Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε κι άλλοι τραυματίστηκαν σήμερα σε ανταλλαγές πυρών στη διάρκεια επιχείρησης του ισραηλινού στρατού που βρίσκεται σε εξέλιξη στον παλαιστινιακό καταυλισμό της Τζενίν, στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, από όπου προερχόταν ο δράστης της φονικής επίθεσης που έγινε την Πέμπτη στο Τελ Αβίβ, ανακοίνωσαν ο ισραηλινός στρατός και παλαιστινιακό υπουργείο.

«Ένας νεαρός άνδρας σκοτώθηκε από ισραηλινές σφαίρες στην Τζενίν», ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας, ενώ ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε στο AFP ότι αυτήν τη στιγμή πραγματοποιεί επιχείρηση στον καταυλισμό αυτόν, ο οποίος θεωρείται ένα από τα κύρια προπύργια ενόπλων παλαιστινιακών οργανώσεων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

[ΠΗΓΗ]

Ακολουθήστε το Sahiel.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.