$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home$hide=mobile

Ποιά Νησιά Πιστεύουν Οι ΗΠΑ Ότι Η Ελλάδα Θα Χάσει Σε Ένα Πόλεμο Με Την Τουρκία Και Γιατί Η Ρωσία Δέν Θα Βοηθήσει Την Ελλάδα!

Η Ρωσία δέν έχει κανένα λόγο να βοηθήσει την Ελλάδα αν ξεσπάσει ένας Ελληνοτουρκικός Πόλεμος με αφορμή τα χωρικά ύδατα-υφαλοκρηπίδα, μι


Η Ρωσία δέν έχει κανένα λόγο να βοηθήσει την Ελλάδα αν ξεσπάσει ένας Ελληνοτουρκικός Πόλεμος με αφορμή τα χωρικά ύδατα-υφαλοκρηπίδα, μιας και σύμφωνα με Ρώσους αναλυτές, η Ελλάδα έχει γίνει ένα απέραντο Νατοικό Προτεκτοράτο, με Στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ διασκορπισμένες από άκρη σε άκρη σε όλη την επικράτεια,απειλόντας τα Ρωσικά συμφέροντα στην περιοχή!

Τι θα κάνει η Ρωσία στην περίπτωση ενός Ελληνοτουρκικού Πολεμου, και ποιές Χώρες θα πάρουν θέση Υπέρ της Ελλάδας!

Η Ρωσία θα προτιμήσει να μείνει ουδέτερη σε ένα Ελληνοτουρκικό Πόλεμο, αφού μια σύγκρουση δύο Κρατών Μελών του ΝΑΤΟ, εξυπηρετεί τα Ρωσικά Σχέδια για αποδυνάμωση, η ακόμα καλύτερα την διάλυση του ΝΑΤΟ που μπορεί να φέρει αυτή η σύγκρουση, μιας και αναγκαστικά πολλές Χώρες της ΕΕ, θα πρέπει να επιλέξουν Στρατόπεδο,πράγμα που θα διχάσει πολλές Ευρωπαϊκές Χώρες, και θα κινδυνέψει η συνοχή της ΕΕ!

Ο Ρόλος των ΗΠΑ-Αγγλίας σε ένα Ελληνοτουρκικό Πόλεμο!

Οι ΗΠΑ και Αγγλία θέλουν να φαίνονται οτι είναι 50-50 απέναντι σε Ελλάδα-Τουρκία, αλλά στην πραγματικότητα είναι 60% υπέρ Τουρκίας και 40% υπέρ Ελλάδας!

Αναλυτικά: Οι ΗΠΑ θέλουν σε ένα Ελληνοτουρκικό Πόλεμο η Τουρκία να καταλάβει το σύμπλεγμα Καστελλόριζου ή σύμπλεγμα Μεγίστης, που περιλαμβάνει τις νησίδες και βραχονησίδες: Άγιος Γεώργιος, Αγριέλαια, Βουτσάκια, Μεγάλο Μαύρο Ποϊνί, Μικρό Μαύρο Ποϊνί, Πολύφαδος ένα, Πολύφαδος δύο, Ρω, Σαβούρα, Στρογγυλή, Τραγονέρα, Ψωμί και Ψωραδιά, που ανήκουν στην Ελλάδα.

Οι συγκεκριμένες απώλειες αυτών των νησίδων-βραχονησίδες, θα φέρει ικανοποιήσει στην Τουρκία, και τις λιγότερες δυνατές αντιδράσεις στο εσωτερικό της Ελλάδας ώς αίσθημα Ηττημένου, με την λιγότερη απώλεια Ελληνικού εδάφους που θα μπορούσε να προκύψει σε αυτόν τον Πόλεμο!

Οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι τα Περισσότερα Ελληνικά Κόμματα μπορούν να συμβιβαστούν σε αυτές τις απώλειες, παρά η Ελλάδα να χάσει π χ 2 με 3 μεγάλα Νησιά στο Αιγαίο, όπου εκεί ο Πόλεμος θα γενικευτεί από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα, από το Αιγαίο ως το Έβρο! Όσον αφορά τα συμφέροντα της Αγγλίας, αυτά προορίζονται αποκλειστικά στο να διατηρήσει της Βάσης της στην Κύπρο, με την διχοτόμηση του Νησιού να παραμένει!

Οι Χώρες της ΕΕ που θα στηρίξουν την Ελλάδα στα Λόγια αλλά ΟΧΙ στις πράξεις!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ: Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία!

Η Γαλλία ίσως κάνει την διαφορά, αλλά θα είναι απελπιστικά μόνη,και μάλλον δεν θα μάς βοηθήσει με αποστολή Στρατιωτικών Δυνάμεων που θα εμπλακούν άμεσα στον Ελληνοτουρκικό Πόλεμο, παρά μόνο με αποστολή πυρομαχικών,και κάποιον Στρατιωτικών υλικών!

Σε κάθε περίπτωση Η ΕΛΛΑΔΑ θα ναι μόνοι!


Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Πηγή: Priftis News

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,122,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,494,ΑΠΟΨΕΙΣ,1502,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,564,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,214,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,530,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,48,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4843,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1606,ΕΛΛΑΔΑ,2704,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,315,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,101,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,140,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2416,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,625,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,660,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1787,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2312,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4022,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1148,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1159,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,631,ΥΓΕΙΑ,2376,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,61,KON-MAR,1,LIFESTYLE,332,UFO,218,VIDEO,2990,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Ποιά Νησιά Πιστεύουν Οι ΗΠΑ Ότι Η Ελλάδα Θα Χάσει Σε Ένα Πόλεμο Με Την Τουρκία Και Γιατί Η Ρωσία Δέν Θα Βοηθήσει Την Ελλάδα!
Ποιά Νησιά Πιστεύουν Οι ΗΠΑ Ότι Η Ελλάδα Θα Χάσει Σε Ένα Πόλεμο Με Την Τουρκία Και Γιατί Η Ρωσία Δέν Θα Βοηθήσει Την Ελλάδα!
Η Ρωσία δέν έχει κανένα λόγο να βοηθήσει την Ελλάδα αν ξεσπάσει ένας Ελληνοτουρκικός Πόλεμος με αφορμή τα χωρικά ύδατα-υφαλοκρηπίδα, μι
https://1.bp.blogspot.com/-97RP3DWdflc/XuZ9tsh-JDI/AAAAAAAB_PE/ErscA0KrvFMeqROT-S6NsI2uiNUYp81kQCLcBGAsYHQ/s640/poia-nisia-pistevoun-oi-ipa-oti-i-ellada-tha-chasei-se-ena-polemo.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-97RP3DWdflc/XuZ9tsh-JDI/AAAAAAAB_PE/ErscA0KrvFMeqROT-S6NsI2uiNUYp81kQCLcBGAsYHQ/s72-c/poia-nisia-pistevoun-oi-ipa-oti-i-ellada-tha-chasei-se-ena-polemo.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2020/06/poia-nisia-pistevoun-oi-ipa-oti-i-ellada-tha-chasei-se-ena-polemo.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2020/06/poia-nisia-pistevoun-oi-ipa-oti-i-ellada-tha-chasei-se-ena-polemo.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων