ΑΠΟΨΕΙΣΕΘΝΙΚΑ

Με 100 Bayraktar Οι Τούρκοι Θα Αλώσουν Την Ελλάδα! Εικόνες Αρμενίας Θα Θυμίζει Οι Εμβολιασμένοι Ελλάδα! Μόνο Αυτό Ενδιαφέρει Την Κυβέρνηση!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email : spyros.priftis76@yahoo.gr

Τουρκικό μη επανδρωμένο Bayraktar TB2 φέρεται να πέταξε ανενόχλητο πάνω από την Ορεστιάδα την Μεγάλη Παρασκευή χωρίς να γίνει αντιληπτό από τα Ελληνικά ραντάρ, διανύοντας μια απόσταση 11 χλμ εντός του Ελληνικού εναερίου χώρου.

Το πάθημα της Αρμενίας δεν έγινε μάθημα στην Ελλάδα, που αγνοεί πλήρως πως θα τα αντιμετωπίσει τα Τουρκικά Bayraktar TB2.

Στο μεταξύ, έχουν εμφανιστεί οι πρώτες λεπτομέρειες για την αποτελεσματικότητα της χρήσης Τουρκικών επιθέσεων UAV “Bayraktar TB2” στο Καραμπάχ, τις πρώτες 24 ημέρες της ένοπλης σύγκρουσης στο Καραμπάχ, μόνο με τη χρήση αυτών των αεροσκαφών, 114 άρματα μάχης καταστράφηκαν, ενώ δεν χάθηκαν περισσότερα από 9 αεροσκάφη σε όλη τη διάρκεια των 44 ημερών ένοπλων συγκρούσεων.

Επίσης οι δυνάμεις της Αρμενίας έχασαν 43 τεθωρακισμένα μεταφοράς προσωπικού, 141 μονάδες πυροβολικού, 42 μονάδες αεροπορικής άμυνας και ραντάρ, 249 μονάδες στρατιωτικών οχημάτων, και 44 αποθήκες με όπλα και πυρομαχικά.

Αυτός είναι και ο λόγος που με υπεραισιοδοξία οι Τούρκοι πιστεύουν ότι θα μπούμε σε 4 μέρες στην Θεσσαλονίκη, και σε 12 μέρες στην Αθήνα, με μια μαζική επίθεση με την βοήθεια πάνω από 100 UAV “Bayraktar TB2”, και ξεσπούν σε γέλια, και δεν έχουν και άδικο, με τις Ελληνικές εκτιμήσεις, πως τα Ελληνικά T6, θα επιχειρούν κατά των Τουρκικών Bayraktar, με τους Τούρκους να τονίζουν ότι αυτό τεχνικά είναι αδύνατον, μιας και τα T6 δεν έχουν την δυνατότητα εκτόξευσης πυραύλων μικρού βεληνεκούς, ενώ δεν διαθέτουν ικανό «σύστημα ανίχνευσης» των Τουρκικών Bayraktar!

Πηγή: Priftis News

Comments are closed.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ:ΑΠΟΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ