$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home$hide=mobile

ΡΚΚ:“Ο Ερντογάν ετοιμάζει κρίση με την Ελλάδα-Θα προκαλέσουμε χάος''

Αρμαγεδδών για την Τουρκία... Χάος, ήττες και καταστροφή στο εσωτερικό της χώρας είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής του Τούρκου προέδρ


Αρμαγεδδών για την Τουρκία...

Χάος, ήττες και καταστροφή στο εσωτερικό της χώρας είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, ο οποίος προκάλεσε μία ακόμα κρίση με την Ελλάδα, για “ξεφύγει”, όπως μας πληροφορεί ο επιχειρησιακός διοικητής του ΡΚΚ.

Ο Murat Karayilan, διοικητής των Λαϊκών Δυνάμεων των Κούρδων στην Τουρκία μιλά για ήττα της Άγκυρας που οδηγεί σε χάος και κρίσεις παντού.

Λόγω της επετείου του ξεκινήματος του αγώνα των Κούρδων στις 15 Αυγούστου 1984, ο ίδιος εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας ότι: "Για έξι χρόνια, η τουρκική αποικιοκρατία επεκτείνει την πολεμική της τεχνολογία με την υποστήριξη της συμμαχίας του ΝΑΤΟ και της οργάνωσης Gladio.

Ειδικά μετά την απόκτηση μη επανδρωμένων μαχητικών αεροσκαφών, οι τουρκικές δυνάμεις κατοχής σκέφτηκαν: «Με αυτά, μπορούμε να εξουδετερώσουμε τους Κούρδους αντάρτες, και να ανακτήσουμε τις περιοχές εντός των παλαιών συνόρων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας».

Ο Ερντογάν υπέγραψε προσωπικά το όνομά του και αφέθηκε να πιστέψει ότι θα νικούσε μόνο με μια ισχυρή δύναμη drone. Έτσι ακριβώς ο πόλεμος του εναντίον μας συνεχίζεται εδώ και έξι χρόνια.

Την ίδια στιγμή ασκείται τεράστια πίεση στην χώρα (Τουρκία) με συλλήψεις, ενώ πραγματοποιείται εκστρατεία εξόντωσης.

Οι πολίτες μας υφίστανται μια τουρκική φασιστική καταστολή, ενώ οι αντάρτες της ελευθερίας μας δέχονται εκτεταμένες επιθέσεις σε όλο το Κουρδιστάν, με απώτερο στόχο την εξόντωσή τους. Έχουν αναφερθεί ακόμη συγκεκριμένα τουρκικά χρονοδιαγράμματα για την εξόντωση.

Το αποτέλεσμα σήμερα είναι: να μην πετύχουν τίποτα Τούρκοι να ηττούνται και να έχουν μεγάλες απώλειες.

Για αυτόν τον λόγο, επικρατεί χάος στο τουρκικό φασιστικό δήθεν κοινοβουλευτικό σύστημα των κομμάτων AKP και MHP, και η κρίση επιδεινώνεται.

Εάν είχαν επιτύχει και το παραμικρό εναντίον μας, δεν θα βίωναν αυτήν την κρίση. Αλλά η ήττα τους ώθησε σε ένα βαθύ χάος. Σήμερα το τουρκικό γενοκτονικό φασιστικό καθεστώς μπορεί να επιβιώσει μόνο μέσω πολέμων.

Ενισχύοντας τα εθνικιστικά-σοβινιστικά συναισθήματα στην τουρκική κοινωνία, αυτό το καθεστώς θέλει να διατηρήσει και να εδραιώσει την ύπαρξη του με πολέμους.

Καθώς όμως το τουρκικό καθεστώς δεν επιτυγχάνει το επιθυμητό αποτέλεσμα διεξάγοντας πόλεμο εναντίον μας, επέκτεινε το σχέδιο αυτό και πέρα ​​από τα σύνορά της χώρας.

Τουρκικές δυνάμεις επιτέθηκαν στη Συρία, το Ιράκ και τη Λιβύη, παίζοντας παιχνίδια στην πλάτη των αραβικών λαών, και εφαρμόζοντας μια πολιτική δίωξης.

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε αυτό το τουρκικό καθεστώς να ετοιμάζεται να προκαλέσει σύγκρουση με την Ελλάδα στην Α. Μεσόγειο.

Το επόμενο διάστημα του αγώνα, η αντίστασή μας θα γίνει ακόμη πιο “καυτή” ζεστή, πιο μοντέρνα στα ίχνη του Οτσαλάν, και θα έχουμε το πρώτο κτύπημα για την πορεία προς την νίκη”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κούρδος "στρατηγός" δίνοντας μια εικόνα ενός τουρκικού κράτους στα πρόθυρα μιας πιθανής εξέγερσης λόγω, πανδημίας, πείνας, διώξεων, και κρατικού αυταρχισμού.

Ο Άσαντ ετοιμάζει την ανακατάληψη της Βόρειας Συρίας από τους Τούρκους

Την ίδια περίοδο η Συριακή Κυβέρνηση ετοιμάζεται για επίθεση ενώ ολοκληρώνονται και οι απαραίτητες προετοιμασίες.

Ένας Φιλότουρκος διοικητής των τζιχατιστών (SNA), ο οποίος ζήτησε να μην αναφερθεί το όνομα του, εξήγησε ότι έχουν ληφθεί ορισμένα μέτρα ασφαλείας, όπως σκάψιμο σηράγγων και κατασκευή στρατιωτικών οχυρώσεων, προκειμένου να μειωθεί ο αντίκτυπος των συριακών αεροπορικών επιδρομών, οι οποίες αποτελούν μόνιμο βραχνά των ισλαμιστών επειδή οι δυνάμεις της δεν διαθέτουν αντιαεροπορικά όπλα.

Τα στρατιωτικά αεροδρόμια της Συριακής Κυβέρνησης: «Kuweires», «Hama» και «al-Nayrab» βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς και έχουμε πτήσεις ελικοπτέρων και μαχητικών αεροσκαφών τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με το παρατηρητήριο «Sheikh Ahmed».

Η δραστηριότητα των πολεμικών αεροσκαφών της Συριακής Κυβέρνησης δείχνει ότι η Συρία πρόκειται να ξεκινήσει ευρείας κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση στην περιοχή, όπως αναφέρεται από το παρατηρητήριο.

Η Συριακή Κυβέρνηση μετακίνησε τουλάχιστον 3 μηχανοκίνητες ταξιαρχίες τις τελευταίες εβδομάδες, οι οποίες θα του επιτρέψουν να ξεκινήσει μια στρατιωτική επιχείρηση στην περιοχή, ενώ η ετοιμότητα μάχης φτάνει το 90 τοις εκατό.

Ο στρατιωτικός αναλυτής Αχμέτ Χαμάντι είπε, σε συνέντευξή του, ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι οι Ρώσοι προσπαθούν να αποσυρθούν από τη συμφωνία με την Τουρκία η οποία έγινε στην «Μόσχα».

Οι Ρώσοι δεν υλοποιούν πλέον περιπολίες με Τούρκους, δεν ασκούν πίεση στις «ιρανικές και στις πολιτοφυλακές του Άσαντ», προκειμένου να τηρήσουν τη συμφωνία.

Όλα δείχνουν ότι ο σουλτάνος Ερντογάν δεν θα ξέρει σε λίγο από που να ξεφύγει σε Μεσόγειο, Συρία και Λιβύη.

Πηγή

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,122,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,493,ΑΠΟΨΕΙΣ,1500,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,563,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,213,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,527,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,47,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4842,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1605,ΕΛΛΑΔΑ,2703,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,314,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,100,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,138,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2414,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,624,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,659,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1786,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2310,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4018,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1147,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1158,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,629,ΥΓΕΙΑ,2374,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,61,KON-MAR,1,LIFESTYLE,333,UFO,218,VIDEO,2989,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: ΡΚΚ:“Ο Ερντογάν ετοιμάζει κρίση με την Ελλάδα-Θα προκαλέσουμε χάος''
ΡΚΚ:“Ο Ερντογάν ετοιμάζει κρίση με την Ελλάδα-Θα προκαλέσουμε χάος''
Αρμαγεδδών για την Τουρκία... Χάος, ήττες και καταστροφή στο εσωτερικό της χώρας είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής του Τούρκου προέδρ
https://1.bp.blogspot.com/-YfKrWVVYHvA/XzqC0lFOwjI/AAAAAAACBjM/ExJdkZt48hgjdGOQRVlq1nZh7O_Kq3ddACLcBGAsYHQ/s640/pkk-erntogan-etoimazei-krish-me-thn-ellada-Tha-prokalesoume-xaos.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-YfKrWVVYHvA/XzqC0lFOwjI/AAAAAAACBjM/ExJdkZt48hgjdGOQRVlq1nZh7O_Kq3ddACLcBGAsYHQ/s72-c/pkk-erntogan-etoimazei-krish-me-thn-ellada-Tha-prokalesoume-xaos.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2020/08/pkk-erntogan-etoimazei-krish-me-thn-ellada-Tha-prokalesoume-xaos.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2020/08/pkk-erntogan-etoimazei-krish-me-thn-ellada-Tha-prokalesoume-xaos.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων