Κ. Αρσένης: Η ανάρτησή του… Μια πρόταση που αν μη τι άλλο προκάλεσε μεγάλη συζήτηση και ποικίλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο έκανε ο βουλευτής του ΜΕΡΑ25, μέσα από ανάρτησή του στα social media.

Όπως έγραψε ο βουλευτής στο twitter: «Αν είναι ντροπή να έχουμε φτωχούς, γιατί να μην είναι ντροπή να έχουμε πλούσιους; Γιατί να μην υπάρχει κόφτης πλούτου, πχ. για αρχή τα 100.000€. Γιατί να μην απαγορεύεται να έχεις ετήσιο εισόδημα πάνω από αυτά και να σου αφαιρούνται; Καιρός να βάλουμε εμείς την ατζέντα».

Κρίτων Αρσένης: Τα σχόλια

Κάτω από την ανάρτησή του, βέβαια, ακολούθησε ένας χαμός από σχόλια για τον ευρωβουλευτή του ΜΕΡΑ25.

«Να βάλουμε κόφτη! 820€ και εσύ όπως και εγώ! Από εκεί και επάνω να αφαιρούνται!», έγραψε χαρακτηριστικά κάποιος χρήστης. «Συμφωνώ! Αρκεί να συνδυαστεί με παγκόσμιο αφοπλισμό, αποπυρηνικοποίηση της Άνω Ραχούλας καθώς και τρέξιμο στα λιβάδια με λυτές πλεξούδες», έγραψε, ειρωνικά, κάποιος άλλος. «Καλή ιδέα. Ξεκίνα με τ’ αφεντικό σου πρώτα…», ήταν κάποιο άλλο σχόλιο.

[ΠΗΓΗ]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

«Ναι» στην τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 ετών ψήφισαν η ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής – Καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, ΜέΡΑ25.

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας. Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου ...

Τα σχόλια είναι κλειδωμένα.