$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home$hide=mobile

Γερουσιαστής Λεωνίδας Ραπτάκης: «Η Ελλάδα δεν πρέπει να κάνει ούτε βήμα πίσω στο Δίκαιο της Θάλασσας»

Ο Ταγίπ Ερντογάν το πάει φιρί φιρί να περάσει την κόκκινη γραμμή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στη Μεσόγειο και αυτό δεν θα το

 

«Ο Ταγίπ Ερντογάν το πάει φιρί φιρί να περάσει την κόκκινη γραμμή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στη Μεσόγειο και αυτό δεν θα του βγει σε καλό», υποστηρίζει ξεκάθαρα ο Ελληνοαμερικανός γερουσιαστής των Δημοκρατικών στο Ρόουντ Αϊλαντ των ΗΠΑ, Λεωνίδας Ραπτάκης.

  • Της Βίβιαν Μπενέκου

Ο εκλεγμένος γερουσιαστής βρέθηκε στην Αθήνα για εξαιρετικά σημαντικές συναντήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια και Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, με αφορμή τα Ελληνοτουρκικά, και μίλησε στην «Espresso».

Ο Λεωνίδας Ραπτάκης, Λου για τους φίλους του στην αμερικανική Γερουσία, δηλώνει έκπληκτος με την περίεργη διπλωματική γλώσσα του Τούρκου προέδρου, δεν φοβάται για το Καστελόριζο, αλλά επιμένει πως η χώρα μας δεν πρέπει να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω στο ισχύον Δίκαιο της Θάλασσας.

Υποστηρίζει πως η ενδεχόμενη εκλογή του Τζο Μπάιντεν θα ακυρώσει τα σχέδια της Τουρκίας και γι’ αυτό και οι Τούρκοι αγχώνονται φοβερά. Προτρέπει δε τον Μπάιντεν να αφήσει στην άκρη τους αριστερούς που του κάνουν ζημιά, προκειμένου να φτάσει στη νίκη.

Ο Λου Ραπτάκης κατάγεται από την Άνδρο, λατρεύει την πατρίδα του και έχει κάνει τα δυο του παιδιά, Αλεξάνδρα και Νικόλα, πιστούς οπαδούς της Ελλάδας. Λέει δε ότι τον Ελληνισμό μέσα του δεν μπορεί κανείς να του τον «ξεριζώσει».

Πώς βλέπετε να εξελίσσεται η κρίση με την Τουρκία;

Ο Ερντογάν δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης και ο Ντόναλντ Τραμπ αυτό ακόμη δεν μπορεί να το καταλάβει. Εάν ήταν άλλη χώρα που τα έκανε όλα αυτά, θα είχαμε δώσει την κίτρινη και την κόκκινη κάρτα, όπως δίνουμε εμείς στο χόκεϊ.
Η Τουρκία είναι η μόνη χώρα που δεν την έχουμε βάλει στο πέναλτι ακόμη.
Αλλά ούτε η Ευρώπη στέκεται σωστά. Πάει και βάζει κυρώσεις στη Ρωσία για τη Λευκορωσία και δεν μπορεί να κάνει τίποτε για την Τουρκία που έχει ξεσηκώσει ολόκληρη την ανατολική Μεσόγειο;
Πάντως, εγώ εξήγησα στον Νίκο Δένδια, τον υπουργό Εξωτερικών, τον οποίο είδα προχθές, ότι μέσα στα Κοινοβούλια οι Ελληνοαμερικανοί έχουμε μεγάλη δύναμη. Ο Νίκολας Μπερνς, που ήταν πρέσβης εδώ, σήμερα είναι σύμβουλος του Μπάιντεν για τα εξωτερικά θέματα. Υποστηρίζει την Ελλάδα σθεναρά. Μπορεί λοιπόν να γίνει υπουργός Εξωτερικών, αν κερδίσει ο Μπάιντεν.
Εγώ πιστεύω ότι ο Ερντογάν κάνει αυτή τη φασαρία σήμερα γιατί βλέπει πως οι καλές μέρες του σιγά σιγά τελειώνουν.
Φυσικά, σε 60 μέρες μέχρι τις εκλογές πολλά μπορεί να γίνουν. Δουλειά μας όμως είναι να δουλέψουμε με την κυβέρνηση και το Κοινοβούλιο της Ελλάδος για να χτίσουμε γέφυρες για επενδύσεις και παιδεία. Γι’ αυτό και βρέθηκα αυτές τις μέρες ξανά στην Αθήνα και συζήτησα με τα υπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών για τα μεταξύ μας ζητήματα.
Εγώ δεν έχω στις 8 Σεπτεμβρίου, όπως οι υπόλοιποι, διαδικασία υποψηφιότητας. Δεν έχω δημοκρατικό αντίπαλο και ήδη έχω εκλεγεί. Ο ρεπουμπλικάνος αντίπαλός μου απεσύρθη και έτσι δεν έχω το άγχος των εκλογών. Είναι η πρώτη φορά που από το 2008 δεν έχω εκλογές.

Πώς βλέπετε να εξελίσσονται οι αμερικανικές εκλογές σε σχέση με τη χώρα μας;

Στη Βουλή της Αμερικής είναι 435 βουλευτές. Από αυτούς οι Δημοκρατικοί θα κρατήσουμε τους περισσότερους, ενώ στη Γερουσία, που είναι 100, οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν τους 53.
Στο Μέιν, στην Αριζόνα, στη Μοντάνα και τη Νότια Καρολίνα θα έχουμε την πλειοψηφία. Και εάν γίνει αυτό, έχουμε τη δύναμη να περάσουμε κυρώσεις κατά της Τουρκίας που δεν μπορέσαμε το προηγούμενο διάστημα.
Εάν πάρουμε όλη τη Βουλή, λοιπόν, θα μπορούμε να περάσουμε μέτρα κατά της Τουρκίας. Και να νικήσει ο Τραμπ, δηλαδή, δεν θα μπορεί να κουνηθεί στα θέματα αυτά, γιατί δεν θα έχει την πλειοψηφία για να βάλει βέτο.
Όσο για τον Τζο Μπάιντεν, νομίζω ότι προσέγγισε πολύ το αριστερό κομμάτι της Αμερικής και αυτό πρέπει να το αλλάξει. Να πάει πιο πολύ κέντρο. Γιατί, από τη μια έχουμε τον κορωνοϊό και τις συνέπειές του, και, από την άλλη, μεγάλες αναταραχές κάθε βράδυ μεταξύ κοινότητας, μαύρων, αστυνομίας. Οι πολύ αριστεροί, λοιπόν, μας κάνουν ζημιά. Ο Αμερικανός θέλει δύο πράγματα, «νόμο και τάξη». Εάν δεν έχεις αστυνομία, λοιπόν, τα χάνεις αυτά, και αυτό δεν αρέσει καθόλου στον Αμερικανό. Μπορείς να τον φορολογήσεις ή να του αυξήσεις το ενοίκιο ή να τον πιέσεις οικονομικά και θα το αντέξει. Εάν τον αφήσεις, όμως, χωρίς αστυνομία, τότε έχασες σίγουρα. Γι’ αυτό και ο Μπάιντεν με την υποψήφια αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις έπρεπε να βγουν έξω να υποστηρίξουν την αστυνομία. Είναι λάθος τους που δεν το κάνουν.
Όπως και να έχει, όμως, οι Ελληνοαμερικανοί βουλευτές είμαστε πάντα δίπλα στην Ελλάδα. Έχουμε τέσσερις στο Κογκρέσο, 10 γερουσιαστές στις πολιτείες, 25 βουλευτές σε 17 πολιτείες και 34 μέλη στην Εθνική Γερουσία.
Με ένα τηλέφωνο μπορούμε να συνδράμουμε την Ελλάδα και αυτό δεν θα το χάσουμε με τις εκλογές.
Μάλιστα η αντικυβερνήτης της Καλιφόρνιας, Ελληνίδα Ελένη Κουναλάκη, στενή φίλη της Χάρις, ίσως γίνει αντιπρόεδρος.
Οι ξένοι βουλευτές δεν γνωρίζουν τα θέματα της Κύπρου ή της ανατολικής Μεσογείου και της Τουρκίας, και δουλειά μας είναι να τους ενημερώνουμε για τα δίκαιά μας.

Η Ελλάδα κάνει σωστές κινήσεις στα ανοιχτά θέματα που έχει με την Τουρκία ή πρέπει να αλλάξει ρότα;

Η Ελλάδα να επιμένει στη θέση της γιατί είναι η σωστή. Να μην κουνηθεί καθόλου από αυτή τη θέση. Ούτε ένα βήμα πίσω στο Δίκαιο της Θάλασσας.
Δεν πρέπει να κάνει καμία διαπραγμάτευση με την Τουρκία για την αλλαγή του Δικαίου της Θάλασσας. Οι συμφωνίες που έχουμε εμείς είναι στη σωστή θέση.
Πιστεύω, επίσης, ότι η Γερμανία πρέπει να πάρει πολύ πιο αυστηρά μέτρα έναντι της Τουρκίας, όπως έχει κάνει η Γαλλία. Ο Τραμπ θέλει να τα βρούμε μεταξύ μας. Όμως εγώ νομίζω ότι ο Αμερικανός πρόεδρος αρχίζει να καταλαβαίνει τον περίεργο ρόλο που παίζει ο Ερντογάν.
Νομίζω ότι σιγά σιγά ο Ερντογάν θα περάσει την κόκκινη γραμμή του Τραμπ και θα έχει μεγάλα προβλήματα με την Αμερική. Αυτό που κάνει η τουρκική κυβέρνηση, να μιλάει κάθε μέρα, δηλαδή, με γλώσσα εντελώς αντιδιπλωματική, είναι πολύ άσχημο. Εγώ τόσα χρόνια εκλεγμένος ποτέ δεν είχα δει πρόεδρο χώρας να μιλάει έτσι.
Οι Τούρκοι στο αμερικανικό Κοινοβούλιο έχουν ελάχιστους φίλους-υποστηρικτές και δεν το έχουν καταλάβει αυτό. Η Τουρκία νομίζω θέλει δυο πράγματα: πιο πολλά χρήματα από την Ευρώπη, πιο γρήγορη βίζα για τους πολίτες της, αλλά θέλει και να πληρωθεί πάλι για τους πρόσφυγες.
Μα, να τσακώνεσαι με όλη την ανατολική Μεσόγειο, μέσα στη γειτονιά σου; Γείτονας θα είσαι πάντα.
Εμείς λοιπόν πρέπει να είμαστε ήρεμοι κι ας αφήσουμε τον Τούρκο να φωνάζει.
Δεν γίνεται κάθε μέρα να βγαίνει νέα NAVTEX. Πλέον δεν θα τη λαμβάνει κανείς υπόψη του και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο.
Επαναλαμβάνω, όμως, ότι ο Ερντογάν τείνει να περάσει την κόκκινη γραμμή του Τραμπ και εκεί θα κάνει μεγάλο λάθος.

Και ποια είναι αυτή η κόκκινη γραμμή;

Μα, το συμφέρον της Αμερικής, φυσικά. Το να μη διαταράσσεις τη σταθερότητα και την ασφάλεια της ανατολικής Μεσογείου, κάτι που κάνει τώρα ο Τούρκος πρόεδρος. Δείτε τι έκανε με τη Χαμάς. Τους έδωσε υπηκοότητα. Αυτά δεν θα συνεχίσουν να περνάνε.

 

 Το Καστελόριζο κινδυνεύει;

Όχι, αλλά η Ευρώπη πρέπει να κάνει κουμάντο στα σύνορά της, δηλώνοντας γενναία πως τα σύνορα της Ελλάδας είναι τα σύνορα της Ευρώπης. Δεν πρέπει να δεχτεί καμιά αλλαγή του Δικαίου της Θάλασσας και είναι αστείο που η Τουρκία λέει ότι το Καστελόριζο είναι 400 χιλιόμετρα από τη Ρόδο ή τη Στερεά Ελλάδα.
Η Αλάσκα, που είναι πολιτεία της Αμερικής, είναι 3.500 μίλια από τη στεριά της Αμερικής. Αν δείτε όλα τα νησιά της Αλάσκας, που απέχουν χίλια μίλια από την κεντρική Αλάσκα, φτάνουν να είναι μέχρι τα σύνορα της Ρωσίας.
Εάν αλλάξει το Δίκαιο της Θάλασσας, η Ρωσία κάλλιστα μπορεί να πει «αυτά είναι δικά μας τώρα». Είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα;
Μπορεί, για παράδειγμα, η Κούβα να πει για τα νησιά Κι Γουέστ, που βρίσκονται ανοιχτά της Φλόριντα και 90 μίλια από την Κούβα, ότι είναι δικά της;
Το Καστελόριζο, λοιπόν, είναι ελληνικό κι ας βρίσκεται τόσα μίλια από τη στεριά. Είναι Ελλάδα, είναι Ε.Ε. και τέρμα!

Πώς χειρίζεστε στην πολιτεία σας, το Ρόουντ ωΆιλαντ, τα θέματα του κορονοϊού;

Κάθε πολιτεία στις ΗΠΑ εξετάζει ξεχωριστά το πρόβλημα. Δεν υπάρχει ενιαία πολιτική. Εμείς πήραμε πολύ αυστηρά μέτρα και νωρίς. Σήμερα όλοι φορούν μάσκες παντού στους δημόσιους χώρους, επιτρέπονται συνεστιάσεις μόνο μέχρι 15 άτομα και τα ρεστοράν κλείνουν στις 12, όπως και στην Ελλάδα.
Τα σχολεία μας ήταν να ανοίξουν στις 31 Αυγούστου, μεταφέρθηκαν για τις 14 Σεπτεμβρίου, αλλά κι αυτό άλλαξε και έγινε 1 Οκτωβρίου.
Προσπαθούμε να δούμε ποιο μέτρο θα δουλέψει πιο εύκολα για τα παιδιά στο σχολείο. Αποφασίστηκε οι δάσκαλοι να πηγαίνουν κανονικά στις τάξεις, γιατί εκεί έχουν όλα τα εργαλεία δουλειάς τους, και οι μαθητές να δουλεύουν από το σπίτι μέσω τηλεδιασκέψεων. Επίσης σκέφτονται και την εκ περιτροπής λειτουργία, με το μισό σχολείο κάποιες μέρες και το άλλο μισό τις υπόλοιπες.
Πάντως και στην Ελλάδα τα μέτρα είναι σωστότατα. Στην πτήση μου από Βοστόνη – Άμστερνταμ ήμασταν μόνον 47 επιβάτες σε σύνολο 293 που χωράει το αεροπλάνο. Όλοι φορούσαν μάσκες και, όταν κατέβηκα στο αεροδρόμιο της Αθήνας, αμέσως μου ζήτησαν το τεστ που είχα κάνει για τον κορωνοϊό. Το 75% των επιβατών ελέγχθηκε πλήρως. Φυσικά, εγώ πριν φύγω από την Αμερική είχα κάνει δύο τεστ με διαφορά ημερών, για να είμαι σίγουρος.

Η Ελλάδα ξεριζώνεται από μέσα σας; Μπορεί να συμβεί αυτό;

Μπορείς να με βγάλεις έξω από την Ελλάδα, όμως δεν μπορείς να βγάλεις την Ελλάδα από μέσα μου. Τον Ελληνισμό δεν τον βγάζεις από μέσα μου.

  

Στην πατρίδα σας την Άνδρο θα πάτε πριν από την επιστροφή σας στις ΗΠΑ;

Ναι, θα πάω για 48 ώρες. Είναι θαμμένοι εκεί οι γονείς μου. Το 2001 πέθανε στην Άνδρο, όπου βρισκόταν για διακοπές, ο πατέρας μου και το 2013 έχασα τη μάνα μου στην Αμερική. Όμως θεώρησα ότι έπρεπε να επιστρέψουν στο νησί τους, από το οποίο έφυγαν το 1958 για τις ΗΠΑ. Ο τόπος τους ήταν η Άνδρος και εκεί βρίσκονται μαζί και οι δυο.

 [Με πληροφορίες από: newsbreak.gr ##eye##]


 

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,122,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,494,ΑΠΟΨΕΙΣ,1501,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,563,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,213,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,529,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,48,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4842,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1605,ΕΛΛΑΔΑ,2704,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,315,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,100,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,140,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2415,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,625,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,659,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1787,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2311,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4020,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1147,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1158,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,630,ΥΓΕΙΑ,2376,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,61,KON-MAR,1,LIFESTYLE,332,UFO,218,VIDEO,2990,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Γερουσιαστής Λεωνίδας Ραπτάκης: «Η Ελλάδα δεν πρέπει να κάνει ούτε βήμα πίσω στο Δίκαιο της Θάλασσας»
Γερουσιαστής Λεωνίδας Ραπτάκης: «Η Ελλάδα δεν πρέπει να κάνει ούτε βήμα πίσω στο Δίκαιο της Θάλασσας»
Ο Ταγίπ Ερντογάν το πάει φιρί φιρί να περάσει την κόκκινη γραμμή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στη Μεσόγειο και αυτό δεν θα το
https://1.bp.blogspot.com/-GmoD5xO8MBU/X1PifVAR2uI/AAAAAAACB2M/GuP-yZJr3BQiN632T3HPGAZG2ci8Or0QwCLcBGAsYHQ/w640-h428/leonidas-raptakis-ellada-dikaio-thalassas.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-GmoD5xO8MBU/X1PifVAR2uI/AAAAAAACB2M/GuP-yZJr3BQiN632T3HPGAZG2ci8Or0QwCLcBGAsYHQ/s72-w640-c-h428/leonidas-raptakis-ellada-dikaio-thalassas.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2020/09/leonidas-raptakis-ellada-dikaio-thalassas.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2020/09/leonidas-raptakis-ellada-dikaio-thalassas.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων