ΒΙΝΤΕΟΚΟΣΜΟΣ

Γενική απεργία και διαδηλώσεις σε όλη την Ιταλία κατά της πολιτικής Draghi και του υγειονομικού πάσου

Γενική απεργία και διαδηλώσεις σε όλη την Ιταλία κατά της πολιτικής Draghi και του pass sanitaire/υγειονομικού πάσου/πιστοποιητικό εμβολιασμού που θα είναι υποχρεωτικό από τις 15 Οκτώβρη για να εργαστεί κάποιος.

Τουλάχιστον 1.000.000.000 εργάτες απήργησαν σύμφωνα με τα συνδικάτα…Σκληραίνει τη στάση του λαός και συσπειρώνεται…..

Οι dockers λένε ότι θα αποκλείσουν το λιμάνι από τις 15 Οκτωβρίου εάν η κυβέρνηση δεν αποσύρει το υγειονομικό πάσο στην Trieste όπου διαδήλωσαν 10.000.

Όχι στο υγειονομικό απαρτχάιντ έλεγαν τα πανό… όλοι εναντίον ενός.. δεξιοί κι αριστεροί ενώθηκαν κατά του υγειονομικού ολοκληρωτισμού…

Στο Μιλάνο οι εργάτες φώναζαν “Landini, Landini vaffanculo…No Green Pass!” Η Landini SpA, είναι Ιταλός κατασκευαστής γεωργικών μηχανημάτων. Η εταιρεία σχεδιάζει και κατασκευάζει τρακτέρ.

Άγριο κράξιμο από αριστερούς διαδηλωτές σε ΓΣΣΕΕ Ιταλίας: είστε ξεπουλημένοι, είστε όλοι φασίστες!Συνδικάτα και διαδηλωτές εμφανώς αριστεροί κατηγορούν τη ΓΣΕΕ Ιταλίας ότι συνεργάζεται με κυβέρνηση στο υποχρεωτικό pass sanitaire ( εμβόλιο-νόσηση- αρνητικό τεστ) για να δουλέψει ο εργάτης κι ο υπάλληλος.

Πηγή: dimpemews.com

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η πηγή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ