ΕΛΛΑΔΑ

Φίλιππος Γλίξμπουργκ: Παντρεύτηκε στο Σεν Μόριτζ ο γιος του τέως βασιλιά!

Το ζευγάρι ενώθηκε με πολιτικό γάμο στο Σεν Μόριτζ, όπου παρέστησαν μόνο δύο ακόμη άτομα. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα «vanitatis.elconfidencial», είχαν ως μάρτυρες τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τον πατέρα της νύφης, Thomas Flohr, μεγιστάνα της αεροπορίας, ιδιοκτήτη της αυτοκρατορίας VistaJet και του οποίου η περιουσία εκτιμάται σε 1,7 δισ. ευρώ.

Φωτογραφίες από τον γάμο του Φίλιππου Γλίξμπουργκ

Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Αννα Μαρία ανακοίνωσαν τον γάμο του γιου τους Φίλιππου Γλίξμπουργκ.

Ο μικρότερος γιος του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ αρραβωνιάστηκε με τη Nina Flohr στην Ιθάκη.

Ποια είναι η σύζυγος του Φίλιππου Γλίξμπουργκ

Ο Φίλιππος Γλίξμπουργκ, που γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1986, είναι αναλυτής hedge fund στη Νέα Υόρκη. Η σύζυγός του Nina είναι κόρη του Ελβετού επιχειρηματία Τόμας Φλορ, που ίδρυσε την ιδιωτική εταιρεία ναύλωσης τσάρτερ VistaJet. Η Flohr μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Λονδίνου και Καλιφόρνιας. Εχει εργαστεί ως δημιουργική διευθύντρια για την εταιρεία και ίδρυσε επίσης το μη κερδοσκοπικό ερευνητικό κέντρο θαλάσσης, το Κέντρο Επιστημονικών Σπουδών Bazaruto (BCSS), το 2017.

Η μητέρα της ήταν creative director του διάσημου οίκου Faberge, και Fashion και Jewellery Director της ρωσικής Vogue, καθώς και της Vogue Hellas.

[ΠΗΓΗ]

Comments are closed.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ:ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ