Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Κράτος Κλέφτης, αρκετοί ελαιοπαραγωγοί της Κέρκυρας, δεν πήραν την προκαταβολή της επιδότησης του ελαιολάδου που πληρώνεται τον μήνα Νοέμβριο, και έτσι αυτή η άνθρωποι, κινδυνεύουν να μην κάνουν Χριστούγεννα!

Το Ελληνικό Κράτος που διαχρονικά, και ανεξαρτήτου Κυβερνήσεως, πάντα ήθελε να βάλει χέρι στις επιδοτήσεις των Αγροτών, και να τις δώσει κουτσουρεμένες, παρόλο που είναι λεφτά που προέρχονται από την ΕΕ, προς στήριξη των αγροτών, το Ελληνικό Κράτος πάντα κάτι σκαρφίζεται για να μην τις δώσει σωστά!

Αυτή την φορά σκαρφίστηκαν την γνωστή πλέον τηλεπισκόπηση, ο έλεγχος δηλαδή που γίνεται κάθε χρόνο μέσω δορυφόρου, ο οποίος «βλέπει» ως δάσος τον Κερκυραϊκό ελαιώνα. Φέτος ο δορυφόρος «βλέπει» ως μη καλλιεργημένες μεγάλες εκτάσεις αν δεν έχουν κοπεί τα χόρτα, και δεν έχουν αποψιλωθεί τα κτήματα, με αυτή τη μέθοδο μειώνεται η επιδότηση, η δεν την δίνουν και καθόλου! Ας πάνε η δημόσιοι κρατικοδίαιτοι να ελέγξουν αυτά τα δήθεν δάση, να τα ελέγξουν οδικώς, με τα ίδια τους τα μάτια!

Πηγή: Priftis News

Ακολουθήστε το Sahiel.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η πηγή του.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.