ΒΙΝΤΕΟΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισόδια στην Τήνο από συμπλοκή αστυνομικών με πολίτες λόγω ανεμογεννητριών (Βίντεο)

Κάτοικοι της περιοχής και άλλοι δημότες, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας, έφτασαν στο σημείο που θα περνούσαν τα φορτηγά που θα μετέφεραν τις ανεμογεννήτριες προκείμενου να διαμαρτυρηθούν και να εμποδίσουν την είσοδό τους.

Οι αντιδράσεις των κατοίκων ήταν αναμενόμενες, γι αυτό και είχαν ληφθεί μέτρα με ομάδα αστυνομικών που είχε σπεύσει στο σημείο. Δυστυχώς, ακολούθησε ένταση και συμπλοκή ανάμεσα σε πολίτες και αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πολίτες εξαγριώθηκαν από την παρουσία των αστυνομικών, κινήθηκαν σε βάρος των δυνάμεων οι οποίες με τη σειρά τους αντέδρασαν. Σύμφωνα με αναρτήσεις και πληροφορίες, υπήρξαν και κάποιοι τραυματισμοί πολιτών, χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται μιας και επισήμως δε δηλώθηκαν τραυματισμοί, ούτε και υποβλήθηκαν μηνύσεις.

Τα πνεύματα είχαν ανάψει από νωρίς το βράδυ της Τρίτης. Πολίτες πραγματοποίησαν ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην παραλία της Χώρας στο μνημείο Έλλη, ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα αφίχθησαν στην Τήνο με πλοίο της γραμμής τα βαρέα οχήματα με τις ανεμογεννήτριες.

Δείτε αποκλειστικό βίντεο του cyclades24:

Πηγή: cyclades24.gr

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η πηγή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Comments are closed.