ΚΟΣΜΟΣΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Ανατρέπεται πλήρως το αποτρεπτικό δόγμα της Γαλλίας «Βρισκόμαστε σε πόλεμο».

Πριν από λίγο με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν έφτασε την χώρα σε πολεμική ετοιμότητα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «η Γαλλία δέχεται επίθεση».

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak.gr, από σήμερα αλλάζει όλο το δόγμα αστυνόμευσης εντός γαλλικού εδάφους, αλλά επέρχονται κι αλλαγές στο αποτρεπτικό δόγμα της Γαλλίας. Οι πληροφορίες θέλουν την γαλλική κυβέρνηση να έχει εξουσιοδοτήσει τις δυνάμεις ασφαλείας για χρήση θανατηφόρας βίας σε οποιαδήποτε περίπτωση διαπιστώνουν ότι έχουν να κάνουν με ύποπτους για ισλαμική τρομοκρατία.

Οι δυνάμεις ασφαλείας θα κινούνται πλέον με τα πρότυπα που ισχύουν σε πολλές αμερικανικές πολιτείες, που επιτρέπουν την χρήση των όπλων όταν υπάρχει ακόμα και επικείμενη απειλή. Δηλαδή όταν οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας κρίνουν ότι οι ύποπτοι που έχουν απέναντι τους σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν βία, ακόμα και αν δεν το έχουν κάνει.

Καταλαβαίνουμε ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στην Γαλλία θα επικρατεί κλίμα εμφυλίου ενώ θα ενταθούν οι απελάσεις υπόπτων για τρομοκρατία ενώ θα κλείσουν όλα τα τέμενη σουνιτών για τα οποία υπάρχουν υπόνοιες ότι ασκούν ριζοσπαστική προπαγάνδα.

Παράλληλα, αναμένονται να υπάρξουν σοβαρές στρατιωτικές πρωτοβουλίες. Με σοβαρότερη, την έξοδο του γαλλικού στόλου με κατεύθυνση την ανατολική Μεσόγειο, πλήρως εξοπλισμένου. Όταν λέμε πλήρως εξοπλισμένου, το εννοούμε.

Πηγή

Comments are closed.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ:ΚΟΣΜΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ