Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του 31χρονου, που βίασε το βράδυ της Τσικνοπέμπτης ένα πεντάχρονο αγοράκι στην Καλαμάτα. Πρόκειται για τον Γεώργιο Παπαδόπουλο του Δημητρίου και της Δέσποινας, που γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1991.

Ολα έγιναν λίγο μετά τα μεσάνυχτα το βράδυ της Τσικνοπέμπτης,, όταν ο 31χρονος, που επισκεπτόταν συχνά το σπίτι του αγοριού, αφού γνωριζόταν με την οικογένειά του, παρέσυρε τον πεντάχρονο σε ένα εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο έξω από το σπίτι με το πρόσχημα ότι θα παίξουν.

Οταν ο μικρός επέστρεψε, η 25χρονη μητέρα του αντιλήφθηκε αλλαγή στη συμπεριφορά του και κατάφερε να τον πείσει να της μιλήσει. Αμέσως πήγαν μαζί στην Ασφάλεια, όπου το παιδάκι εξιστόρησε παρουσία παιδοψυχολόγου όσα φρικτά τον ανάγκασε ο 31χρονος να κάνει, ενώ αποκάλυψε ότι είχαν γίνει και άλλες φορές.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας και όχι μόνο, ενώ έγινε γνωστό ότι την προηγούμενη δεκαετία ο 31χρονος είχε καταδικαστεί για παρόμοιες πράξεις, γι’ αυτό εκδόθηκε ειδική διάταξη δημοσιοποίησης των στοιχείων του, ώστε να αποκαλυφθούν τυχόν άλλες περιπτώσεις. Ο παιδεραστής, που έχει ήδη οδηγηθεί στη φυλακή και έχει δύο ανήλικα παιδιά, αρνείται τις κατηγορίες.

[ΠΗΓΗ]

Ακολουθήστε το Sahiel.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.