$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home$hide=mobile

Παναγιώτης Λαφαζάνης: Νέες “προδοσίες” επί θύραις - Με ελικόπτερο θα φύγουν από την χώρα!

Όσο περνάνε οι μέρες με το Oruc Reis να οργιάζει ανενόχλητο, με τη “συνοδεία” μάλιστα και την “παρακολούθηση” ελληνικών πολεμικών πλο


Όσο περνάνε οι μέρες με το Oruc Reis να οργιάζει ανενόχλητο, με τη “συνοδεία” μάλιστα και την “παρακολούθηση” ελληνικών πολεμικών πλοίων και τις επευφημίες των Τούρκων αξιωματούχων για τα “ανδραγαθήματα” του, ο εξευτελισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη της κυβέρνησης του αλλά δυστυχώς και της στρατιωτικής ηγεσίας, γίνεται τέλειος.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι: έχουμε κυβέρνηση στη χώρα που υπερασπίζεται την αξιοπρέπεια και τα κυριαρχικά της δικαιώματα ή γραφείο ατελέσφορων παραπόνων προς Ε.Ε και ΗΠΑ, τις οποίες Ε.Ε και ΗΠΑ κάποιοι εξακολουθούν στην χώρα μας, παρά την απαράδεκτη στάση τους, να τις ονομάζουν συμμάχους. Για το ΝΑΤΟ, βέβαια, ούτε λόγος αφού ανοιχτά παίζει το ρόλο του Δούρειου Ίππου σε βάρος της χώρας μας.

Δεν είναι, όμως, μόνο η κυβέρνηση που εξευτελίζεται. Διασύρεται και χλευάζεται μαζί της και όλη η καθεστωτική αναξιόπιστη αντιπολίτευση της χώρας (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ κ.λ.π), της οποίας οι ασυνάρτητες τοποθετήσεις πλέουν σε πελάγη ασάφειας, αντιφάσεων και αοριστίας.

Την ίδια ώρα αυτογελοιοποιείται και μια ατέλειωτη σειρά αναλυτών και διεθνολόγων, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων, που με επιχειρήματα για γέλια και για κλάματα προσπαθούν να δικαιολογήσουν την κυβέρνηση και την απραξία του πολιτικού κατεστημένου απέναντι στην “πολεμική” επίθεση που δέχεται η χώρα μας από την πλευρά της Τουρκίας και η οποία παραβιάζει κάθε ίχνος διεθνούς νομιμότητας στο όνομα των νεοθωμανικών αυτοκρατορικών φιλοδοξιών της τελευταίας.

Μετά την “προδοσία” της Κύπρου, τον διπλό Αττίλα, που γίνεται τρίτος στις μέρες μας και τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή του βόρειου τμήματος της Μεγαλονήσου. Μετά το προδοτικό Πρωτόκολλο της Βέρνης του 1976, που “ουδετεροποίησε” τα θαλάσσια δικαιώματα σε όλο το Αιγαίο. Μετά την απαράδεκτη συμφωνία στον Αστέρα της Βουλιαγμένης το 1987, η οποία επιβεβαίωσε το προδοτικό Πρωτόκολλο της Βέρνης και την “ρευστοποίηση” του Αιγαίου. Μετά την “γκριζοποίηση” των Ιμίων το 1996, την οποία ακολούθησε η “γκριζοποίηση” από πλευράς Τουρκίας εκατοντάδων βράχων, βραχονησίδων και νησιών στο Αιγαίο. Μετά και την “προδοτική” συμφωνία της Μαδρίτης το 1997, η οποία, προς διεθνή έκπληξη, αναγνώρισε ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο. Μετά το τουρκικό casus belli που προηγήθηκε σε βάρος της χώρας μας, το 1995. Μετά και το κατάπτυστο πρόσφατο Τουρκολυβικό μνημόνιο, η Ελλάδα πάει να υποστεί αυτήν την περίοδο άλλη μια οδυνηρή “ήττα” με το “γκριζάρισμα” από πλευράς της Τουρκίας και των θαλάσσιων δικαιωμάτων της χώρας μας στο Ανατολικό Αιγαίο.

Το ερώτημα είναι που πήγαν οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού και των αρμόδιων υπουργών της κυβέρνησης ότι θα έκαναν το “καθήκον” τους σε περίπτωση παραβίασης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και ότι θα έπρατταν αυτό που “πρέπει“, αν παραβιάζετο η ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Ποιο ήταν το καθήκον τους; Να παρακολουθούν ως παρατηρητές το τουρκικό ερευνητικό πλοίο και τα τουρκικά πολεμικά που το συνοδεύουν και το προστατεύουν;

Που πήγαν οι δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου ότι η Ελλάδα δεν παρακολουθεί τα γεγονότα αλλά δείχνει και τα δόντια της;

Που κρύβεται ο ΑΓΕΕΘΑ που πομπωδώς διακήρυξε πως όποιος πατήσει ελληνικό έδαφος, πρώτα θα καεί και μετά θα αναζητήσουμε ποιος είναι;


Η αποτροπή της παραβίασης των θαλάσσιων συνόρων μιας χώρας, η οποία μάλιστα συνοδεύεται από την υποστήριξη πολεμικών πλοίων και η οποία ισοδυναμεί με “στρατιωτική επίθεση“, δεν μπορεί να γίνει με ροδοπέταλα ούτε απλώς με εκκλήσεις από ντουντούκες και μεγάφωνα.

Σήμερα, όλο το κατεστημένο πολιτικό σύστημα εγκαταλελειμμένο από τους κηδεμόνες του, έχει παραδοθεί στην κοινή χλεύη και περιφρόνηση και το μόνο εναπομείναν “στήριγμα” του είναι η επίκληση του φόβου του πολέμου, τον οποίον, δυστυχώς, με τις συνεχείς και ανεπίτρεπτες υποχωρήσεις του καθώς και την έλλειψη πολιτικής και ενδεχομένως ουσιαστικής στρατιωτικής προετοιμασίας για την άμυνα της χώρας, δεν τον αποφεύγει αλλά τον φέρνει όλο και πιο κοντά.

Για άλλη μια φορά ο ελληνικός λαός βρίσκεται στο ίδιο κακόγουστο έργο ή καλύτερα στην ίδια τραγωδία, θεατής.

Δυστυχώς η εξαρτημένη ελληνική πολιτική και οικονομική τάξη θυσιάζει για άλλη μια φορά την χώρα και τον ελληνικό λαό, αν δεν τους δίνει και την χαριστική βολή, προκειμένου να διαφυλάξει την εξουσία της, τα πλούτη, τα λάφυρα και τα προνόμια της.

Το επόμενο βήμα για την χώρα, μαζί με την οικονομικοκοινωνική της χρεοκοπία θα είναι ο άμεσος και μοιραίος εθνικός ακρωτηριασμός της, εκτός και αν υπάρξει μια μεγάλη λαϊκή προοδευτική ανατροπή.

Τα σημερινά κατεστημένα κέντρα της χώρας μας δεν είναι ικανά όχι μόνο να προασπίσουν τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα αλλά ούτε την αξιοπρέπεια και την ύπαρξη αυτής του τόπου.

Η πατρίδα μας εδώ που έχουμε φτάσει έχει μια και μόνη ρεαλιστική λύση όσο και αν αυτή προπαγανδίζεται ως ανέφικτη από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης: τον λαό στο προσκήνιο για την ανατροπή και μια νέα συνεπή προοδευτική αντιμνημονιακή κυβέρνηση για μια Ελλάδα ανεξάρτητη, βαθιά δημοκρατική, σε μια πορεία παραγωγικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης, τη μόνη επιλογή που μπορεί να προασπίσει την ασφάλεια, την ακεραιότητα, την κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Το αίτημα των στιγμών είναι ένα: ο λαός στο προσκήνιο και στους δρόμους με ενωμένες σε ένα μεγάλο μέτωπο όλες τις γνήσια αριστερές, τις πραγματικά προοδευτικές, τις συνεπείς πατριωτικές, τις βαθιά δημοκρατικές και αληθινά ανιδιοτελείς δυνάμεις.

Μην περιμένουμε τίποτα από τις μνημονιακές, κηδεμονευόμενες και υποτελείς κυβερνήσεις και εξουσίες. Μην περιμένουμε τίποτα από τους “πάνω”, μόνο οι απλοί πολίτες και ο ελληνικός λαός μπορούν να κάνουν αυτήν την ώρα τον μεγάλο προωθητικό και αναγεννητικό άλμα.

Παναγιώτης Λαφαζάνης

[Με πληροφορίες από: iskra.gr ##eye##]

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,122,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,492,ΑΠΟΨΕΙΣ,1499,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,563,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,213,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,525,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,47,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4840,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1605,ΕΛΛΑΔΑ,2703,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,314,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,100,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,138,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2413,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,624,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,659,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1782,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2307,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4016,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1147,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1158,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,627,ΥΓΕΙΑ,2374,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,61,KON-MAR,1,LIFESTYLE,333,UFO,218,VIDEO,2989,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Παναγιώτης Λαφαζάνης: Νέες “προδοσίες” επί θύραις - Με ελικόπτερο θα φύγουν από την χώρα!
Παναγιώτης Λαφαζάνης: Νέες “προδοσίες” επί θύραις - Με ελικόπτερο θα φύγουν από την χώρα!
Όσο περνάνε οι μέρες με το Oruc Reis να οργιάζει ανενόχλητο, με τη “συνοδεία” μάλιστα και την “παρακολούθηση” ελληνικών πολεμικών πλο
https://1.bp.blogspot.com/-HqgvtJk6JfY/X1IX5hfZe2I/AAAAAAACB0A/MQfu1kKH2jYxWB5DoRu8KEtvf0Xxy2rGQCLcBGAsYHQ/s640/nees-prodosies-epi-thyrais-me-elikopt.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-HqgvtJk6JfY/X1IX5hfZe2I/AAAAAAACB0A/MQfu1kKH2jYxWB5DoRu8KEtvf0Xxy2rGQCLcBGAsYHQ/s72-c/nees-prodosies-epi-thyrais-me-elikopt.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2020/09/nees-prodosies-epi-thyrais-me-elikopt.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2020/09/nees-prodosies-epi-thyrais-me-elikopt.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων