Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι ξεκινά ασκήσεις μεγάλης κλίμακας σε όλο τον Κόσμο, με όλο το στόλο που έχει στη διάθεσή της, (θα συμμετάσχουν περισσότερα από 140 πλοία). Θα περάσουν σε όλους τους ωκεανούς και πολλές θάλασσες, συμπεριλαμβανομένης της Μεσογείου-Αιγαίο.

Η ενέργιες της Αγγλίας στην Ουκρανία έχουν εκνευρίσει την Ρωσία, που αποφάσισαν να τους δώσουν ένα ισχυρό μάθημα, πραγματοποιώντας το Ρωσικό Ναυτικό, μαζί με την Αεροπορία, εκτοξεύσεις πυραύλων και βομβαρδισμούς κοντά στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία.

Ιρλανδία και Αγγλία ανησυχούν ότι θα πρέπει να αλλάξουν δρομολόγιο σε εμπορικές και επιβατικές πτήσεις, και να εκδώσουν κατάλληλη προειδοποίηση κλεισίματος του εναέριου χώρου.

Σύμφωνα με σενάρια, Ρωσικές φρεγάτες οπλισμένες με πύραυλους κρούζ, ετοιμάζονται να επισκεφτούν για ασκήσεις, λίγα μίλια κοντά, από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, αφήνοντας και εκεί, ένα μήνυμα με νόημα!

Πηγή: Priftis News

Ακολουθήστε το Sahiel.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.