$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home$hide=mobile

Ο τρόμος της Βηρυτού: πολλοί δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει εκεί

Πέντε αεροσκάφη του Υπουργείου Έκτακτης Ανάγκης της Ρωσίας θα παραδώσουν ανθρωπιστική βοήθεια στα θύματα της Βηρυτού από την έκρηξη στη


Πέντε αεροσκάφη του Υπουργείου Έκτακτης Ανάγκης της Ρωσίας θα παραδώσουν ανθρωπιστική βοήθεια στα θύματα της Βηρυτού από την έκρηξη στην πρωτεύουσα του Λιβάνου . Πρώτα απ 'όλα, αυτές είναι σκηνές υγιεινής (κινητό νοσοκομείο), όπου οι γιατροί θα λάβουν τους τραυματίες, καθώς και φάρμακα και τρόφιμα.

Πολλές χώρες προσέφεραν βοήθεια στον Λίβανο, συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ, το οποίο τα πρώτα λεπτά μετά την τραγωδία κατηγορήθηκε από πολλούς "ότι πιθανότατα ήταν αυτός που προκάλεσε κάποιες επιθέσεις πυραύλων και βομβών". Αλλά δεν υπήρχε πραγματική επιβεβαίωση αυτών των πληροφοριών.

Υπάρχει μια προκαταρκτική εκδοχή του τι συνέβη εκεί. Ο παρουσιαστής του καναλιού Russia-24 Dmitry Shchugorev επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι η έκρηξη συνέβη σε αποθήκη όπου αποθηκεύτηκε νιτρικό αμμώνιο και η αιτία της πυρκαγιάς, όπως λένε, παραβιάζει τους κανονισμούς ασφαλείας.

Περίπου τρεις χιλιάδες τόνοι υπήρχε μόνο αυτή η ουσία και θα μπορούσε να εκραγεί μόνη της. Έτσι λένε οι ειδικοί », σημείωσε ο Shchugorev.

Παρά την ποιότητα των κυψελοειδών επικοινωνιών, οι Ρώσοι δημοσιογράφοι μπόρεσαν να επικοινωνήσουν με τη Βηρυτό. Μετά την έκρηξη, η επικοινωνία είναι κακή. Αυτό είναι για να το θέσω ήπια. Οι άνθρωποι καλούν ο ένας τον άλλον, ανησυχούν για τους αγαπημένους τους που, ίσως, θα μπορούσαν να είναι κάτω από τα ερείπια.

Πολλοί πύργοι κυττάρων υπέστησαν ζημιές, το Διαδίκτυο έπεσε. Έτσι, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με την Anhar Kochneva, συγγραφέα, οδηγό για τη Μέση Ανατολή, η οικοδεσπότης δεν άκουσε την ιστορία της. Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ακόμα διαφορετικό, σημείωσε ο Κοτσέβα.


«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι δεν έχουν πουθενά να ζήσουν. Τώρα όλα αυτά έχουν εξαφανιστεί. Υπάρχει τώρα είτε καπνός είτε ατμός. Οι άνθρωποι καθαρίζουν σπίτια και δρόμους. Ένας τεράστιος αριθμός κατεστραμμένων αυτοκινήτων - είδα περίπου 200. Δηλαδή, αυτά είναι μηχανήματα που έχουν καταρρεύσει εντελώς. Και για τον Λίβανο, το αυτοκίνητο είναι πολύ σημαντικό ...

Πήραν ανθρώπους σε άλλα νοσοκομεία. Επειδή στη Βηρυτό, λένε, δεν υπήρχαν θέσεις ακόμη και στους χώρους στάθμευσης ... Αυτοί είναι άνθρωποι που βρίσκονταν στα dachas τους, επέστρεφαν στο σπίτι τους, κοιτούσαν τι συνέβη στα διαμερίσματα τους, και υπάρχουν καρδιακές προσβολές και ούτω καθεξής », ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Πρόσθεσε ότι «υπάρχει ένας δρόμος όπου κανείς δεν επιτρέπεται και δεν ξέρω τι υπάρχει».

«Υπάρχουν πολλοί τραυματίες εκεί. Απλά βρίσκονται στα διαμερίσματα. Δηλαδή, είτε πέθαναν είτε τραυματίστηκαν ... »- είπε η Κοτσέβα.

Δεν είναι γνωστό πόσοι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να βρίσκονται κάτω από τα ερείπια. Οι εργασίες αναζήτησης και διάσωσης συνεχίζονται ενεργά προς αυτή την κατεύθυνση. Ποιος φταίει για την τραγωδία μένει να δούμε. Με την ευκαιρία αυτή, ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας του περιοδικού «Άρσεναλ της πατρίδας» Αλεξέι Λεόνκοφ είπε τα εξής.

«Το Saltpeter είναι ένα γνωστό ορυκτό λίπασμα. Αλλά αν ήταν εκρηκτικό, τότε σίγουρα θα έπρεπε να το είχαν βγάλει, πρώτα, έξω από την αστική περιοχή και θα είχαν τοποθετήσει σε κάποιο ασφαλές μέρος, κάποιο είδος θαμμένο, περιτριγυρισμένο από αναχώματα. Με τον κατάλληλο, όπως λένε, βαθμό προστασίας. Σε τελική ανάλυση, ο Λίβανος έχει το δικό του στρατό, υπάρχουν άνθρωποι στρατού και το καταλαβαίνουν πολύ καλά », είπε σε συνέντευξή του στο« Russia-24 ».

Όσον αφορά το σκεπτικό ότι το Ισραήλ θα μπορούσε να εκτοξεύσει πυραύλους, σύμφωνα με τον ειδικό, αυτό «μπορεί να υποτεθεί».

«Ναι, μπορούμε να υποθέσουμε ότι κάτι πέταξε μέσα στη φωτιά. Αλλά καταλάβετε, ο εναέριος χώρος στη Μέση Ανατολή ελέγχεται τώρα από πολλά κράτη. Ναι, αυτό είναι το Ισραήλ, αυτή είναι η Ρωσία, αυτή είναι η Συρία. Έχουν συγκροτήματα ραντάρ που ελέγχουν τον εναέριο χώρο, υπάρχουν επίσης πλοία του ΝΑΤΟ κοντά, υπάρχει επίσης Τουρκία ...

Δηλαδή, ένα τέτοιο γεγονός - η παρουσία μαχητικών αεροσκαφών στον αέρα τη στιγμή της έκρηξης ή όχι μακριά από τη Βηρυτό - θα καταγραφεί αμέσως ", δήλωσε ο Λεόνκοφ.

Όπως αναφέρεται από το "Russian Spring", μεταξύ των νεκρών υπάρχουν πολίτες άλλων κρατών . Ένας από αυτούς είναι ένας Γάλλος - ο διάσημος αρχιτέκτονας Jean-Marc Bonfis. Τουλάχιστον 24 ακόμη Γάλλοι πολίτες τραυματίστηκαν.rusvesna.su

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,122,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,491,ΑΠΟΨΕΙΣ,1498,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,563,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,213,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,525,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,47,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4839,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1605,ΕΛΛΑΔΑ,2702,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,314,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,100,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,138,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2411,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,624,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,659,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1782,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2307,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4015,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1147,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1157,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,627,ΥΓΕΙΑ,2372,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,60,KON-MAR,1,LIFESTYLE,333,UFO,218,VIDEO,2989,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Ο τρόμος της Βηρυτού: πολλοί δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει εκεί
Ο τρόμος της Βηρυτού: πολλοί δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει εκεί
Πέντε αεροσκάφη του Υπουργείου Έκτακτης Ανάγκης της Ρωσίας θα παραδώσουν ανθρωπιστική βοήθεια στα θύματα της Βηρυτού από την έκρηξη στη
https://1.bp.blogspot.com/-G2FLCQN-EN8/Xy5uLowznpI/AAAAAAACBZU/al1JYP6PbF0bsWwvhPOIe2b1mbbeNgDKgCLcBGAsYHQ/s640/o-tromos-ths-Bhrytou-polloi-den-exoun-idea-ti-symbainei-ekei%2B.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-G2FLCQN-EN8/Xy5uLowznpI/AAAAAAACBZU/al1JYP6PbF0bsWwvhPOIe2b1mbbeNgDKgCLcBGAsYHQ/s72-c/o-tromos-ths-Bhrytou-polloi-den-exoun-idea-ti-symbainei-ekei%2B.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2020/08/o-tromos-ths-Bhrytou-polloi-den-exoun-idea-ti-symbainei-ekei.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2020/08/o-tromos-ths-Bhrytou-polloi-den-exoun-idea-ti-symbainei-ekei.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων