ΚΟΣΜΟΣΥΓΕΙΑ

Albert Bourla: το Ισραήλ είναι ένα παγκόσμιο εργαστήριο δοκιμών!!!!!!

Σε συνέντευξή του στο NBC News, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer ο Albert Bourla περιέγραψε το Ισραήλ ως εργαστήριο δοκιμών παγκοσμίως. Ο Bourla είπε, “πιστεύω ότι το Ισραήλ έχει πλέον γίνει το εργαστήριο δοκιμών παγκοσμίως επειδή χρησιμοποιούν μόνο το εμβόλιό μας σε αυτήν την κατάσταση και έχουν εμβολιάσει ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού τους, ώστε να μπορούμε να μελετήσουμε τους δείκτες οικονομίας και υγείας”.

Όταν ρωτήθηκε αν κάποιος θα μπορούσε να είναι μεταδοτικός στους άλλους μετά τη δεύτερη δόση εμβολιασμού, είπε ότι τα πραγματικά δεδομένα που λαμβάνει κάποιος από το Ισραήλ, μεταξύ άλλων, θα βοηθήσουν να μπορέσουμε να το αξιολογήσουμε καλύτερα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί δείκτες ότι «υπάρχει προστασία έναντι της μετάδοσης της νόσου», πρόσθεσε ο Μπουρλά.

Ο επικεφαλής της Pfizer επεσήμανε επίσης ότι διεξάγονται μελέτες σχετικά με τον κίνδυνο εμβολίου σε έγκυες γυναίκες και μικρότερα παιδιά: “Έχουμε ήδη άδεια για παιδιά ηλικίας 16 ετών και άνω (…) κάνουμε ήδη μελέτες για παιδιά ηλικίας από 11 έως 16 ετών και ελπίζω ότι θα έχουμε δεδομένα σε λίγους μήνες. Σχεδιάζουμε επίσης να ξεκινήσουμε παιδιατρικές μελέτες από νεότερη ηλικία, από πέντε έως έντεκα χρόνια. Και πιστεύω ότι θα το κάνουμε μέχρι το τέλος του Ετήσιου τα δεδομένα για αυτόν τον πληθυσμό πρέπει να έχουν. ” Όταν ρωτήθηκε για πόσο καιρό διατηρείται η προστασία μετά τον εμβολιασμό, ο Μπουρλά είπε ότι πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι η προστασία θα διαρκέσει τουλάχιστον έξι μήνες. Ωστόσο, πρέπει να περιμένουμε έως ένα έτος για να μπορέσουμε να προσδιορίσετε αν θα διαρκέσει για ολόκληρο το έτος.

Mε σύντομη ημερομηνία λήξης η πρoστασία από τα εμβόλια.. Και μετά;;;

Πηγή: dimpenews.com

Comments are closed.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ:ΚΟΣΜΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ