Η 26χρονη Cassie, μιλώντας στην εκπομπή του TLC «My Strange Addiction», παραδέχτηκε πως νιώθει ντροπιασμένη για τη συνήθειά της και μάλιστα εξέφρασε τους φόβους της πως σύντομα δεν θα έχει μείνει τίποτα! Όπως τόνισε, ξεκίνησε στην αρχή να κουβαλάει παντού την τεφροδόχο του συζύγου της καθώς θρηνούσε το χαμό του, ωστόσο πολύ σύντομα άρχισε να τη δοκιμάζει!

«Είχε πέσει λίγη στάχτη στο πάγκο και δεν ήθελα να την πετάξω ή να την σκουπίσω, οπότε έβαλα το δάχτυλό μου και δοκίμασα. Δυο μήνες μετά δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω την τέφρα του συζύγου μου», δήλωσε η Casie.

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις δεν σταμάτησαν εκεί καθώς η 26χρονη αποκάλυψε πως η γεύση που έχει η στάχτη (!) είναι «σαν χαλασμένα αυγά», ενώ πρόσθεσε πως από τότε που ξεκίνησε την απίστευτη συνήθειά της έχει χάσει και 5 κιλά! Να σημειωθεί πως η Casie έχει καταναλώσει περίπου μισό κιλό τέφρας του Sean…

[ΠΗΓΗ]

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η πηγή του.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.