Ο Αρτέμης Σώρας ήταν στη φυλακή από τα μέσα Ιουνίου του 2018 και το Δικαστικό Συμβούλιο έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισής του από το σωφρονιστικό ίδρυμα Χαλκίδας, με περιοριστικούς όρους.

Έχει εκτίσει την ποινή του και αποφυλακίστηκε υπό όρους» δήλωσε ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα, Βασίλης Χειρδάρης, επισημαίνοντας ότι η έφεση για το κακούργημα δικάζεται στις 27 Ιανουαρίου του 2021.

Ο Αρτέμης Σώρρας είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη έξι ετών για απόπειρα απάτης σε βάρος του Δημοσίου και το δικαστήριο, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση τον είχε καταδικάσει σε ποινή κάθειρξης έξι ετών.

Οι δικαστές δεν είχαν δώσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση του καταδικασθέντα και έτσι ο Αρτέμης Σώρρας είχε επιστρέψει στην φυλακή. Αντίστοιχα, με την εισαγγελική εισήγηση, οι 22 συγκατηγορούμενοι του Αρτέμη Σώρρα είχαν απαλλαχθεί, είτε ομόφωνα είτε κατά πλειοψηφία, από το κατηγορητήριο που είχε συνταχθεί σε βάρος τους και αφορούσε δράση εγκληματικής οργάνωσης.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.