ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Η ύποπτη σχέση μεταξύ των υποστηρικτών της μείωσης του πληθυσμού και των εμβολίων COVID

14 Ιανουαρίου 2021 (LifeSiteNews) – Μερικοί από εσάς μάλλον έχετε ακούσει για την ψυχολογική θεωρία γνωστή ως «προβολή». Οι περισσότερες από τις διαδικτυακές περιγραφές της θεωρίας είναι υπερβολικά περίπλοκες και άσχετες με το σημείο που γίνεται εδώ, οπότε δεν θα αναφερθούν. Αλλά υπάρχει ένας συγκεκριμένος τύπος προβολής – το ονομάζουμε απλά ένα παρατηρήσιμο φαινόμενο παρά μια ψυχολογική θεωρία – που μπορεί κανείς να αναγνωρίσει χωρίς καμία εμπειρία στην ψυχολογία. Μερικοί άνθρωποι έχουν την τάση να προβάλλουν τις δικές τους καλές αρχές σε άλλους, όταν έχουν την υποχρέωση να μην προβάλλουν αυτές τις καλές αρχές. Το φαινόμενο συχνά εκφράζεται προφορικά με τους ακόλουθους τρόπους: «κανείς δεν θα το έκανε αυτό πραγματικά» ή «κανείς δεν θα μπορούσε πραγματικά να είναι τόσο κακοπροαίρετοι».

Μια σύντομη μελέτη της ιστορίας ορισμένων πολιτικών οντοτήτων, ακόμη και τα τελευταία 10 χρόνια, μας επιτρέπει να καταλήξουμε στο συμπέρασμα, ό,τι «ναι, μπορούν» να είναι τόσο κακοπροαίρετοι. Τα συγκεκριμένα παραδείγματα δεν είναι απαραίτητα, αλλά πολλές από τις κακοήθειες περιλαμβάνουν ανθρώπους ή οντότητες που χρησιμοποιούν άλλα ανθρώπινα όντα για να αποκτήσουν δύναμη και να καταστρέψουν όσους τους παρεμποδίζουν. Είναι προφανές ότι πολλοί άνθρωποι στον κόσμο έχουν μια εξαιρετικά παραμορφωμένη και λανθασμένη ιδέα για το τι είναι «ευγενές» και καλό. Οι δρακόντειες απαντήσεις αξιωματούχων δημόσιας υγείας και κυβερνητικών φορέων στην Αμερική για την αναφερόμενη πανδημία COVID-19 υποδηλώνουν ότι πολλοί άνθρωποι «θα το έκαναν πραγματικά».

Είναι ατυχές το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι στον κόσμο έχουν απόψεις αντιζωής (ανταγωνιστικές ή αντιθετικές στις φυσιολογικές ανθρώπινες αξίες) και άλλες παραμορφωμένες απόψεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν την εξουσία και τις θέσεις τους στην κυβέρνηση. Οι απόψεις των εμπλεκομένων για την παροχή δεδομένων και πληροφοριών περί COVID-19 και εμβολίων COVID-19 είναι σχετικές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο: katohika.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ:ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Comments are closed.