Για νέο κύμα κακοκαιρίας το Σάββατο με έντονες χιονοπτώσεις κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς.

Από το πρωί, η κακοκαιρία Φίλιππος χτυπά την Αττική. Από τη γέφυρα Καλυφτάκη και πάνω, προς τη Λαμία, απαραίτητες πρέπει να είναι οι αλυσίδες ενώ έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία σε φορτηγά.

Το μέτωπο της κακοκαιρίας θα έχει εξασθενήσει όσον αφορά την Αττική μέχρι το τέλος της ημέρας ωστόσο, αναμένεται και νέο κύμα, αυτή τη φορά ισχυρότερο, όπως μας ενημερώνει με ανάρτησή του στο twitter ο διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς.

«Το σύνθετο μετεώγραμμα για την Αθήνα , μας δίνει πρόσκαιρη ύφεση σήμερα το βράδυ. Οι χιονοπτώσεις της Παρασκευής με μικρότερες εντάσεις, ενώ το Σάββατο μεσημέρι-απόγευμα νέα έξαρση, όπως αποτυπώνεται και στους γενικούς χάρτες».

Πηγή: el.gr

Ακολουθήστε το Sahiel.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.