Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Τέλος έβαλε (Σκανδαλωδώς), η ΣΤΑΣΥ ( Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε), μαζί με την Κυβέρνηση της ΝΔ, την Δωρεάν μετακίνηση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, στους Εγγεγραμμένους Ανέργους στον ΟΑΕΔ, από την Επαρχία, σε όλη την Ελλάδα, αυτό το προνόμιο ( της Δωρεάν μετακίνηση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας), το έχουν μόνο οι άνεργοι, πού είναι μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών, δηλαδή, έκανα μια ρατσιστική διάκριση κατά των ανέργων της υπόλοιπης Ελλάδας, και τους ξεχώρισαν από τους ανέργους της Αθήνας, δίνοντας στους ανέργους της Αθήνας, περισσότερα προνόμια!

Το προνόμιο της δωρεάν μετακίνησης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, για όλους τους ανέργους της Ελλάδας, το εφάρμοσε πρώτη, η Κυβέρνηση του Σύριζα, και τώρα το καταργεί με το πιο αισχρό τρόπο η Κυβέρνηση της ΝΔ, ζητώντας τα λεφτά των ανέργων από την υπόλοιποι Ελλάδα, στην περίπτωση που έρθουν στην Αθήνα, είτε για κάποια δουλειά, είτε για θέματα υγείας (Νοσοκομεία κτλ), γιατί αν αναρωτηθείτε, δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος της επαρχίας, που να μην έχει επισκεφτεί την Αθήνα, για την οποιαδήποτε αιτία, έστω μια φορά το χρόνο!

Για να έχει δωρεάν μετακίνησης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας ένα άνεργος από επαρχία, θα πρέπει να αλλάξει την εγγραφή του, από το ΟΑΕΔ της περιοχής του, στον ΟΑΕΔ της Αθήνας, αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να έχει ένα λογαριασμό (Μόνιμης κατοικίας-η κάποιας ενοικίασης στην Αθήνα) στο όνομα του, π χ ρεύμα νερό, πράγμα που δεν είναι εφικτό. Η δεύτερη λύση, είναι να προσκομίσει έγγραφο της εφορίας, που πρέπει να το κάνει το άτομο που τον φιλοξενεί στην Αθήνα, ότι διαμένει σε αυτόν, επιβαρύνοντας στην εφορία, αυτόν που τον φιλοξενεί, αυτά είναι γελοία πράγματα, Αίσχος!

Πηγή: Priftis News

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η πηγή του.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.