ΑΠΟΨΕΙΣΝΕΑ ΤΑΞΗΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Αστροανάλυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Με αφορμή το παρακάτω κείμενο ακολουθεί η αστρολογική μου άποψη.

Κωνσταντίνος Βαθιώτης, Καθηγητής ποινικού Δικαίου Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης: “Δεν σπούδασα νομικά, δεν αφιερώθηκα στο Ποινικό Δίκαιο με όλη μου την δύναμη για να με εξευτελίζει ο κύριος Πρωθυπουργός φυλακίζοντάς με και υποχρεώνοντάς με να κυκλοφορώ στέλνοντας SMS”.

Έχουμε ελληνική και παγκόσμια δικτατορία για τους εξής είκοσι λόγους:

01. Όλα τα δρακόντεια φασιστικά μέτρα, όλη η επιχειρηματολογία, όλη η ορολογία σε όλο τον κόσμο είναι καρμπόν.
02. Όσοι υλοποιούν και εφαρμόζουν τα δρακόντεια φασιστικά μέτρα νίπτουν τα χείρας τους λέγοντας την φράση που ενδημεί στα ολοκληρωτικά καθεστώτα: «εγώ εντολές εκτελούσα» (βλ. και Άιχμαν).
03. Δεν επιτρέπεται ο διάλογος, φιμώνεται και λοιδορείται η αντίθετη άποψη.
04. Ο τεκμηριωμένος αντίλογος στιγματίζεται ως τμήμα συνωμοσιολογικής θεωρίας.
05. Οι αντιφρονούντες είτε απαξιώνονται ως εγκληματικοί αρνητές είτε “δολοφονούνται
διά της σιωπής” (totschweigen).
06. Δεν λειτουργεί η Δικαιοσύνη: οι πολίτες, ανάμεσα στους οποίους και ιερείς, καταδικάζονται επειδή ασκούν το νόμιμο δικαίωμά τους: να μην συμμορφώνονται σε προδήλως παράνομα και αντισυνταγματικά μέτρα που προσβάλλουν την ανθρώπινη
αξία και θίγουν τον πυρήνα των θεμελιωδών δικαιωμάτων τους.
07. Τα δρακόντεια φασιστικά μέτρα αποφασίζονται και εφαρμόζονται χωρίς τεκμηρίωση.
08. Οι βραχίονες του καθεστώτος συμπεριφέρονται έναντι των πολιτών με αδιανόητη σκληρότητα και αναλγησία.
09. Ο πολίτης αντιμετωπίζεται ως τρομοκράτης.10. Τηλεοράσεις και ραδιόφωνα υλοποιούν προπαγάνδα.
11. Το καθεστώς αιφνιδιάζει τον πολίτη θέτοντας προσχηματικά χρονικά πλαίσια εφαρμογής των δρακόντειων φασιστικών μέτρων τα οποία ανατρέπει άνευ προειδοποιήσεως και άνευ αποχρώντος λόγου.
12. Απαγορεύονται οι συναθροίσεις, απαγορεύεται η κυκλοφορία.
13. Το καθεστώς φοβάται την συσπείρωση των πολιτών.
14. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Άφαντοι όλοι οι φωστήρες μεγαλοεγκέφαλοι που κυβέρνησαν υποτίθεται με διαφορετικό τρόπο την βασανισμένη Ελλάδα.
15. Η ιεραρχία της Εκκλησίας τα έχει κάνει πλακάκια με την κυβέρνηση.
16. Υλοποιείται διωγμός Χριστιανών.
17. Βιάζεται η κοινή λογική, διαστρέφονται οι έννοιες, εισάγεται νέο λεξιλόγιο.
18. Για την αναγκαιότητα λήψης των εκάστοτε νέων δρακόντειων φασιστικών μέτρων ενοχοποιείται ο πολίτης, ο οποίος υποτίθεται ότι δεν συμμορφώθηκε.
19. Παρακολουθούνται οι διαδικτυακές αναρτήσεις και διαγράφονται όταν είναι αντίθετες προς το καθεστώς.
20. Η αλήθεια εποπτεύεται αυστηρά από τα μέλη των “HOAXES”, τα οποία εμφανίζονται ως μόνοι πιστοποιημένοι ελεγκτές της.
Πηγή: http://www.press-gr.com/2020/11/blog-post_796.html

Η αστρολογική μου άποψη συνοψίζεται στο ότι, τα αντισυνταγματικά μέτρα που βλέπουμε να υλοποιούνται σήμερα στα έθνη, σχεδιάστηκαν περίτεχνα από νεοταξίτες, εδώ και δεκαετίες (ιδίως μετά τον Β’ π.π.). Και δεν αντιδρά ο κόσμος, όχι μόνο στην χώρα μας, αλλά και στα πιο πολιτισμένα έθνη. Για τον εξής απλούστατο λόγο: οι νεοταξίτες τα εφαρμόζουν με την μέθοδο της σταγόνας, δηλαδή σιγά-σιγά και από λίγο-λίγο κάθε μέρα, εβδομάδα, μήνα, έτος.

Οπότε τα συνηθίζουν οι κοινωνίες και δεν αντιδρούν, ωσότου τους επιβάλλουν τα επόμενα χειρότερα μέτρα, κ.ο.κ. Αυτή είναι η τακτική της σταγόνας που εφαρμόζουν συνεχώς. Αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν το αντιλαμβάνεται, επειδή γίνεται με πάρα πολύ αργούς ρυθμούς.Εξαίρεση αποτέλεσε βέβαια το φετινό έτος, στο οποίο η παρατεταμένη πολυαστρία στον Αιγόκερω βοήθησε τους απανταχού νεοταξίτες και τα τσιράκια τους να “φουλάρουν τις μηχανές τους” κι έτσι μεγάλωσαν όπως ήταν φυσικό, οι αντιδράσεις των κοινωνιών. Γιατί κάθε δράση επιφέρει αντίδραση (είναι νόμος της εντροπίας).

Η δύναμη των νεοταξίτων είναι μεν παρασκηνιακή, αλλά είναι τεράστια. Μέχρι που επιχειρούν να α αποκαθηλώσουν τον Τράμπ, ασκώντας τεράστια νοθεία στις εκλογές των ΗΠΑ (αστρολογικά φάνηκε από τον transit Ποσειδώνα ο οποίος σχηματίζει Τετράγωνα με natal Ήλιο & Ουρανό του Τράμπ). Και όσοι δεν πιστεύετε ότι μπορεί να γίνεται νοθεία στις ΗΠΑ, δείτε το natal Τετράγωνο που έχει μεταξύ Άρη-Ποσειδώνα από ίδρυση κράτους (04/7ου/1776). Ο Τράμπ κρίθηκε επικίνδυνος από τους νεοταξίτες, αφού υπήρξε ο μόνος ηγέτης στον 21ο αιώνα που στράφηκε ενάντια στην παγκοσμιοποίηση.

Σα ς αποκαλύπτω ότι ο Τράμπ τα είχε καλά με τον Ερντογάν επειδή σκόπευε στην 2η τετραετία του να επιτεθεί στο Ιράν, και η Τουρκία -λόγω της μεγάλης γεωγραφικής έκτασης που έχει-, αποτελεί ως χώρα την κυριότερη πύλη εισόδου μαζικών εισροών γείτονος άμαχου πληθυσμού. Επίσης ο Τραμπ ήλπιζε στην 2η τετραετία του να παρέμβαινε -μέσω του ανωτάτου δικαστηρίου- στο Σύνταγμα των ΗΠΑ (που ισχύει από τις 04/3ου/1789) ώστε να κυβερνήσει σαν εκλεγμένος δικτάτορας. <Οι ιδρυτές του Συντάγματος των ΗΠΑ (Ουάσιγκτον, Φραγκλίνος, Χάμιλτον), είχαν εξ’ αρχής προνοήσει για τέτοια μελλοντικά ενδεχόμενα. Γι’ αυτό διαμοίρασαν την εξουσία του Κογκρέσου σε Γερουσία και σε Βουλή των Αντιπροσώπων>.

Ξεπερνώντας το εμπόδιο που λέγεται Τράμπ, οι νεοταξίτες θα προχωρούν μέχρι τα τέλη του 2024 δουλεύοντας πάνω στα ισχυρά οφέλη που αποκόμισαν την φετινή χρονιά. Μέχρι που να τους δοθεί πάλι κάποια μελλοντική ευκαιρία για να “ξαναφουλάρουν” τις μηχανές τους.

Να ξέρετε ότι οι νεοταξίτες βρίσκονται παντού, σε όλα τα κράτη και σε κάθε κλιμάκιο εξουσίας. Έτσι προωθούν τα σχέδιά τους. Κατ’ ουσίαν πρόκειται για μια οργανωμένη, πυραμιδική υπερκυβέρνηση πλανηταρχίας -έτσι την έχω χαρακτηρίσει από το 2009 στο δωρεάν βιβλίο μου για το Μέλλον-. Αφού έχουν δημιουργήσει πανίσχυρα κέντρα εξουσίας για να αποφασίζουν εκείνοι για τον τρόπο της ζωής μας, όπως: Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, Τριμερής Επιτροπή, Πεφωτισμένοι, Βατικανό, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ Νταβός, Λέσχη Bilderberg, Λέσχη της Ρώμης, μασονικές στοές και πλήθος άλλες οργανώσεις, εσωτερικά τάγματα και διεθνείς οργανισμοί:

Παγκόσμια Τράπεζα, ΟΗΕ, ΔΝΤ, ΠΟΥ, ΕΕ, ΕΚΤ, FED, G20, G8, Rockefeller, Rothschild, Soros, Morgan, Gates, κ.α.

Οι νεοταξίτες στους οποίους αναφέρομαι, έχουν πλέον καλύψει όλες τις θέσεις ισχύος στην παγκόσμια πυραμίδα, μέχρι που αλλάζουν μεταξύ τους πόστα. Για παράδειγμα, η πρώην υπουργός οικονομικών της Γαλλίας, Κριστίν Λαγκάρντ, έγινε διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου το 2011, παίρνοντας έτσι την θέση που ως τότε κατείχε στο ΔΝΤ ο Ντομινίκ Στρος-Καν, ο οποίος προηγουμένως υπήρξε κι αυτός υπουργός οικονομικών της Γαλλίας. Ενώ από το 2019 η Κριστίν Λαγκάρντ μετακινήθηκε στην θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Έτσι γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου είναι σήμερα η Βουλγάρα Κρισταλίνα Γκεορκίεβα, η οποία υπήρξε πρώην επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας.Άλλο παράδειγμα: η Γερμανίδα πρώην υπουργός άμυνας Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν το 2019 έγινε πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Κομισιόν). Έτσι έλαβε την θέση που κατείχε από το 2014 ο Ζαν Κλοντ Γιούγκερ, κύριος υπερασπιστής του ευρώ.

Αυτή είναι λοιπόν η Νέα Παγκόσμια Τάξη που έχει υπογείως εγκαθιδρυθεί, εδώ και δεκαετίες (σύσταση ΕΕ, πτώση του ανατολικού μπλοκ, δημιουργία του ευρώ, κλπ). Και φαίνεται να έχει ως κύριο στόχο μείωση του πληθυσμού για τον έλεγχό του, που ποικιλότροπα επιχειρείται με σκιώδη παγκόσμια διακυβέρνηση από τεχνοκράτες. Οι οποίοι προωθούν συνθήκες υποχρεωτικών εμβολιασμών, ελαχιστοποίηση των κονδυλίων για παιδεία /υγεία/πρόνοια, ενώ ταυτόχρονα προτείνουν αυστηρά δημοσιονομικά και κοινωνικοπολιτικά μέτρα για περιορισμό των συνταγματικών ελευθεριών, κατάργηση των μετρητών και ηλεκτρονικές συναλλαγές για τα πάντα, κλείσιμο μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων λόγω ακραίας υπερφορολόγησης (bail in μοιάζει αστρολογικά πιθανό το 2024, αλλά θα το εξηγήσω σε εύθετο χρόνο). Και όλα αυτά τα προάγουν με πληρωμένη προπαγάνδα που βλέπουμε να κάνουν καθημερινά στα ΜΜΕ για να πείθουν τον κοσμάκη ότι πρόκειται για το καλό του,
ώστε να μην υπάρχει λαϊκή αντίδραση.

Αν επιχειρούσα να δώσω μια βαθύτερη αστρολογική ερμηνεία για τους νεοταξίτες, η δράση τους με κανένα τρόπο δεν εντάσσεται στις ιδιότητες του Υδροχόου, δηλαδή του νέου αστερισμού στον οποίο οδεύουμε ως ανθρωπότητα. Η δράση τους υπάγεται ξεκάθαρα στο αντιδιαμετρικό του σημείο, που είναι ο Λέοντας. Θα μου πείτε, οι Λέοντες δεν είναι έτσι, δεν λειτουργούν με τόσο ανήθικους και υπόγειους τρόπους. Συμφωνώ. Όμως αυτή είναι η γκάμα εκδηλώσεων των πιο αρνητικών ιδιοτήτων του Λέοντα και σε αυτήν κατατάσσονται αστρολογικά οι απανταχού νεοταξίτες και τα τσιράκια τους.

Για να καταλάβετε, στον κύκλο του Μεγάλου Έτους που διαρκεί σχεδόν 26.000 χρόνια, ο καθένας από τους 12 αστερισμούς κυβερνά την ανθρωπότητα για περίπου 2000 έτη (εξαρτάται από το μήκος που καταλαμβάνει στον ουρανό ο κάθε αστερισμός). Πιο συγκεκριμένα, η Εαρινή Ισημερία -δηλαδή το επονομαζόμενο Μέγα Έτος- που τα τελευταία 2000 χρόνια βρέθηκε στον αστερισμό των Ιχθύων, κυριάρχησαν τα ιδανικά της συγχώρεσης και της πανανθρώπινης αγάπης άνευ όρων, στις εκκλησίες και στα μοναστήρια. Ταυτόχρονα όμως, επικράτησαν και τα αρνητικά
στοιχεία που προέρχονταν από τον αντίθετο αστερισμό (της Παρθένου): κομφορμισμός, προτεσταντισμός, ιερά εξέταση, κλπ. Στις μέρες μας η ανθρωπότητα εισέρχεται στην πολικότητα του Σταθερού Σταυρού.

Η φετινή χρονιά κλείνει με τον χειρότερο τρόπο για όλη την ανθρωπότητα. Αυτό φαινόταν αστρολογικά από την πολυαστρία στον Αιγόκερω -το έχω εξηγήσει λεπτομερώς σε προηγούμενα άρθρα μου και το επαναλαμβάνω για να εντυπωθεί-. Είμαστε θύματα του σκοτεινού σχεδίου παγκοσμιοποίησης των νεοταξίτων. Οι οποίοι τις τελευταίες δεκαετίες-όσο πλησιάζουμε στον αστερισμό του Υδροχόου-, περίτεχνα δρομολογούν την εξόντωση της ανθρωπότητας. Το ύπουλο σχέδιό τους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Όχι μόνο με κατάλυσητων δημοκρατιών και των απανταχού ελεύθερων καθεστώτων.

Σήμερα ξεπερνάμε τα 7,8 δισεκατομμύρια στην οικουμένη, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ. Παρά ταύτα, οι νεοταξίτες επιδιώκουν το βιολογικό μας τέλος (εμένα, εσάς και άλλων 6 δισεκατομμυρίων ανθρώπων), ώστε να έμεναν στον πλανήτη μόνο παιδιά έως 12 ετών, που λόγω ηλικίας δεν έχουν κριτήρια, είναι εύκολα διαχειρίσιμα και πειθήνια. Αυτός θα ήταν ο ιδανικός τους στόχος. Όμως στην πράξη μοιάζει αδύνατο να επιτευχθεί χωρίς γενικευμένο θερμοπυρηνικό πόλεμο. Αυτή είναι η ζοφερή πραγματικότητα (ο νοών νοείτω). Γι’ αυτό οι νεοταξίτες στρέφονται σε ένα ηπιότερο δόγμα, τον επονομαζόμενο Μετανθρωπισμό: μια νέα γενιά με φωταύγεια, πιο μυώδης, ισχυρότερη και ευφυέστερη, με οξυμένη όραση και ακοή -σαν ρομπότ με επιμερισμένες γνώσεις και προκαθορισμένες δεξιότητες, αλλά αναλώσιμα-. Δίχως συναισθήματα οργής, υπάκουοι και με ελάχιστες καταναλωτικές ανάγκες. Χωρίς δυνατότητα διάκρισης των οσμών. Δίχως χιούμορ ούτε αίσθηση της μουσικής.

Με ελαττωμένη τριχοφυΐα, ευάλωτο ανοσοποιητικό και μικρό προσδόκιμο ζωής (θα τα αναλύσω όλα αυτά σε μελλοντικό άρθρο). Παράλληλα, με αφορμή τον κορονοϊό, ξεκινούν με διάφορα τεχνάσματα σε Ευρώπη και Αμερική να αποθαρρύνουν /καθυστερούν /εμποδίζουν /αποτρέπουν τα σημερινά παιδιά από την ροή των σχολικών μαθημάτων τους μέσα στα εκπαιδευτήρια, ώστε να γίνουν όσο το δυνατόν πιο ακοινώνητα, για να μάθουν να συμπεριφέρονται σαν μονάδες, να μην συσπειρώνονται διαδηλώνοντας για περίπλοκα κοινωνικά ζητήματα, όταν μεγαλώσουν.

Οι νεοταξίτες είναι παμπόνηροι και χρησιμοποιούν ποικίλους τρόπους για να προωθήσουν το παρασκηνιακό τους σχέδιο για εξόντωση των πληθυσμών (chemtrails, μεταλλαγμένα τρόφιμα, 5G, κλπ), ωσότου πετύχουν υποταγή συνειδήσεων των εναπομεινασών μαζών και πλήρη έλεγχο του πλούτου. Με παράλληλη καταστροφή του εμπορίου και κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας <κεκαλυμμένα το λένε Great Reset. Και για να χρυσώσουν το χάπι, το βάφτισαν “4η βιομηχανική επανάσταση”>. Στο γράφημα βλέπετε τους επτά στρατηγικούς πυλώνες από τους οποίους κατευθύνουν όλο τον κοινωνικό μετασχηματισμό.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) είναι κατ’ ουσίαν μια ΜΚΟ όπως λέει στο καταστατικό του. Ιδρύθηκε στις 07 Φεβρουαρίου 1971 (άγνωστη ώρα) από τον Γερμανό μηχανικό και οικονομολόγο Klaus Schwab στο τέλος του συμποσίου που έγινε με περίπου 450 συμμετέχοντες από 31 χώρες. Και διοργανώθηκε στο Νταβός της Ελβετίας (24/1ου – 07/2ου 1971), με σκοπό την ανάλυση, έλεγχο, διαχείριση και κατεύθυνση των προοπτικών της διεθνούς οικονομίας -θεωρώντας το χρήμα ως ισχυρό εργαλείο μόχλευσης του κόσμου, λόγω της βιοτικής εξάρτησης των κοινωνιών-.

Αν δείτε παρακάτω την πολυαστρία που έχει το ιδρυτικό ωροσκόπιο (WEF) στον Τοξότη, ηπαγκοσμιοποίηση ξεκίνησε στα τέλη του περασμένου αιώνα (transit Πλούτωνας). Αλλά αιθεροβατούν. Και με τα ρηξικέλευθα πλην σκληρά προγράμματα που εφαρμόζουν (Ήλιος σε Τρίγωνο με Ουρανό αλλά και σε Τετράγωνο με Κρόνο), παρεμβαίνουν, κι έτσι διαστρεβλώνουν την φυσική εξέλιξη των κοινωνιών. Αλλά αγνοούν όλα τα αρνητικά συναισθήματα του κόσμου που οι ίδιοι αλαζονικά προκαλούν (Σελήνη στον Καρκίνο σε Τετράγωνο με Ουρανό). Και από έπαρση ισχύος επειδή τα παραβλέπουν, κάποτε θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Δεν θα γίνει όμως σύντομα.

Ας έρθουμε τώρα στα δικά μας δεδομένα για να ρίξουμε μια ματιά στην πρόσφατη ιστορία μας -από την εποχή του Α’ μνημονίου-. Αν θυμάστε, το πρώτο μνημόνιο δεν πέρασε ποτέ από την Βουλή. Γιατί το “Α’ Μνημόνιο συνεννόησης” ποτέ δεν συζητήθηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο. Μονάχα η δανειακή σύμβαση συζητήθηκε και εγκρίθηκε, έπειτα από θυελλώδη συνεδρίαση. Έκτοτε συζητιούνται και ψηφίζονται οι ετήσιοι κρατικοί προϋπολογισμοί. Και σχεδόν για όλα τα άλλα θέματα εκδίδονται ΚΥΑ (Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις), που ισχύουν σαν νόμοι οι οποίοι δεν περνούν ούτε εγκρίνονται από την Βουλή. Κάτι σαν το “αποφασίζουμε και διατάζουμε” δηλαδή. Έτσι δείχνουν τα ιστορικά στοιχεία.

Βέβαια στην σημερινή συγκυρία είναι πολύ δύσκολο να κυβερνήσει κανείς μια χώρα σαν την Ελλάδα, με συσσωρευμένα προβλήματα και παθογένειες που υπάρχουν. Και δυστυχώς, ο κύριος Πρωθυπουργός μοιάζει να χάνει την μπάλα με την ορθοδοξία και τις εθνικές μας αξίες, αφού ο transit Ουρανός σχηματίζει Σύνοδο με secondary Ήλιο, Ερμή και την natal Σελήνη του στον Ταύρο. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η κυβέρνησή μας υπερηφανεύεται ότι μέχρι τα τέλη του 2021 θα είμαστε από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη που θα έχουμε καθολική 5G κάλυψη!

Επίσης εάν παρατηρήσετε τους οικονομικούς δείκτες, το χρέος του ΑΕΠ στην χώρα μας εκτοξεύτηκε από 187% το 2019 σε 207% το 2020 (δηλαδή γίναμε ακόμη φτωχότεροι 20% μέσα σε ένα έτος)! Οι συνέπειες της οικονομικής ύφεσης θα φανούν από το 2021. Όσο πιο φτωχός γίνεται ένας λαός τόσο πιο υπάκουος είναι στους εξουσιαστές του. Αλλά ο σοφός έχει την ικανότητα να νικά, σύμφωνα με την ρήση “πλούσιος εστίν ο εν ολίγοις αρκούμενος”.

Αυτό να θυμάστε, γιατί από το 2021 ο πλανήτης μας εισέρχεται σε τροχιά μεγάλης ύφεσης, με χειρότερους φόρους λόγω κλιματικής αλλαγής και με μακρόχρονες συνέπειες στο βιοτικό επίπεδο της ανθρωπότητας.Τέλος, σάς πληροφορώ ότι ο κύριος Πρωθυπουργός δύσκολα θα βγάλει το 2021 χωρίς ανασχηματισμούς, αφού από τον Ιανουάριο το ωροσκόπιό του δείχνει ότι θα αρχίσει να τρίζει η καρέκλα του, αντιμετωπίζοντας σοβαρές προκλήσεις. Όχι μόνο με προβλήματα από την Τουρκία στο αιγαίο. Με το που αλλάξει ατζέντα η Αμερική, το ελληνοαμερικανικό λόμπι θα του γυρίσει την πλάτη, θα τον βάλουν σιγά-σιγά στο περιθώριο (έτσι ερμηνεύω τον transit Ποσειδώνα που σχηματίζει Αντιθέσεις με τους natal Ουρανό και Πλούτωνα του Πρωθυπουργού).

Ιδίως από τα μέσα Μαρτίου και μετά -που ολοκληρώνεται η παροδική εύνοια του transit Δία σε Σύνοδο με natal Αφροδίτη και Ερμή του Πρωθυπουργού-, αναμένεται να αντιμετωπίσει συστημικές αντιδράσεις από αντιπολίτευση, συνδικάτα, γιατρούς, μητροπολίτες κ.α. μέχρι τις αρχές καλοκαιριού. Αυτό φαίνεται από τους αργούς διελαύνοντες Κρόνο, Ουρανό, Ποσειδώνα, οι οποίοι πιθανότατα θα διαμορφώσουν ένα νέο πολιτικό σκηνικό, αφού θα σχηματίζουν δυσαρμονικές όψεις (ενδείξεις) στο ιδρυτικό ωροσκόπιο του έθνους μας. Και μετά το Πάσχα ανοίγει σταδιακά μια βεντάλια για πολυκομματική κυβέρνηση στην χώρα μας.

Το ξαναλέω: κάθε δράση, όποια κι αν είναι, προκαλεί μια φυσική αντίδραση (απαράβατος νόμος της εντροπίας). Αν παρατηρήσετε, ολοένα περισσότερο ενισχύονται -αργά αλλά σταθερά-, οι αντιδράσεις από επιστήμονες, διανοητές, πολιτικούς, δημοσιογράφους και καλλιτέχνες, σε ολόκληρο τον κόσμο. Εντούτοις μην επηρεαστείτε από όσα διαβάζετε εδώ. Να έχετε κατά νου ότι η αστρολογία δείχνει μόνο τάσεις /προδιαθέσεις, γιατί το μέλλον είναι ρευστό και άγνωστο. Συνεπώς, μονάχα πιθανολογικές εκτιμήσεις μπορούμε να κάνουμε μέσα από αστρολογικά σύμβολα που τα μεταφράζουμε σε νοηματικό λόγο.

Το παρόν διαμορφώνει το μέλλον. Αν εξετάσουμε τα γεγονότα με ευρύτερη μεταφυσική έννοια, θα συνειδητοποιήσουμε πως τα ισχυρότερα σύμβολα στην ζωή μας είναι οι αριθμοί και οι παραγόμενοι συνδυασμοί τους, οι οποίοι εμπεριέχουν πολύ μεγάλη δύναμη και επιδρούν στο συλλογικό ασυνείδητο. Ολόκληρο το Σύμπαν θα μπορούσε να περιγραφεί με αριθμητικές αξίες. Όχι μόνο στο π και φ (που λέει ο λαός), αλλά και με τον αριθμό αβογκάντρο, την σταθερά Πλάνκ, την σταθερά Χάμπλ, την σταθερά Μπόλτζμαν, την παγκόσμια βαρυτική σταθερά, την ταχύτητα του φωτός, την ακτίνα Σβάρτσιλντ, το απόλυτο μηδέν, κ.ο.κ.

Ακούγονται περίπλοκα όλα αυτά; Ιδού κάτι πάρα πολύ απλό: ο αριθμός εννέα συμβολίζει την ολοκλήρωση, π.χ. τρία εννιάρια (1999) έκλεισαν τον κύκλο μιας χιλιετίας γεγονότων στην ανθρώπινη ιστορία, όσο και στην χώρα μας. Ενώ ο αριθμός δυο συμβολίζει την επανάληψη, π.χ. τρία δυάρια (2022) δείχνουν ότι στην χώρα μας θα έχουμε επανάληψη γεγονότων που συνέβησαν προ ενός αιώνα. Μακάρι να πέσω έξω σε όλα, να διαψευσθώ.

Κλείνω με την υποσημείωση ότι το παρόν άρθρο το συνέταξα στην διάρκεια της 2ης καραντίνας κι επειδή είχε ως θέμα τους νεοταξίτες, απέκτησε ανάλογο χρώμα. Αν η κατάσταση ήταν διαφορετική, θα έγγραφα πιο ευχάριστα και αισιόδοξα, χρονιάρες μέρες. Γιατί ως άνθρωπος τάσσομαι υπέρ των κοινωνικών αλλαγών, όποτε εξυπηρετούν την πρόοδο. Αρκεί να μην γίνονται αποκλειστικά για ισχύ και οικονομικό όφελος, αλλά να γίνονται με δίκαιο τρόπο, για το ευρύτερο καλό του συνόλου. Με αυτές τις σκέψεις υποδέχομαι την νέα χρονιά. Με την ελπίδα να νικήσει το Φως.

Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2020
Μιχάλης Βροντάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *