Σοβαρές καταγγελίες για δημόσια έργα στην Νεάπολη Λακωνίας από τον εκλεγμένο πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας. Η άσφαλτος ξεφτίζει ενώ όγκοι μπετόν πέφτουν σε λάθος σημεία αφήνοντας ανοχύρωτα τα χωριά από τις πλημμύρες σε καμένα.

ΝΕΑΠΟΛΗ. Απευθυνόμενος στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, στον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρο Βερούτη αλλά και στην εταιρεία ΔΟΜΙΚΗ Κρήτης ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λαχίου Νεάπολης Δήμου Μονεμβάσιας, Γιώργος Βαρβαρέσος, δείχνει στην κάμερα τα «κακά» έργα της εταιρείας ΔΟΜΙΚΗ Κρήτης αλλά και την εσφαλμένη χωροθέτηση έργων που εκτελεί σήμερα ο τοπικός εργολάβος Κουτσούκαλης στο δρόμο προς Βελανίδια.

Ο Γιώργος Βαρβαρέσος κάνει λόγο για «πεταμένα λεφτά στο πουθενά» και για απόλυτα εσφαλμένη χωροθέτηση των έργων. «Έφτυσα το γάλα της μάνας μου για να πείσω τον Νίκα να γίνει έργο μέσα στο Λάχι όπου κινδυνεύουν σπίτια…» αναφέρει και δείχνει ότι οι πόροι για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής μετά τις πυρκαγιές «πέφτουν» σε περιοχές που δεν έχουν πληγεί από πυρκαγιά… Μάλιστα θέτει το ερώτημα αν τα έργα γίνονται «στο πουθενά» για να εξυπηρετηθεί η εγκατάσταση ανεμογεννητριών… Πολίτες της περιοχής αναφέρουν: «Όταν ο περιφερειάρχης και ο αντιπεριφερειάρχης λένε ότι τα έργα γίνονται για τους πολίτες πρέπει να το εννοούν… και όχι να τους αγνοούν»

Ο πρόεδρος του Λαχίου, που δεν φοβάται τις λέξεις, έχει ήδη δεχθεί εξώδικο από την εταιρεία ΔΟΜΙΚΗ Κρήτης όταν κατήγγειλε ως κακό το έργο ασφαλτόστρωσης στο Λάχι. Σήμερα δείχνει τα σημάδια… Επισημαίνει ότι το Λάχι μένει απροστάτευτο από έργα θωράκισης και καλεί τους Νίκα και Βερούτη να βρουν τρόπο από την έκπτωση του έργου «στο πουθενά» (60 – 70%) να κάνουν το αναγκαίο έργο στο χωριό του. Σημειώνει ότι οι προτάσεις του Τοπικού Συμβουλίου δεν εισακούστηκαν. Μάλιστα σε δύο σημεία του ρεπορτάζ ο πρόεδρος ήταν έξαλλος αποχωρώντας από το πλάνο της κάμερας και καλώντας έντονα τον Παναγιώτη Νίκα και κάθε υπεύθυνο να επανορθώσει την αδικία σε βάρος της κοινότητάς του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.