ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Η Ρωσία δείχνει την καταστροφή του Τουρκικού Bayraktar TB2 με νέο όπλο, εξοργίζοντας την Άγκυρα

Η Ρωσία εξόργισε πολύ την Άγκυρα δείχνοντας Βίντεο την καταστροφή του τουρκικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους Bayraktar TB2 με το νέο της όπλο υπερ-ακρίβειας, το μη επανδρωμένο αεροσκάφος καμικάζι Lancet.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε την ίδια στιγμή που εμφανίστηκαν πληροφορίες ότι τα ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη Lancet είναι ικανά να προσβάλλουν με επιτυχία όχι μόνο χερσαίους και θαλάσσιους στόχους, αλλά και να καταστρέφουν αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των εχθρικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Δείτε το Βίντεο…

Το βίντεο που παρουσιάζεται δείχνει την αρχή λειτουργίας των ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών κατά εναέριων στόχων, η οποία χρησιμοποιήθηκε για το τουρκικό UAV κρούσης και αναγνώρισης Bayraktar TB2. Όταν εντοπιστεί ένας ύποπτος στόχος, το τελευταίο θα επιτεθεί αμέσως, κάτι που παρουσιάζεται στο βίντεο επίδειξης που δημοσιεύτηκε στη ρωσική τηλεόραση.

Η πραγματική αποτελεσματικότητα της χρήσης τέτοιων μη επανδρωμένων αεροσκαφών εναντίον εχθρικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών παραμένει άγνωστη, αλλά η Τουρκία ήταν πολύ θυμωμένη με την επίδειξη από τη Ρωσία υλικού από την καταστροφή ενός τουρκικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους από ρωσικά UAV Lancet, αν και δεν έγινε καμία επίσημη δήλωση από την Άγκυρα για το θέμα.

Πηγή: tokoutsavaki.com

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ:ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Comments are closed.