ΕΛΛΑΔΑ

Ανοίγουν όλα τα καταστήματα από Δευτέρα

Η κυβέρνηση προχωράει σε άνοιγμα όλων των καταστημάτων του λιανεμπορίου χωρίς click away και click inside, μετά την σημερινή σύσκεψη της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων. Για τις περιοχές ωστόσο που εξακολουθούν να βρίσκονται στο «κόκκινο», προβλέπεται να ανοίξουν με click away.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στην απογευματινή ενημέρωση, αναμένεται να ανακοινώσει και το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων σε όσες περιοχές είναι εκτός κινδύνου. Ταυτόχρονα, τις πόρτες τους στους πελάτες θα ανοίξουν ξανά κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και κέντρα περιποίησης νυχιών.
SMS με χρονικό περιθώριο

Τα καταστήματα θα λειτουργήσουν με περιορισμό τα 4 άτομα ανά 100 τμ., ενώ οι πελάτες θα πρέπει να έχουν στείλει SMS στο 13033 με κωδικό 2. Αυτή τη φορά ωστόσο προστίθεται χρονικό όριο δύο ωρών για κάθε ραντεβού σε κατάστημα προκειμένου να υπάρχει έλεγχος της κίνησης των πολιτών. Μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα ο πολίτης θα μπορεί θα μπορεί να ψωνίσει ό,τι θέλει και να μπει σε όσα καταστήματα επιθυμεί χωρίς ραντεβού και να μετακινηθεί από δήμο σε δήμο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο: newsbreak.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Δημήτρης Κούβελας: «Παράνομες οι απαγορεύσεις – SMS δεν στέλνει ούτε ο Κουφοντίνας όταν βγαίνει απ τη φυλακή! – Πήραμε μέτρα που δεν έχει πάρει κανένας άλλος!»

Στον Focus FM και στην εκπομπή “Σχολιάζοντας την επικαιρότητα” με τον Γιάννη Πηλίδη μίλησε σήμερα ...