Οι alternative rockers Mislead έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο single και lyric video, από την επερχόμενη πλήρη δισκογραφική τους δουλειά, για το τραγούδι “Into Flames”.

“Με την παγκόσμια υγειονομική κρίση να επηρεάζει τις ζωές όλων μας, και το βαρύ κλίμα του εγκλεισμού των αλλεπάλληλων lockdowns να μας απομακρύνει από τις μουσικές μας δραστηριότητες, βρήκαμε την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε την πρώτη πλήρη δισκογραφική μας δουλειά! Το ”Into Flames” είναι ένα από τα πιο σκοτεινά κομμάτια που γέννησε αυτή η ενδοσκοπική διαδικασία και συνθήκη και ταυτόχρονα ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά του επερχόμενου album και με χαρά το μοιραζόμαστε μαζί σας.”

Οι Mislead είναι ένα alternative rock σχήμα με έδρα την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2016, ενώ το ντεμπούτο EP τους με τίτλο “Glances” κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2019, λαμβάνοντας πολύ θετική ανταπόκριση από το κοινό και τον εγχώριο μουσικό τύπο, οδηγώντας στις πρώτες εντός έδρας συναυλίες τους και την δημιουργία ενός fanbase. Με τις επιρροές τους να είναι εξίσου μοιρασμένες ανάμεσα στα ένδοξα 90’s και το εναλλακτικό rock / metal των 00’s, οι Mislead διαμορφώνουν το δικό τους ξεχωριστό ηχόχρωμα. Το επερχόμενο ντεμπούτο full length album τους με τίτλο “Find Your Enemy” αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2022.

Ακολουθήστε το Sahiel.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.