ΑΠΟΨΕΙΣΕΘΝΙΚΑ

Μοσάντ : Η Ελλάδα Θα Χάσει Τα Δωδεκάνησα Και Την Θεσσαλονίκη Σε Ένα Ελληνοτουρκικό Πόλεμο, Αυτές Είναι Οι Χώρες Που Θα Πουλήσουν Την Ελλάδα!

Τα σενάρια ενός Ελληνοτουρκικού Πολέμου επανέρχονται, με Ισραηλινή έκθεση της Μοσάντ να κάνει λόγο ότι: Η Ελλάδα στηρίζεται πολύ στην άποψή ότι ,ΕΕ, ΗΠΑ, Γαλλία και Ισραήλ, θα στηρίξουν ενεργά την Ελλάδα, σε μια Σύρραξη με την Τουρκία!

Η προβλέψεις όμως είναι δυσοίωνες για την Ελλάδα, και πρώτη και καλύτερη Χώρα που δέν θα δώσει την παραμικρή βοήθεια στη Ελλάδα, είναι το Ισραήλ, λόγο αδυναμίας των Ισραηλινών με τα πολλά εσωτερικά και εξωτερικά ενεργά μέτωπα που έχουν, και είναι περικυκλωμένη με εχθρούς, όπως, Χαμάς, Χεζμπολάχ, Ιράν, Συρία!

Η Έκθεση (σενάριο) κάνει λόγο επίσης για την κάκιστη κατάσταση που βρίσκεται ο Ελληνικός Στρατός, όπως: Έλλειψης Ανταλλακτικών, Ληγμένα Πυρομαχικά, Παντελώς κακή Εκπαίδευση Στρατευσίμων, και Έλλειψη Πραγματικής Πολεμικής Εμπειρίας, Αρχαία Τεθωρακισμένα, και Συστήματα Πυροβολικού, σώζεται μόνο η Πολεμική Αεροπορία, το Πολεμικό Ναυτικό Ναι αλλά, με πολλά ερωτηματικά, Ηλεκτρονικός Πόλεμος, Συστήματα Υποκλοπών και Παρακολούθησης, UAV-Drones, τι είναι αυτά, άγνωστες λέξεις, με ένα πρόχειρο σύνολο, ο Ελληνικός Στρατός υστερεί 20 χρόνια πίσω από τον Τουρκικό Στρατό!

Οι Έλληνες θα πολεμήσουν όσο σκληρά μπορούν, αλλά θα νικηθούν, η Τουρκική επίθεση θα σταματήσει στη Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια τεράστιων μαχών εντός των δρόμων αλλά και των βουνών βόρεια, με την Ελλάδα να χάνει αρκετά νησιά και βραχονησίδες, κυρίως στα Δωδεκάνησα-Καστελόριζο! Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ θα μείνουν έξω από τις μάχες, σε αυτό το σημείο, καλώντας ασθενώς όλες τις πλευρές να έρθουν σε συμφωνία, με τις ΗΠΑ να τάζουν στους Τούρκους την διατήρηση των εδαφών που κέρδισε η Τουρκία στην Θράκη-‘Εβρος, και κάποιον Ελληνικών Νησιών, αν κόψει τις οποιαδήποτε επαφές με την Ρωσία, με την Γαλλία να κάνεις στροφή 180 μοιρών, ώστε να μην βοηθήσει την Ελλάδα, μετά από στενό πρέσινγκ των ΗΠΑ-Γερμανίας!

Το σχέδιο των ΗΠΑ για την Ελλάδα, να μετατρέψουν της Αλεξανδρούπολης σε «νέα Σούδα» δεν θα αρέσει σε Τουρκία και Ρωσία. Η γεωγραφική θέση του Έβρου, και ο Νατοϊκός Στρατηγικός σχεδιασμός ως εναλλακτική οδός των Στενών του Βοσπόρου, με την δεδομένη σημασία που αποδίδεται στη Μαύρη Θάλασσα, λόγω Ουκρανίας, Κριμαίας, και Γεωργίας, και τα ενεργειακά να παίζουν καθοριστικό ρόλο, με το να επεκταθεί ο αγωγός από την Καβάλα στην Αλεξανδρούπολη, ώστε να μπορούν να εφοδιάζονται άνετα οι Αμερικανικές Δυνάμεις , βάζουν μέσα στο παιχνίδι να εμπλακούν σε μια Ελληνοτουρκική Σύρραξη, και οι Ρώσοι, αλλά είναι αμφίβολο τον ποιόν θα βοηθήσουν, με των εχθρό τους να είναι αποκλειστικά, αυτός που οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν να στηρίξουν!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email : spyros.priftis76@yahoo.gr
Πηγή: Priftis News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ:ΑΠΟΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ