Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

Για μια ακόμη φορά, στην χθεσινοβραδινή του παρουσία στην τηλεόραση και στο ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ του alert.tv, ο Καθηγητής Ποινικού Δικαίου Κωνσταντίνος Βαθιώτης, απέδειξε πως ο τίτλος του ΔΑΣΚΑΛΟΥ, του ανήκει επάξια.

Για μια ακόμη φορά, απέδειξε πως μόνο το ΗΘΟΣ, σε κάνει ΑΝΘΡΩΠΟ και ΔΑΣΚΑΛΟ, με όλα τα γράμματα κεφαλαία, με όλη την ιερότητα που φέρουν οι δυο αυτές λέξεις…

Για μια ακόμη φορά, δίδαξε την κοινωνία με την συμπεριφορά, το ήθος και τον διάφανο λόγο του.

Κι αυτό σημαίνει ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΑΓΟΣ.

Γι αυτό και όλοι οι συμμετέχοντες θεώρησαν ιδιαίτερη τιμή την συμμετοχή του στο τηλεοπτικό δελτίο.

Θέμα φυσικά της συζήτησης, ήταν οι εκβιασμοί της κυβέρνησης προς τον ελληνικό λαό να εμβολιαστεί γιατί διαφορετικά θα έχει τρομακτικά προβλήματα.

Αναλύοντας την έννοια του δόλου, ο κύριος Βαθιώτης, μέσα από το πλαίσιο του καθηγητικού του αντικειμένου, αναφέρθηκε και στα βιβλία που έχει συγγράψει από το 2014 και σήμερα αποτελούν μοναδικό νομικό υλικό και είναι περισσότερο επίκαιρα από ποτέ.

Έκανε λόγο για έναν “οργανωτικό οργανισμό εξουσίας που έχει στηθεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη”, ώστε να εξαναγκάσει με κάθε τρόπο τον ελληνικό λαό να εμβολιαστεί, καταπατώντας το ελληνικό σύνταγμα και τις διεθνείς συνθήκες…

Λάβρος κατά του πρωθυπουργού, δήλωσε πως “ο κ. Μητσοτάκης, δημιουργεί καταστάσεις ολοκληρωτικής καταστροφής και ο ελληνικός λαός πρέπει να ξεσηκωθεί”.

“Έχουμε μια υγειονομική δικτατορία η οποία ενώ κάνει λόγο για μεταλλάξεις του ιού, αυτή έχει μεταλλάξει το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας μας”, τόνισε ο κ. Βαθιώτης.

Χαρακτήρισε την συμμαχική δικτατορία Μητσοτάκη – Μακρόν ως … “σιαμαία δίδυμα”.

“ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ” επεσήμανε ο κ. Καθηγητής, ενώ επέρριψε ευθύνες και στην Επιτροπή Βιοηθικής, η οποία αν και η επιχειρηματολογία της είναι καλώς δομημένη, ακυρώνεται στο σύνολό της, καθώς έχει εσφαλμένη βάση την … “ασφάλεια των εμβολίων”.

Διαβλέποντας πως “η δημοσιογραφική πονηριά”, προσπάθησε να τον κατατάξει υπέρ συγκεκριμένου κόμματος της αντιπολίτευσης, ξεκαθάρισε ότι:

“Δεν χρωματίζομαι πολιτικά. Λέω μόνο την επιστημονική μου άποψη”.

Ξεκάθαρη και έντιμη η στάση του κ. Κωνσταντίνου Βαθιώτη, που έχει καταστήσει σαφές σε όλους τους τόνους, πως δεν τον ενδιαφέρει ούτε να κομματικοποιηθεί, ούτε να εκμεταλλευτεί την δημοσιότητα, την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του ελληνικού λαού μέσα από την πολιτική.

O Κ.Βαθιώτης – Πρώην Αν.Καθηγητής Π.Δ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ στο ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ | 19/07/21

Πηγή: attikanea.info

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.