Κατηγορίες για το φόνο των δύο παιδιών του στο Μεξικό αντιμετωπίζει ένας συνωμοσιολόγος από την Καλιφόρνια, που υποστήριξε ότι τα σκότωσε επειδή κληρονόμησαν DNA ερπετών από τη μητέρα τους, επικαλούμενος θεωρίες συνωμοσίας της QAnon και των Illuminati.

Οι Αρχές απήγγειλαν τις κατηγορίες στον 40χρονο εκπαιδευτή surfing Μάθιου Τέιλορ Κόουλμαν από τη Σάντα Μπάρμπαρα μετά τον εντοπισμό των σορών της ηλικίας μόλις 10 μηνών κορούλας του και του δίχρονου γιου του στην παραθαλάσσια πόλη Ροζαρίτο, στο Μεξικό.

Ο συνωμοσιολόγος πήγε οδικώς με τα παιδιά του εκεί το Σαββατοκύριακο, χωρίς να εξηγήσει στη γυναίκα του τον προορισμό, με αποτέλεσμα η τελευταία να δηλώσει την εξαφάνισή τους.

Σύμφωνα με το FBI, ο Κόουλμαν ομολόγησε ότι σκότωσε τα παιδιά του με ψαροντούφεκο και, όπως είπε σε πράκτορα της υπηρεσίας, θεωρεί ότι τα παιδιά του θα εξελίσσονταν σε «τέρατα» μεγαλώνοντας, επειδή κληρονόμησαν «DNA ερπετών» από τη γυναίκα του!

Ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Λος Άντζελες διέταξε την κράτηση του συνωμοσιολόγου, χωρίς εγγύηση, μέχρι τη δίκη.

Οι ισχυρισμοί του συνωμοσιολόγου πιθανώς συνδέονται με την αλλόκοτη, ψευδή θεωρία συνωμοσίας ότι ισχυροί άνθρωποι ανά την υφήλιο είναι στην πραγματικότητα υβρίδια ανθρώπων και σαυρών.

Αξιωματούχοι των διωκτικών αρχών στις ΗΠΑ έχουν προειδοποιήσει ότι η Qanon, που υποστηρίζει ότι η αμερικανική κυβέρνηση ελέγχεται από μια μυστική σέχτα παιδεραστών σατανιστών, μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για εγκλήματα.

Τα τελευταία χρόνια έχουν απαγγελθεί σε οπαδούς της Qanon κατηγορίες για φόνους, τρομοκρατία και συνωμοσία με στόχο απαγωγές.

[ΠΗΓΗ]

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.