$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home$hide=mobile

Η NASA έλαβε έκκληση βοήθειας από άλλον γαλαξία, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής Λέγεται ότι η NASA ανίχνευσε και αποκωδικοποίησε ένα σήμα κινδύνου σε μαθηματικό μοτίβο από έναν υποτιθέμενο κ.


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Λέγεται ότι η NASA ανίχνευσε και αποκωδικοποίησε ένα σήμα κινδύνου σε μαθηματικό μοτίβο από έναν υποτιθέμενο καταδικασμένο πλανήτη έξω και πέρα από το δικό μας γαλαξία.

Το ζήτημα για το αν ισχύουν όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι πάρα πολύ μεγάλο. Το σήμα που λέγεται ότι ανιχνεύτηκε τον Ιανουάριο του 1998, αλλά χρειάστηκαν αρκετά χρόνια για να αποκωδικοποιηθεί σωστά το μήνυμα.

Οι εμπειρογνώμονες της NASA ισχυρίζονται ότι έχουν υποκλέψει μια διαγαλαξιακή κλήση κινδύνου από έναν εξωγήινο πολιτισμό ο οποίος είχε ήδη φτάσει στην κορυφή και τώρα στην παρακμή και πεθαίνει. Όλο αυτά, ενδεχομένως, πριν ογδόντα χιλιάδες χρόνια στην Γη.

Αν και φαίνεται ότι το σήμα έφτασε στους δέκτες μας το 1998, μόλις το 2011 οι ραδιοαστρονόμοι και οι γλωσσικοί εμπειρογνώμονες βρήκαν το κλειδί για τη σύνθετη γλώσσα με βάση τα μαθηματικά, που τους επέτρεψε να μεταφράσουν την «ξέφρενη έκκληση για βοήθεια».

Ο παγκόσμιος Τύπος έμεινε ύποπτα σιωπηλός για το εκπληκτικό μήνυμα, αν και μακροσκελείς επιστημονικές εκθέσεις προγραμματίζονταν για δημοσίευση σε δύο επαγγελματικά περιοδικά, το Radio Astronomy και το Universe.

Σύμφωνα με μια εξαιρετικά υψηλά ιστάμενη πηγή της NASA, στο Χιούστον του Τέξας, ο ανώτερος αξιωματικός της Ρωσίας στο στρατό της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, ο Viktor Kulikov ήταν ο επικεφαλής ερευνητικής ομάδας των Ηνωμένων Εθνών από κρατικό παρατηρητήριο 50 μίλια βορειοδυτικά της Μόσχας.

Ο στρατηγός Victor Kulikov δήλωσε στο Universe ότι το σήμα προέρχεται από ένα σημείο πέρα ​​από τον γαλαξία μας, την Ανδρομέδα. Και στάλθηκε από όντα που φαινόταν ότι είχαν επιτύχει έναν πολιτισμό όχι πιο προχωρημένο από τον δικό μας εδώ στη Γη.

«Το απλό γεγονός ότι λάβαμε και αποκωδικοποιήσαμε το μήνυμα αποδεικνύει πέρα ​​από κάθε αμφιβολία ότι οι γνώσεις και η τεχνολογία τους ήταν, στην καλύτερη περίπτωση, μέσα στις δυνατότητές μας», εξήγησε ο δρ. Kulikov.

«Και ενώ υπάρχουν χρόνια μελέτης μπροστά μας, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ο θάνατος του πολιτισμού τους δεν ήταν το αποτέλεσμα κάποιας κοσμικής καταστροφής. Ήταν το αποτέλεσμα του πολιτισμού που στράφηκε εναντίον του εαυτού του, ενδεχομένως με καταστροφικά πυρηνικά όπλα».

Ο Δρ Κουλίκοφ αρνήθηκε κατηγορηματικά να παράσχει σε ένα από τα περιοδικά, ένα αντίγραφο του μηνύματος. Απλά ανέφερε ότι ξεκίνησε με τα λόγια «Βοηθήστε μας» και εξακολούθησε προφέροντας τα δεδομένα που προσδιόριζαν την ακριβή θέση του καταδικασμένου πλανήτη.

«Υπήρξε μια αρκετά ξεκάθαρη περιγραφή των καταστροφών, των εκρήξεων, των ασθενειών καθώς και ενός ευρέως διαδεδομένου θανάτου», είπε.

Θα μπορούσε να τα προκαλεί όλα αυτά «μία βροχή μετεωριτών; Ισως. Αυτό που μου κάνει εντύπωση -και είναι μόνο ένα συναίσθημα- είναι (ότι στο μήνυμα) υπάρχει μια βασική αποδοχή ενοχής. Είναι σαν οι αποστολείς του μηνύματος να αναγνωρίζουν την ευθύνη για ό,τι τους συμβαίνει».

«Ό, τι και να ήταν, δεν είχαν προφανώς κανένα μέσο για να εκκενώσουν τον υπόλοιπο πληθυσμό. Διαπλανητικά διαστημικά ταξίδια μπήκαν στο πλάνο, αλλά μόνο σε πολύ περιορισμένο επίπεδο. Το μήνυμα καθιστά πολύ σαφές ότι ήταν παγιδευμένοι στον κόσμο τους», δήλωσε ο Δρ. Kulikov.

Το άρθρο γράφτηκε σε δύο περιοδικά. Απλά, η NASA κατάφερε να μην πάρει πολλή δημοσιότητα. Την εποχή εκείνη οι εφημερίδες έγραψαν πολύ λίγα για το θέμα αυτό. Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο κάποια στιγμή η όλη ιστορία θα έβγαινε στο φως.

Συνέβησαν πράγματι όλα τα παραπάνω; Για όλα αυτά υποστηρίζεται ότι δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας. Ούτε ως προς τα ονόματα, ούτε ως προς τις πηγές, ούτε ως προς τα συμβάντα κλπ, κλπ. Ολόκληρο το άρθρο είναι αποκύημα φαντασίας. Για παράδειγμα, το hoax-slayer.net καταρρίπτει τα παραπάνω με μεγάλη ευκολία απαντώντας ξεχωριστά σχεδόν για κάθε παράγραφο. Άραγε είναι αυτή η αλήθεια ή μήπως είναι η συγκάλυψη της;…

Αναζητήστε την απάντηση στις κριτικές σας ικανότητες…

NASA RECEIVED AN SOS CALL FROM ANOTHER GALAXY?


Πηγή: diadrastika.com

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,122,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,493,ΑΠΟΨΕΙΣ,1500,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,563,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,213,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,527,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,47,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4842,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1605,ΕΛΛΑΔΑ,2703,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,314,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,100,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,138,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2414,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,624,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,659,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1786,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2310,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4018,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1147,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1158,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,629,ΥΓΕΙΑ,2374,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,61,KON-MAR,1,LIFESTYLE,333,UFO,218,VIDEO,2989,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Η NASA έλαβε έκκληση βοήθειας από άλλον γαλαξία, σύμφωνα με ισχυρισμούς
Η NASA έλαβε έκκληση βοήθειας από άλλον γαλαξία, σύμφωνα με ισχυρισμούς
Γράφει ο Σπύρος Μακρής Λέγεται ότι η NASA ανίχνευσε και αποκωδικοποίησε ένα σήμα κινδύνου σε μαθηματικό μοτίβο από έναν υποτιθέμενο κ.
https://1.bp.blogspot.com/-7zLVHn2laVk/XzKQHrKy4MI/AAAAAAACBc8/B5RzOfqvPNw67aGR1i2AVX-89Esm97LtwCLcBGAsYHQ/s640/nasa-elave-ekklisi-voitheias-apo-allon-galaxia-apekrypse.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-7zLVHn2laVk/XzKQHrKy4MI/AAAAAAACBc8/B5RzOfqvPNw67aGR1i2AVX-89Esm97LtwCLcBGAsYHQ/s72-c/nasa-elave-ekklisi-voitheias-apo-allon-galaxia-apekrypse.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2020/08/nasa-elave-ekklisi-voitheias-apo-allon-galaxia-apekrypse.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2020/08/nasa-elave-ekklisi-voitheias-apo-allon-galaxia-apekrypse.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων