που πεθαίνουν από αναξιοπρεπή διαβίωση στα χρόνια του μνημονίου, από ελλιπή περίθαλψη και από νεοπλασίες που θα μπορούσαν να θεραπευτούν ή να επιμηκυνθεί η ζωή των πασχόντων, αν είχαμε τα απαραίτητα μηχανήματα. Δηλαδή γραμμικούς επιταχυντές.

Επέλεξαν το lockdown, επέλεξαν αυτή την καμπάνια του φόβου, πλήρωσαν δεκάδες εκατομμύρια στα κανάλια, για να περάσουν τον τρόμο μέσα σε εκατομμύρια σπίτια Ελλήνων, για να παθητικοποιήσουν ακόμη μια φορά τον ελληνικό λαό, ενόψει 5ου μνημονίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν εμφανιστεί ο ιός της Γιουχάν, ο κορωνοϊός, είχε στο μυαλό του το 5ο μνημόνιο. Η ελληνική πολιτική και οικονομική ελίτ, τρέφεται από τα μνημόνια, όπως οι γύπες από ένα κουφάρι. Τρέφεται από τα απομεινάρια, τα λείψανα της ελληνικής οικονομίας.

Ο Μητσοτάκης είχε στο μυαλό του το 5ο μνημόνιο και διάφορα πλάνα προώθησης οικονομικών σχεδίων, που δεν αφορούν την ανάπτυξη της Ελλάδος αλλά τις τσέπες των φίλων του και της Αγίας Οικογένειας. Δεν τον ενδιαφέρουν οι Έλληνες πολίτες. Όπως δεν τον ενδιέφερε, αν θα φάνε ψωμί οι καθαρίστριες, όταν ήταν υπουργός του Σαμαρά.

Έχει ψυχρότητα και εμφανή νοσηρότητα ψυχής. Δεν είναι ικανός λόγω αυτού του κυνισμού και της ψυχοσύνθεσης, ούτε να προσποιηθεί. Θα ήταν ο χειρότερος μαθητής στη σχολή του Κάρολου Κουν. Δεν θα περνούσε κανένα μάθημα. Έτσι ανιχνεύεται εύκολα, ότι όσα λέει είναι ψέματα. Άλλωστε, μετά από λίγο, αποδεικνύεται ποιος είναι και ποια είναι η πολιτική που θέλει να ακολουθήσει.

Το Μαξίμου έχει μεταβληθεί σε κέντρο επιχειρήσεων, συναλλαγής, διαφθοράς, εξυπηρέτησης και προώθησης συμφερόντων. Δίνει δεκάδες εκατομμύρια για πλύση εγκεφάλου και για δημοσκοπήσεις υπέρ του ακαταμάχητου σημερινού πρωθυπουργού. Και δεν αναρτά στη διαύγεια που δίνει τα χρήματα. Σε ποια κανάλια και σε ποιους καναλάρχες. Φυσικά, ο λαός αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει. Ήδη, ο κος Βρούτσης ανήγγειλε τις καθολικές απολύσεις, επειδή όπως λέει εισερχόμεθα στην κανονικότητα.

Επίσης, σύμφωνα με αναλύσεις των ειδικών, όλοι οι εργαζόμενοι που θα μπουν στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, που πληρώνει το αφεντικό και το κράτος, θα χάσουν περίπου 20% του μισθού τους. Είναι η πρώτη μείωση, πριν ακολουθήσουν και άλλες. Επίσης, χάνουν από 16 έως 20% του επιδόματος αδείας και δώρου των Χριστουγέννων.

Το 5ο μνημόνιο έρχεται στη γερμανική αποικία και αποδεικνύεται πόσο δόλιος και πόσο επικίνδυνος καθίσταται ο σημερινός πρωθυπουργός.

Πέραν από τα χρήματα που έδωσε στα κανάλια, ξεκίνησε απευθείας αναθέσεις σε φίλους του, σε συγκεκριμένους φίλους της οικογένειας Μητσοτάκη, π.χ. στο εσωτερικό του Υπουργείου Τουρισμού υπάρχει ένα ηφαίστειο, εξαιτίας της απευθείας ανάθεσης 32 εκατομμυρίων ευρώ σε διαφημιστική εταιρία της συζύγου του Προέδρου του ΣΕΤΕ!

Τέσσερα από τα μέλη του ΕΟΤ τελούν υπό παραίτηση για αυτή την απευθείας ανάθεση. Πρόκειται για μεγάλο σκάνδαλο που αποκαλύπτει ότι η Σαγράδα Φαμίλια, που ελέγχει όλα τα ταμεία του κράτους, δουλεύει για λογαριασμό της και για λογαριασμό φίλων που συναλλάσσονται στα ίσια μαζί της. Σήμερα η ΕΣΤΙΑ έχει ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το ηφαίστειο που υπάρχει στον ΕΟΤ.

Επίσης, έχουν ξεσηκωθεί όλοι οι έμποροι της Αθήνας και οι επιχειρηματίες εναντίον του ανιψιού δημάρχου Μπακογιάννη, που θέλει να πεζοδρομήσει όλο το τρίγωνο, στέλνοντας στον οικονομικό Άδη, όλους τους εμπόρους και επιχειρηματίες που έχουν υποστεί σοβαρότατες ζημιές.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η οικογένεια κάνει δουλειές με… φούντες. Και κάθε βράδυ έχει ένα μέλος της, να υπερασπίζεται τηλεοπτικά αυτές τις δουλειές, αυτή την πολιτική. Διαχέει τον τρόμο και την πλήρη παθητικοποίηση, για να κάνει δουλειές.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην πρώτη σελίδα της, ο κος Βορίδης, είπε στη βουλή των Ελλήνων ότι «είναι πολιτική επιλογή η συνέχιση της καλλιέργεια ινδικής καννάβεως», αφήνοντας να εννοηθεί – εμμέσως πλην σαφώς – ότι δεν είναι δική του επιλογή, αλλά του Μητσοτάκη.

Ο σημερινός πρωθυπουργός – όλα δείχνουν – θα επιδοθεί σε καλλιέργειες ινδικής καννάβεως. Ενδεχομένως φαρμακευτικής μαριχουάνας. Ενδεχομένως και κοκαΐνης που θα θεραπεύει τον covid-19. Και πάντα με εισηγήσεις των εκλεκτών λοιμωξιολόγων, επιχορηγούμενων από την GlaxoSmithKline, τη Gilead και φυσικά τη Novartis. Μπορείτε άπαντες να μελετήσετε τα ποσά που δόθηκαν από τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες μέσα στο 2020, στους αξιότιμους καθηγητές ή νωρίτερα σε προηγούμενα έτη, ενώ το πολιτικό προσωπικό μας ζάλιζε με τις αντιπαραθέσεις του για το ποιοι τα πήραν και πόσα πήρανε από τη Novartis.

Επικρατεί ένα πρωτοφανές κυβερνητικό αλαλούμ. Σε χαλεπούς καιρούς και ενώ η χώρα βουλιάζει μετά το lockdown, επικρατεί αλαλούμ στο υπουργείο Τουρισμού.

Οι ξενοδόχοι σε όλα τα νησιά βρίσκονται σε απόγνωση και απορούν με τη δολιότητα αλλά και την ασχετοσύνη των κυβερνώντων.

Πηγή: crashonline.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,120,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,481,ΑΠΟΨΕΙΣ,1469,ΑΡΗΣ,176,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,560,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,767,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,126,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,210,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,497,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,47,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,656,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4803,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1579,ΕΛΛΑΔΑ,2687,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,322,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1047,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,312,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,96,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,137,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2386,ΚΥΠΡΟΣ,267,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,622,ΝΑΣΑ,487,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,655,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,442,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1771,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,623,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,274,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1248,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,309,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2270,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,158,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3970,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,186,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1145,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1149,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,591,ΥΓΕΙΑ,2354,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,60,KON-MAR,1,LIFESTYLE,332,UFO,217,VIDEO,2976,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Γ. Τράγκας: Lockdown και μετά 5ο μνημόνιο Βαριά σκιά διαφθοράς- 4 υπό παραίτηση στον ΕΟΤ για απευθείας αναθέσεις σε φίλους του Μητσοτάκη
Γ. Τράγκας: Lockdown και μετά 5ο μνημόνιο Βαριά σκιά διαφθοράς- 4 υπό παραίτηση στον ΕΟΤ για απευθείας αναθέσεις σε φίλους του Μητσοτάκη
Επιβεβαιώνομαι δυστυχώς για μία ακόμη φορά. Ο ιός της φοβίας διαχύθηκε από μεγαλύτερη δολιότητα παρά από επικινδυνότητα, μέσα στα σπ
https://1.bp.blogspot.com/-fH8MMi8ptTc/Xte84VCzM7I/AAAAAAAB-oU/NqGwHP4RbzADaJaDxiddIqX3Ygw1K32lQCLcBGAsYHQ/s640/g-tragkas-lockdown-kai-meta-5o-mnimonio-compressed.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-fH8MMi8ptTc/Xte84VCzM7I/AAAAAAAB-oU/NqGwHP4RbzADaJaDxiddIqX3Ygw1K32lQCLcBGAsYHQ/s72-c/g-tragkas-lockdown-kai-meta-5o-mnimonio-compressed.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2020/06/g-tragkas-lockdown-kai-meta-5o-mnimonio.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2020/06/g-tragkas-lockdown-kai-meta-5o-mnimonio.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων