ΤΟΥΡΚΙΑ

Φατίχ Αλταιλί: Τα ημερήσια κρούσματα κορονοϊού στην Τουρκία είναι γύρω στα 40.000

Ο δημοσιογράφος Φατίχ Αλταιλί, έγραψε πως σύμφωνα με πληροφορίες που πήρε από πολύ έμπιστη πηγή, τα ημερήσια κρούσματα κορονοϊού στην Τουρκία είναι γύρω στα 40.000.

Ο Αλταϊλί ανέφερε πως ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού Είναι πολύ περισσότερα από αυτά που ανακοινώνονται και είπε πως “Γίνεται λόγος για ημερήσιο αριθμό κρουσμάτων 40 χιλιάδων”.

Ο αρθρογράφος ανέφερε πως υπάρχει μία μεγάλη έκρηξη στον αριθμό των κρουσμάτων και προειδοποίησε πως οι πολίτες αν δεν είναι υποχρεωμένοι δεν πρέπει να βγαίνουν στο δρόμο, ενώ πρέπει να φοράνε μάσκα, να διατηρούν αποστάσεις και να εφαρμόζουν τους κανόνες υγιεινής.

Ο Αλταϊλί είπε: Δεν μπορώ να ξέρω τον ημερήσιο αριθμό των αρρώστων, μπορεί ο υπουργός Κοτζά να λέει την αλήθεια. Αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που πήρα από πολύ έμπιστη πηγή, ο αριθμός των νέων ημερήσιων κρουσμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτά που ανακοινώνονται. Γίνεται λόγος για 40.000 κρούσματα τη μέρα. Eίναι αληθές πως αυτή η αρρώστια δεν σκοτώνει τους πάντες, αλλά το ποιον θα σκοτώσει, ακόμη δεν το ξέρει ούτε η επιστήμη”.

Πηγή: tourkikanea.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ:ΤΟΥΡΚΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Comments are closed.