ΘΡΗΣΚΕΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Ευαγγελισμός το βράδυ της Πέμπτης, «η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου παραμένει σταθερή επί του παρόντος και ελεγχόμενη».

Η μεταφορά του Αρχιεπισκόπου σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους», δήλωσε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής, Χάρης Κονιδάρης,, ο οποίος σημείωσε ότι ακόμη είναι άγνωστο πώς ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος νόσησε.

Πιθανότατα ο Αρχιεπίσκοπος ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού είτε το περασμένο Σαββατοκύριακο είτε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, καθώς είχε υποβληθεί σε τεστ το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, το οποίο είχε βγει αρνητικό. Σε τεστ υποβλήθηκε και το περασμένο Σάββατο, δύο ώρες πριν συναντήσει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, διευκρίνισε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής.

Από τη στιγμή που βρέθηκε θετικός ο Αρχιεπίσκοπος ακολουθείται στην Αρχιεπισκοπή το πρωτόκολλο που προβλέπεται αναφορικά με τις επαφές του, ενώ εκπρόσωποι της πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας έστειλαν τα μηνύματά τους για ταχεία ανάρρωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, είχε συναντηθεί το προηγούμενο Σάββατο, 14 Νοεμβρίου με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος τον ενημέρωσε για την πορεία της πανδημίας στη χώρα.

Comments are closed.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ:ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ